Hamilemiyim

sarisin1234

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
47
59
8
27
Kızlar merhaba adet tarihime 8 gün kaldı. Ovülasyon günlerini değerlendirdik sol kasığımda bir ağrı var ve grip oldum ilaçta içemiyorum şüphelendiğim için testte çıkar mı sizce 8 gün var regl tarihime

Kızlar merhaba adet tarihime 8 gün kaldı. Ovülasyon günlerini değerlendirdik sol kasığımda bir ağrı var ve grip oldum ilaçta içemiyorum şüphelendiğim için testte çıkar mı sizce 8 gün var regl tarihime
Benim de aynı şekildi ama hep negatif çıktı şu zamana kadar da her sabah deniyorum negatif ama regl olamadım hala. Bence bekleyin adet gününü

Canm benimde 6 gün var hala devam eden kasık batmalari bel ağrısı sık idrara çıkma ama test negatif sadece göğüs hassasiyeti yok normalde adetime 1 hafta kala başlardı bu hafta olmadı kasık ağrım var erken gebelik testi yaptım ama negatif geldi

Heyecanını anlıyorum ama acele etme. Şuan çok erken. Adetinin günü gelsin en azından.

Back
X