- Konu Sahibi lacivert17
-
sabahı nıye beklıon sımdı yap benım sabah ıdrarında sılık gun ortası ıdrarında koyu cıkıodu ılla sabah ıdrarına gerek yok hadı yap merak ettımkızlar ordamısınızzz test aldım sabah mı yapmam lazımm dua edin benim için bebiş olsun
sabahı nıye beklıon sımdı yap benım sabah ıdrarında sılık gun ortası ıdrarında koyu cıkıodu ılla sabah ıdrarına gerek yok hadı yap merak ettım
valla ne bılım hatta ögrendıgım zamanlarda hep test yapıodum bı kere de sabah ıdrarıyla yapayım dedım sılık cıktı kafayı yedım bebek dusuyo dıye kosa kosa kan testı verdım de cıkınca rahatladım ohhhhh dedım yaa ıkı katına cıkmısvalla cnm hep öle okudum yorumlarda testide okuduğumda öle yazıyor ilk idrar daha garanti sonuç verir die bilemedim çok heyecanlıyım yaa bide çıkmazsa çok üzülücem
sık ıdrar sıskınlık ve ayak usumesı gebelık belırtısı olabılır
yap hadı su testı dossstummm
yoksa sabah da cımaz ki adetın gectı mı kı senınyaa korkuyorum hayal kırıklığı olmasın sabahı bekliyeyim
1 hafta geçti evtyoksa sabah da cımaz ki adetın gectı mı kı senın
eee yap o zaman varsa sımdı de kıpkırmızı cıkar sabah da ama yoksa sabah da cıkmaz hanı gunun gecmemıs olsa haklısın da bı hafta gecmıs artık sabahı aksamı yok1 hafta geçti evt
bence var yaaa ole hısssedıyom resmını koy hemen buraya bıde yapar yapmaz cıkar sanırım ama cıkmazsa hemen cöpe atma bı on dakka sora bak yınetamamm yapıcamm ama önce idrarımın gelsin hemen yaa resmenn titriyotum ve üşüyorum şuan
ayy ben bayılcam burda sımdı haaa cok merak edıyom yoksa senın kadar hayal kırıklıgı yasıycamtmm bayılıcam valla ayy iyi ki varsın cnm yaa çok teşekküederim
bu kadar gecıkır mıydıhıcc gelmedı mı daha cısınbende okadar kaptırdım ki kendimi adet gecikincee inş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?