Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah nasip olur testi atsana cnm bakalimMerhaba,
Bugün hastalığım 4. Gün gecikti ve test yaptım çok aşırı silik ikinci çizgi çıktı emin olamadım bekledikçe biraz daha belirgin gibi oldu ama emin olamadım sizce gebe miyimdir
Insallah nasip olur testi atsana cnm bakalim
Benimde bu şekilde testim reglime 5 gün kaldıBenimde boyle cikti suan adetimin gecikmesini bekliyorum insallah gebeyizdir cnm baska bir arkadas yazmisti onunkide ayni bu sekildeyms ve suan hamileligi 2 ayini bitirdi sanirim kan vermeye git bence senin gecikme oldu zaten
Ayy hadi insallah mayiss ayi bizim icin mucizelwrle gelir hepimize nasip olur kizlarBenimde bu şekilde testim reglime 5 gün kaldı
Benimde bu şekilde testim reglime varBenimde boyle cikti suan adetimin gecikmesini bekliyorum insallah gebeyizdir cnm baska bir arkadas yazmisti onunkide ayni bu sekildeyms ve suan hamileligi 2 ayini bitirdi sanirim kan vermeye git bence senin gecikme oldu zaten
ay inşallah kızlar anneler gününe anne olarak girelimAyy hadi insallah mayiss ayi bizim icin mucizelwrle gelir hepimize nasip olur kizlar![]()
Testin varmi cnm atsanaBenimde bu şekilde testim reglime var
ay inşallah kızlar anneler gününe anne olarak girelim
Testin varmi cnm atsanaay insallah hepimize dua ediyorum guzel haberler alalim diye
![]()
Yarın bi kere daha yaparım sabah inşallah koyulaşma olurTestin varmi cnm atsanaay insallah hepimize dua ediyorum guzel haberler alalim diye
![]()
Senin belirtin var mı benim arada bi kasık ağrısı oluyor bide yumurtlamadan sonra beyaz krem gibi akıntım oldu bikaç kez onun dışında hiçbi belirtim yokTestin varmi cnm atsanaay insallah hepimize dua ediyorum guzel haberler alalim diye
![]()
Hayırlı olsun testiniz de çizgi var yumurtlama takibi yapmışmıydınızMerhaba,
Bugün hastalığım 4. Gün gecikti ve test yaptım çok aşırı silik ikinci çizgi çıktı emin olamadım bekledikçe biraz daha belirgin gibi oldu ama emin olamadım sizce gebe miyimdir
Insallah canim guzel haberlerinj verirsin bizeYarın bi kere daha yaparım sabah inşallah koyulaşma olur
Benimde gogus agrisi cok oldu akintimda var ama adet mi olacam gebelikmi bilmiyorumSenin belirtin var mı benim arada bi kasık ağrısı oluyor bide yumurtlamadan sonra beyaz krem gibi akıntım oldu bikaç kez onun dışında hiçbi belirtim yok
Hangi teste bakiym