- 21 Ekim 2025
- 39
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi hanimefendi65
-
Bariz pozitifHepsini gün içinde yaptım en sonuncuyu az once yaptım sizce ne düşünüyorsunuz??
Yanlış olma ihtimali varmı sizceHayırlı olsun, pozitif görünüyo
Sence yanlış olma ihtimali varmıBariz pozitif
Evet testlerde yanılma ihtimali hep vardır ama 6 test birden yanılmış olamaz diye düşünüyorumSence yanlış olma ihtimali varmı
Kanda çıkarmı sence yada tekrar kan ver dermi bana değeri sence kaç çıkar idrar da böyle çıktı ise bilmediğim için bugun vermek istiyorumEvet testlerde yanılma ihtimali hep vardır ama 6 test birden yanılmış olamaz diye düşünüyorum
Arkadasim nerden bilelim amma sormussun deger kac cikarKanda çıkarmı sence yada tekrar kan ver dermi bana değeri sence kaç çıkar idrar da böyle çıktı ise bilmediğim için bugun vermek istiyorum
.
Cevap vermek istemez isen yazma bu yorumunu yazman bile boşArkadasim nerden bilelim amma sormussun deger kac cikargit ver kanini
Gerekli gorurse takip icin tekrar ister kan
Yahu üye nerden bilsin kan degerin kac cikarCevap vermek istemez isen yazma bu yorumunu yazman bile boş
Kardeşim sanane ????Yahu üye nerden bilsin kan degerin kac cikar
Senin sorun bos asil
Bilgim senden bin kat fazla emin olKardeşim sanane ????
Sen bilgili değilsin onu anladık
Orda demişimki idrarda bu şekilde cıktı kanda ne kdr cıkar yani bilmediğim için. Haftalığa göre değişiyor o durum
işte bilmediğim için soruyprum yazmışım.Bilgim senden bin kat fazla emin ol
Idrar testindeki koyuluga göre kan degeri ogrenmeye calisiyorsun sacma bir sekildekan vermeden nasil bilinsin az mantik
Hayir idrara yansidiysa o kadar dusuk cikmazişte bilmediğim için soruyprum yazmışım.
Hani ilk kanda belli olur sonra idrardaya
Acaba gene hcg 2 3 falan cıkarmı erken olduğu için daha cokmu erken demek istedım
işte bilmediğim için soruyprum yazmışım.
Hani ilk kanda belli olur sonra idrardaya
Acaba gene hcg 2 3 falan cıkarmı erken olduğu için daha cokmu erken demek istedım
Bayadır uğraşıyoruz. Oyuzden soğudum artık buda olmassa diye neyse bi vereyım bakalımHayir idrara yansidiysa o kadar dusuk cikmaz
Mesela benim cubukta gozukmustu ama 80 cikmisti sonra duzenli kan vermistim ama artmamisti
Sonrakinde cubukta koyu cikmisti doktora gittigimde 6 haftalikti
Yani idrar cubugunda deger belli olmuyor net sekilde
Sen bi ilk kani ver atiyorum 200 cikti diyelim ona gore 1 hafta sonra tekrar kan verirsin sonra da 2bin ustune cikinca deger keseyi gormeye gidersin
Ben 2.5 sene ugrasmistimBayadır uğraşıyoruz. Oyuzden soğudum artık buda olmassa diye neyse bi vereyım bakalım
Bide ilk kez 2 gün once 1 damla kan geldi daha hiç böyle olmamıştı. Yerleşme kanamasımı diye düşündüm. 2.5 sene dile kolaydır çevre baskısı ayrı bitiriyo insanıBen 2.5 sene ugrasmistim
Kan ver takip et
Iki kez kan verip 10gun sonra doktora gidersin direkt
Yerlesme kanamasi olabilirBide ilk kez 2 gün once 1 damla kan geldi daha hiç böyle olmamıştı. Yerleşme kanamasımı diye düşündüm. 2.5 sene dile kolaydır çevre baskısı ayrı bitiriyo insanı
Kanda yükseliyor önceKanda çıkarmı sence yada tekrar kan ver dermi bana değeri sence kaç çıkar idrar da böyle çıktı ise bilmediğim için bugun vermek istiyorum
.
Baktım 207 çıktı yani gebemiyimKanda yükseliyor önce
İdrar testinde çıktıysa kanda zaten çıkar ama değeri bilemiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?