senin kan testi kesin çıkar canım hakkında hayırlısıinsallah sende hamilesindir normalde bu gun adet gunum ama kasiklarim da bide belimde ara ara sanci oluo acaba adet mi olucam bas donmesi mide bulanmasi var biraz da ama bilmiyorum kaj testi yaptirsam mi
tesekkur ederim canim bisey daha sorcm ozel hastahanede kan testi ucretini biliyomusun ya da bilen var misenin kan testi kesin çıkar canım hakkında hayırlısı
valla canım hiç bilmiyorum kaça yapıyolar bende merak ediyorum aslındatesekkur ederim canim bisey daha sorcm ozel hastahanede kan testi ucretini biliyomusun ya da bilen var mi
tamam canım çok teşekkür ederim benimde adetime 6 gün var ama silik çıktı bende beklemedeyim meraktayımdaEşim gece çalıştığı icin su an uyuyor uyaninca arttirp ogreneyim sana da haber verirm yarinda kismetse test yaptırıryaptırırm
Bu gun adet günüm ama olmadım insallah olmamtamam canım çok teşekkür ederim benimde adetime 6 gün var ama silik çıktı bende beklemedeyim meraktayımda
bence yappppEnimde adetimin 3 gunu hala olmadim arada midemde bulanti oluyo ama adet belirtim hic yok goguslerim sis sadece test yapsam mi adetimin birinci gunu yapmistim negatif cikti
inşalllagh olmıycaksın bebek gelicek allahın izniyle ben 1 buçuk yıl sonra inşallah kavusucam olursa tabiBu gun adet günüm ama olmadım insallah olmam
bence debence yapppp
anladım canım ne kadar oldu eşin ameliyat olalı canım? ameliyatı zormuydu? benim eşimdede var variokoselağzından bal damlıyo canım çok sağol geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay belim ve kasığımdan sağ bacağıma agrı vuruyo sebebi hamilelikmi yoksa değilmi off yaa eşimide umutlandırmak kendimde umutlanmak istemiyorum 1,5 yıldır uğraşıyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu inşallah allahım isteyen herkeze nasip eder
Ben daha yeni evliyim ve ilk denememiz ihtimal vermeden korunmadik aslinda ama bu his baska bisey erkende olsa istiyoruminşalllagh olmıycaksın bebek gelicek allahın izniyle ben 1 buçuk yıl sonra inşallah kavusucam olursa tabi
valla canım spremleri hareketsiz yapmış 6 ay oldu olalı çok şükür düzelme var çift taraflı varikoseldi birde zor geçti ama çok şükür şimdi iyi birde bebeğim olsa testler doğru çıksa dünyalar benim olur oturur ağlarım emin ederim 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır istiyorumanladım canım ne kadar oldu eşin ameliyat olalı canım? ameliyatı zormuydu? benim eşimdede var variokosel
inşallah canım allah gönlüne göre versin isteyen herkezede benim içinde dua et olurmuBen daha yeni evliyim ve ilk denememiz ihtimal vermeden korunmadik aslinda ama bu his baska bisey erkende olsa istiyorum
hım anladım benim eşimdede var variokosel ama biz bir bebek yaptıktan sonra ameliyat olmayı düşünüyoruzvalla canım spremleri hareketsiz yapmış 6 ay oldu olalı çok şükür düzelme var çift taraflı varikoseldi birde zor geçti ama çok şükür şimdi iyi birde bebeğim olsa testler doğru çıksa dünyalar benim olur oturur ağlarım emin ederim 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır istiyorum
Aynisi bende de oluyokızlarya sağ kasığımda kasılma var bacaıma vuruyo arada belime birde adetmi olucam acabayaa
Amin ederim tabi rabbim isteyen herkeze versininşallah canım allah gönlüne göre versin isteyen herkezede benim içinde dua et olurmu
sizizki ileri derecede değil ozaman canımhım anladım benim eşimdede var variokosel ama biz bir bebek yaptıktan sonra ameliyat olmayı düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?