hamileyizdir inşallah canım senindemi sağ kasık bende böyle sanki bişey sağlıyolar bacağıma vuruyo ayağı kalkıncada blim ağrıyoAynisi bende de oluyo
sperm hareketliliği nasıl yapısu nasıl inşallah allahım nasip eder canım ameliyat zor bir süreç allah yardımcınız olsun inşallah gerek kalmazhım anladım benim eşimdede var variokosel ama biz bir bebek yaptıktan sonra ameliyat olmayı düşünüyoruz
Ya cnm benim daha cok yattigim zMn belim agriyo oturunca da kasigima bisey batıyo sanki evet sag kasikhamileyizdir inşallah canım senindemi sağ kasık bende böyle sanki bişey sağlıyolar bacağıma vuruyo ayağı kalkıncada blim ağrıyo
aynen canım aynen hayırlısı çok heycanlandım kardeşim hocasını aradı kadın doğum doktoru demiş istiyosa çocuğu hayırlısı olsun demiş hamiledir yumurtlama gününden sonra bebeğin rahime düşmesi 10 günü buluyomuş ben bakıyorum 15 inde yumurtlama günümde bugün 25 belki ondantestler pozitif çıkıyo heycanlandımyaa inşallah vardır sende kesin var ama benim adetime daha var diye heycan yaptımYa cnm benim daha cok yattigim zMn belim agriyo oturunca da kasigima bisey batıyo sanki evet sag kasik
Benim yumurtlama günüm 11ydi biz 10 unda bide 13 unde iliski yaşadık insallah hayirlisiyla aliriz hayirli haberleriaynen canım aynen hayırlısı çok heycanlandım kardeşim hocasını aradı kadın doğum doktoru demiş istiyosa çocuğu hayırlısı olsun demiş hamiledir yumurtlama gününden sonra bebeğin rahime düşmesi 10 günü buluyomuş ben bakıyorum 15 inde yumurtlama günümde bugün 25 belki ondantestler pozitif çıkıyo heycanlandımyaa inşallah vardır sende kesin var ama benim adetime daha var diye heycan yaptım
yok canım hamile kaldım bir kere zatensizizki ileri derecede değil ozaman canım
sprem 5 milyon ileri hareketlilik %25sperm hareketliliği nasıl yapısu nasıl inşallah allahım nasip eder canım ameliyat zor bir süreç allah yardımcınız olsun inşallah gerek kalmaz
Esim bi kac gun daha bekleme tafratari ama ben meraktan catlicam :)
kızlar adetime 6 gün varken yaptığım testler birtanesi sabah silik çıkıyo ertesi gün teste baktığımda koyulaşıyor sizce hamilemiyim inşallah hamileyimdiryaa çok istiyoruım
testleri gördün dimi sence de hamilemiyim yoksa yanıltıryomu beniyaaEvet. Hayirli olasun.
testleri gördün dimi sence de hamilemiyim yoksa yanıltıryomu beniyaa
sencede hamilemiyim yani hayırlısıyaa inşallah umudumda yok aslındayaa silik çıkıyo durdukça koyulaşıyor işte kuruyunca tam belli oluyo çıktığı nebileyim canımya bebeği okadar istiyorumki inşallah olurya ümidim yok ama allahın takdiriTesti degil ertesi gune,1 saat sonraya bile birakmamk lazim. 10 dk da sonuc cikar. Silikse bile hamilesiniz demektir. 2 si silik cikmis. Siliklere bakilirsa bile hamilesiniz.
Dikkat edin. Keske bugun saglik ocaginda kan verseydiniz yarin cikardi. X bir hastanede de yaptirabilirsiniz.
sencede hamilemiyim yani hayırlısıyaa inşallah umudumda yok aslındayaa silik çıkıyo durdukça koyulaşıyor işte kuruyunca tam belli oluyo çıktığı nebileyim canımya bebeği okadar istiyorumki inşallah olurya ümidim yok ama allahın takdiri
Aldim yaptim ama negatif ciktibence yapppp
Sanirim yani galiba hamiLeyim : )Test yapmadan bu belirtilerin tamami anlamsiz. Tersi cikarsa hayal kirikligi olur. Gununuz gectiyse testte cikar.
gözün aydın canım isteyen herkeze inşallahSanirim yani galiba hamiLeyim : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?