Hamilemiyim

umran28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
22
3
1
26
Merhaba,
Bugün hastalığım 4. Gün gecikti ve test yaptım çok aşırı silik ikinci çizgi çıktı emin olamadım bekledikçe biraz daha belirgin gibi oldu ama emin olamadım sizce gebe miyimdir

Silikte olsa çıkmış olması gebelik var demektir, test hatali değilse tabii, o yüzden kan ver ki netlessin, hayırlısı olsun inşallah

Merhaba,
Bugün hastalığım 4. Gün gecikti ve test yaptım çok aşırı silik ikinci çizgi çıktı emin olamadım bekledikçe biraz daha belirgin gibi oldu ama emin olamadım sizce gebe miyimdir
Insallah nasip olur testi atsana cnm bakalim

Eklentiler

• IMG_9797.webp
    IMG_9797.webp
    7 KB · Görüntüleme: 119
Benimde boyle cikti suan adetimin gecikmesini bekliyorum insallah gebeyizdir cnm baska bir arkadas yazmisti onunkide ayni bu sekildeyms ve suan hamileligi 2 ayini bitirdi sanirim kan vermeye git bence senin gecikme oldu zaten

Benimde boyle cikti suan adetimin gecikmesini bekliyorum insallah gebeyizdir cnm baska bir arkadas yazmisti onunkide ayni bu sekildeyms ve suan hamileligi 2 ayini bitirdi sanirim kan vermeye git bence senin gecikme oldu zaten
Benimde bu şekilde testim reglime 5 gün kaldı

Benimde bu şekilde testim reglime var
Ayy hadi insallah mayiss ayi bizim icin mucizelwrle gelir hepimize nasip olur kizlar 🌸🌸🥰🥰
ay inşallah kızlar anneler gününe anne olarak girelim

Testin varmi cnm atsana 🥰🌸ay insallah hepimize dua ediyorum guzel haberler alalim diye🌸🥰🌸
Senin belirtin var mı benim arada bi kasık ağrısı oluyor bide yumurtlamadan sonra beyaz krem gibi akıntım oldu bikaç kez onun dışında hiçbi belirtim yok

Ben 2. Çizgiyi gördüm yarın sabah testi yenileyin bence. Çizgi daha belirginse kan verirsiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏼 😍

Merhaba,
Hayırlı olsun testiniz de çizgi var yumurtlama takibi yapmışmıydınız

Senin belirtin var mı benim arada bi kasık ağrısı oluyor bide yumurtlamadan sonra beyaz krem gibi akıntım oldu bikaç kez onun dışında hiçbi belirtim yok
Benimde gogus agrisi cok oldu akintimda var ama adet mi olacam gebelikmi bilmiyorum

Dün ve bugün ki testim böyle kızlar

Eklentiler

• IMG_3479.webp
    IMG_3479.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_3481.webp
    IMG_3481.webp
    38 KB · Görüntüleme: 91
Back
X