hamilemiyim

insallah sende hamilesindir normalde bu gun adet gunum ama kasiklarim da bide belimde ara ara sanci oluo acaba adet mi olucam bas donmesi mide bulanmasi var biraz da ama bilmiyorum kaj testi yaptirsam mi
senin kan testi kesin çıkar canım hakkında hayırlısı

Eşim gece çalıştığı icin su an uyuyor uyaninca arttirp ogreneyim sana da haber verirm yarinda kismetse test yaptırıryaptırırm

Enimde adetimin 3 gunu hala olmadim arada midemde bulanti oluyo ama adet belirtim hic yok goguslerim sis sadece test yapsam mi adetimin birinci gunu yapmistim negatif cikti

anladım canım ne kadar oldu eşin ameliyat olalı canım? ameliyatı zormuydu? benim eşimdede var variokosel

anladım canım ne kadar oldu eşin ameliyat olalı canım? ameliyatı zormuydu? benim eşimdede var variokosel
valla canım spremleri hareketsiz yapmış 6 ay oldu olalı çok şükür düzelme var çift taraflı varikoseldi birde zor geçti ama çok şükür şimdi iyi birde bebeğim olsa testler doğru çıksa dünyalar benim olur oturur ağlarım emin ederim 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır istiyorum

kızlarya sağ kasığımda kasılma var bacaıma vuruyo arada belime birde adetmi olucam acabayaa

hım anladım benim eşimdede var variokosel ama biz bir bebek yaptıktan sonra ameliyat olmayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…