hamilemiyim

hım anladım benim eşimdede var variokosel ama biz bir bebek yaptıktan sonra ameliyat olmayı düşünüyoruz
sperm hareketliliği nasıl yapısu nasıl inşallah allahım nasip eder canım ameliyat zor bir süreç allah yardımcınız olsun inşallah gerek kalmaz

Ya cnm benim daha cok yattigim zMn belim agriyo oturunca da kasigima bisey batıyo sanki evet sag kasik
aynen canım aynen hayırlısı çok heycanlandım kardeşim hocasını aradı kadın doğum doktoru demiş istiyosa çocuğu hayırlısı olsun demiş hamiledir yumurtlama gününden sonra bebeğin rahime düşmesi 10 günü buluyomuş ben bakıyorum 15 inde yumurtlama günümde bugün 25 belki ondantestler pozitif çıkıyo heycanlandımyaa inşallah vardır sende kesin var ama benim adetime daha var diye heycan yaptım

Benim yumurtlama günüm 11ydi biz 10 unda bide 13 unde iliski yaşadık insallah hayirlisiyla aliriz hayirli haberleri

testleri gördün dimi sence de hamilemiyim yoksa yanıltıryomu beniyaa

Testi degil ertesi gune,1 saat sonraya bile birakmamk lazim. 10 dk da sonuc cikar. Silikse bile hamilesiniz demektir. 2 si silik cikmis. Siliklere bakilirsa bile hamilesiniz.

Dikkat edin. Keske bugun saglik ocaginda kan verseydiniz yarin cikardi. X bir hastanede de yaptirabilirsiniz.

sencede hamilemiyim yani hayırlısıyaa inşallah umudumda yok aslındayaa silik çıkıyo durdukça koyulaşıyor işte kuruyunca tam belli oluyo çıktığı nebileyim canımya bebeği okadar istiyorumki inşallah olurya ümidim yok ama allahın takdiri

Cok buyuk ihtimal hamilesin. Kan ver canim.

kızlar adetime 5 gün var 7 gün önceden başlayan kasık ve bel ağrım var ayağıma vuruyor inşallah olmamyaa çok mutsuzum gebelik testi idrarda erken yapmama rağmen pozitif çıktı resim atmıştım

bu yeni ama galiba test bozukya galiba hamile değilimyaa offf ıfff..... diğer testlerde silik çıktı ama şimdi çıkmıyo

Eklentiler

• 11329754_1644623955780835_3581996457518993079_n.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…