Ay inşallah inşallaaaaaah agzn bal yesn senin :)Insallah gebesndir canimm
Gebeymişsinnnnnn. RABBİİİİİM BANA DA NASİP ET ALLAHIM... senin bebişinde sağlıkla gelir kucagna inşalllaaaahInsallah gebesndir canimm
Tsekkur ederim canim benim darisi tum isteyenlere insallaahhhAy Can'ım çok sevindim rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin
Darısı keseyi görmeye kalp atışını duymaya kucağına sagsalim almaya inşallahTsekkur ederim canim benim darisi tum isteyenlere insallaahhh
Amin canim cok tsekkur ederimmmmmmDarısı keseyi görmeye kalp atışını duymaya kucağına sagsalim almaya inşallah
Rahim filmi kanları açıyor hamile olma ihtimalini var cnm test yaptım mihanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..her konuya yazıyorum belki başına gelen biri vardır diye
Düşük değil. Benim bata 4 gün kala 22.9 çıkmıştıKan testim 38.78 çıktı ve daha adet olmama 3 gün var. Fakat yinede endişeliyim değerim düşük gibi geldi. Normalde 28 günde bir adet olurum fakat 3 aydır 34 35 günde bir oluyodum. Son adet tarihim 4 mart. Bu sonuç düne ait.
InsallaaahhbAy inşallah inşallaaaaaah agzn bal yesn senin :)
Düşük değil. Benim bata 4 gün kala 22.9 çıkmıştı
Filmden snra spermler akmıyo mu ciddenRahim filmi kanları açıyor hamile olma ihtimalini var cnm test yaptım mi
Cnm orda soktukları ilaç tüpleri aciyormus ablam da aynı filmi çektirdi doktor tüp bebek yapicak tutma ihtimali yüksek demiş internetten bak bu film den sonra ameliyat kalan çok kişi var inşallah hamilesindir rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versinFilmden snra spermler akmıyo mu cidden
Ay inşallh gülüm ya. Belki film bekliyodur bebişim. İlla artist olaxakHamile diyecekdim ameliyat yanlışlıkla oldu
:) Önce yumurta halini gorun istemiştir belki adetin geçtiyse kan testi yaptır İnşallah tutarAy inşallh gülüm ya. Belki film bekliyodur bebişim. İlla artist olaxakönce film diyo yani bn nazlı değilimdirde kime çekcek bilmiyorum ki
Yok bacım sabah yaptırdım hüsrana uğradım. Perşembe günü hsg çekilcek:) Önce yumurta halini gorun istemiştir belki adetin geçtiyse kan testi yaptır İnşallah tutar
Cnm hiç bilgim yok bitanesiİlişkiye girdikten kaç gün sonra idrar testi yapılmalı ?adetimi bekleyemem çok var
Benim adetim 1 gün geçince kan testinde 48.5 çıktı sizce nasılDüşük değil. Benim bata 4 gün kala 22.9 çıkmıştı
Hsg ne cnmYok bacım sabah yaptırdım hüsrana uğradım. Perşembe günü hsg çekilcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?