hamilemiyim?

bu kadar kendinizi stres yapıp düşüneceğinize, 5 tl verip bir test alın hepimiz rahatlayalım

kızlar ordamısınızzz test aldım sabah mı yapmam lazımm dua edin benim için bebiş olsun
sabahı nıye beklıon sımdı yap benım sabah ıdrarında sılık gun ortası ıdrarında koyu cıkıodu ılla sabah ıdrarına gerek yok hadı yap merak ettım

bu arada belirtilerimi de söylemek istiyorum kızlarr sizde yorum yapın testten önce buna ihtiyacım varr,

göğüslerde hassasiyet(sanki adet olucakmışım gibi)
başımda ağrı
öle aman aman bi yorgunluk hali uyku hali yok ama herşeye karşı (ev işi,yemek yapma gibi) isteksizler var
canım hiçbirşey yapmak istemiyor
ayaklarım buz gibi
psikolojikmi bilmiyorum ama midemde yanma eksime hissi
ara ara çok nadir kasıklarda sızı ama hemen geçiyor
sık idrar ve gazlı şişkinlik var sanki saatlerdir tutmuşum fakat tuvalete girdiğimde çok az idrar çıkarıyorum
sanırım bukadar

sabahı nıye beklıon sımdı yap benım sabah ıdrarında sılık gun ortası ıdrarında koyu cıkıodu ılla sabah ıdrarına gerek yok hadı yap merak ettım

valla cnm hep öle okudum yorumlarda testide okuduğumda öle yazıyor ilk idrar daha garanti sonuç verir die bilemedim çok heyecanlıyım yaa bide çıkmazsa çok üzülücem

valla cnm hep öle okudum yorumlarda testide okuduğumda öle yazıyor ilk idrar daha garanti sonuç verir die bilemedim çok heyecanlıyım yaa bide çıkmazsa çok üzülücem
valla ne bılım hatta ögrendıgım zamanlarda hep test yapıodum bı kere de sabah ıdrarıyla yapayım dedım sılık cıktı kafayı yedım bebek dusuyo dıye kosa kosa kan testı verdım de cıkınca rahatladım ohhhhh dedım yaa ıkı katına cıkmıs

tamamm yapıcamm ama önce idrarımın gelsin hemen yaa resmenn titriyotum ve üşüyorum şuan
bence var yaaa ole hısssedıyom resmını koy hemen buraya bıde yapar yapmaz cıkar sanırım ama cıkmazsa hemen cöpe atma bı on dakka sora bak yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…