Sanirim yani galiba hamiLeyim : )
Teskr edrimmm bi oglum var RabbimS aglikli hayirLi bi kiz verir insallaahHamissin tebrikler tatlim
Teskr edrimmm bi oglum var RabbimS aglikli hayirLi bi kiz verir insallaah
Eveeeet :))Sanirim yani galiba hamiLeyim : )
Canim bu test bozukbu yeni ama galiba test bozukya galiba hamile değilimyaa offf ıfff..... diğer testlerde silik çıktı ama şimdi çıkmıyo
ay canım hayırlısı olsun allah kucağına almöayı nasip etsin banada nasip etsin belirtiler benimki gibimiydi sağ kasıgımda kasılma var 2 gündür test yapıyorum hep siliz çizgi bugün başsak marka denedim onda bişey çıkmadı ücret nekadarmış baktırdınmıKizlar az once hastahaneden geldim yaklasik 5 haftalik hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin insallah :)
benim belim ve sağ kasığım ağrıyo bacağımı kasıyo birsürü test yaptım ama hep silik çıkmasına rağmen başka markada çıkmadı hiçbişey adetime 5 gün var kasığım hala geçmedi inşallah bebişim vardırya çok istiyorumKizlar az once hastahaneden geldim yaklasik 5 haftalik hamileyim allah isteyen herkeze nasip etsin insallah :)
Evet yani bu gun 2 gun geçmişti ama benim deger bayaa yüksek çıktı bende de silik cikiodu dun bi tane daha yaptim biraz daha belliydi bu gun kan testinde 481.0 çıktı 33 tl ye yaptirdik bizgünün geçmişmiydi canım
Bende de ayni belirtilr vardi canm hala da kasik agrilarim devam edio ara ara bel agrilarim sicak tut kendini :)benim belim ve sağ kasığım ağrıyo bacağımı kasıyo birsürü test yaptım ama hep silik çıkmasına rağmen başka markada çıkmadı hiçbişey adetime 5 gün var kasığım hala geçmedi inşallah bebişim vardırya çok istiyorum
Insallah vardir canim dualarim seninle :)benim daha günüm geçmedi canım 5 gün var hayırlısı hakkımızda
Olabilr canim.bende oldu hala da varkızlar erken gebelik belirtilerinde çok mide yanması olur mu?
Ck güzel bir haber cnm darisi basimiza bizede dua et[/QUOTE][QTE="Nesli 60, post: 41537893, member: 687835"]Olabilr canim.bende oldu hala da var
Dualarim sizlerle canim rabbim herkese nasip etsin sizde dua edin saglikli bi şekilde kucagima alayim Bebeğimi :)[/QUOTE]Ck güzel bir haber cnm darisi basimiza bizede dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?