Insallh alirsin cnm bende belirti yok ama adette olmadim4 gun gecti yrn test yapicm insallh vardir[/QUOTE]Dualarim sizlerle canim rabbim herkese nasip etsin sizde dua edin saglikli bi şekilde kucagima alayim Bebeğimi :)
Dun yapmistim negatif cikti ama hic bu ladar gecikmezdi[/QUOTE]/QUOTE]
Yap haber ver bekliyoruz hayirli haberlerini ben gecikme olmadan yaptim testi iki gun once silik çıkmıştı
: ))))Eveeeet :))
Aminnn canim hayirli olsun bende aksama esimle giderim insallah hastneye alirim kesin sonucumu doktor raporumu : )Kizlar az once hastahaneden geldim yaklasik 5 haftalik hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin insallah :)
Amiiiiin :))Insallah canim allah gonlune gore versin :)
Amiiiiin cumlesine insallaaaahgözün aydın canım isteyen herkeze inşallah
ben keşanda 75 tl verdim geçen haftatesekkur ederim canim bisey daha sorcm ozel hastahanede kan testi ucretini biliyomusun ya da bilen var mi
test yapsana canımKizlar yardim edinnnn
Adet sancilarim.kasik agrilarim ve gogus.hassasiyetim var ama.adette olmuyorum.En son mayis 26da adet olmustum gunum gecti acaba hamilemiyim bu ay ilac falanda kullanmadim. Agri kesici falanda icmedim. Bu arada d. Kontrol hapinida 4 aydir icmiyorum
kan testi yaptırarkadaşlar sevgilimle ilişkiye girdik içime boşalmadı fakat zevk suyundan dolayı hamılemıyım dıye endıse duyuyorum ve dun test yaptım negatif çıktı fakat hamıle gıbı hıssedıyorum ve de adetım dun olması gerekıyor du olmadı acaba psıkolejık mıdır ve adet bekledıgımız gunlerdeysek ıdrar testını 4 saat ıdrarımızı tutup oyle yapmalıymısız bırı bana fıkır verebılırmı acıl cevvap beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?