hamilemiyim

Bu belirsizlikler ne kadar kotu ya psikolojim alt ust oldu ya 4 gun gecti ama test yapmak istemiyorum negatif cikar diye korkuyorum dun yaptim cunku negatifyi

Kizlar az once hastahaneden geldim yaklasik 5 haftalik hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin insallah :)
ay canım hayırlısı olsun allah kucağına almöayı nasip etsin banada nasip etsin belirtiler benimki gibimiydi sağ kasıgımda kasılma var 2 gündür test yapıyorum hep siliz çizgi bugün başsak marka denedim onda bişey çıkmadı ücret nekadarmış baktırdınmı

Kizlar az once hastahaneden geldim yaklasik 5 haftalik hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin insallah :)
benim belim ve sağ kasığım ağrıyo bacağımı kasıyo birsürü test yaptım ama hep silik çıkmasına rağmen başka markada çıkmadı hiçbişey adetime 5 gün var kasığım hala geçmedi inşallah bebişim vardırya çok istiyorum

Bende de ayni belirtilr vardi canm hala da kasik agrilarim devam edio ara ara bel agrilarim sicak tut kendini :)

[QTE="Nesli 60, post: 41537893, member: 687835"]Olabilr canim.bende oldu hala da var[/QUOTE]
Ck güzel bir haber cnm darisi basimiza bizede dua et

Ck güzel bir haber cnm darisi basimiza bizede dua et
Dualarim sizlerle canim rabbim herkese nasip etsin sizde dua edin saglikli bi şekilde kucagima alayim Bebeğimi :)[/QUOTE]
Insallh alirsin cnm bende belirti yok ama adette olmadim4 gun gecti yrn test yapicm insallh vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…