Hamilemiyim??

hanimefendi65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
39
4
1
23
Hepsini gün içinde yaptım en sonuncuyu az once yaptım sizce ne düşünüyorsunuz??

Eklentiler

• image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 64
Kardeşim sanane ????
Sen bilgili değilsin onu anladık
Orda demişimki idrarda bu şekilde cıktı kanda ne kdr cıkar yani bilmediğim için. Haftalığa göre değişiyor o durum
Bilgim senden bin kat fazla emin ol
Idrar testindeki koyuluga göre kan degeri ogrenmeye calisiyorsun sacma bir sekilde kan vermeden nasil bilinsin az mantik

işte bilmediğim için soruyprum yazmışım.
Hani ilk kanda belli olur sonra idrardaya
Acaba gene hcg 2 3 falan cıkarmı erken olduğu için daha cokmu erken demek istedım
Bilgim senden bin kat fazla emin ol
Idrar testindeki koyuluga göre kan degeri ogrenmeye calisiyorsun sacma bir sekilde kan vermeden nasil bilinsin az mantik
işte bilmediğim için soruyprum yazmışım.
Hani ilk kanda belli olur sonra idrardaya
Acaba gene hcg 2 3 falan cıkarmı erken olduğu için daha cokmu erken demek istedım

Hayir idrara yansidiysa o kadar dusuk cikmaz
Mesela benim cubukta gozukmustu ama 80 cikmisti sonra duzenli kan vermistim ama artmamisti
Sonrakinde cubukta koyu cikmisti doktora gittigimde 6 haftalikti
Yani idrar cubugunda deger belli olmuyor net sekilde
Sen bi ilk kani ver atiyorum 200 cikti diyelim ona gore 1 hafta sonra tekrar kan verirsin sonra da 2bin ustune cikinca deger keseyi gormeye gidersin

Bayadır uğraşıyoruz. Oyuzden soğudum artık buda olmassa diye neyse bi vereyım bakalım

Kanda çıkarmı sence yada tekrar kan ver dermi bana değeri sence kaç çıkar idrar da böyle çıktı ise bilmediğim için bugun vermek istiyorum
.
Kanda yükseliyor önce
İdrar testinde çıktıysa kanda zaten çıkar ama değeri bilemiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…