- Konu Sahibi lacivert17
-
Hep ayni yorumlari alacan o yuzden beklemeteşekkürler kızlarr başka arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim
bunlar bebeği etkılemez etkılese gebelık devam etmez zaten merak etmeyınkızlar iyi geceler; 17 ağustos adetimin ilk günü idi,normalde ortalama 30 günde bir gibi adet görüyorum onun öncesinde ise 19 temmuzda regl olmuştum mantıken 15 eylül gibi adet görmem lazım dı fakat halaa regl olmadım,yalnız şöyle bi durum var 17 ağustos regl dönemim civarı sef adında bi antibiyotik kullanmıştım acaba onun etkisindenmi reglim 4 gün kadar geçti yoksa hamilemiyim?? antibiyotik kullanıp regl dönemi etkineleniniz oldu mu? hamile olup olmadığımı nasıl anlayabilirim açıkçası test yapmaya korkuyorum çünkü bu 1 ay içinde alkol da aldım saçımıda boyattım antibiyotik ve yanında başka ağrı kesicilerde kullandım sigara da içiyorum bunlar eger var ise bebeği etkiler mi? yorumlarınızı bekliyorum kızlar..
oyyy kızdın mı sennniyi peki yazmayın iyi geceler size
yarın test yap o zamnozaman inş.bebek vardırr
ana sayfada cıkmadıysa bız hemen atlarız hamılemıyım sorusuna çünküühahaa napim kimse bakmadı
yani bende şaşırdımm dedim herkes bayram tatilinde herhâlde sayfada değişmiş göremiyorum ben konuları eskiden sırayla geçerdi sayfadanana sayfada cıkmadıysa bız hemen atlarız hamılemıyım sorusuna çünküü
Cnm test yaptır anlamanın en kolayı bu içtiklerininde hiçbirinin zararı olucanı sanmıyorum korkma ama testi ihmal etme için rahat etsinkızlar iyi geceler; 17 ağustos adetimin ilk günü idi,normalde ortalama 30 günde bir gibi adet görüyorum onun öncesinde ise 19 temmuzda regl olmuştum mantıken 15 eylül gibi adet görmem lazım dı fakat halaa regl olmadım,yalnız şöyle bi durum var 17 ağustos regl dönemim civarı sef adında bi antibiyotik kullanmıştım acaba onun etkisindenmi reglim 4 gün kadar geçti yoksa hamilemiyim?? antibiyotik kullanıp regl dönemi etkineleniniz oldu mu? hamile olup olmadığımı nasıl anlayabilirim açıkçası test yapmaya korkuyorum çünkü bu 1 ay içinde alkol da aldım saçımıda boyattım antibiyotik ve yanında başka ağrı kesicilerde kullandım sigara da içiyorum bunlar eger var ise bebeği etkiler mi? yorumlarınızı bekliyorum kızlar..
Cnm test yaptır anlamanın en kolayı bu içtiklerininde hiçbirinin zararı olucanı sanmıyorum korkma ama testi ihmal etme için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?