Cok tsk ederm canim insallaaah insallaaaahhhh ☺Ay hadi inşallah gebesindir bebeğim
Hanımlar ben namazımı kıldıktan sonra çoçuk isteyen herkese dua ediyorum inşallah hepiniz en kısa zamanda hamileyim diye buraya yazarsınızRabbim bnada tüm isteyenlere de nasip eysn inşallaaaaah :) hamileysrn bna dua et bak : gebelern duası kabul olur derler
Canim benim Allah kabul etsin rabbim butun iyi dileklerini kabul etsinHanımlar ben namazımı kıldıktan sonra çoçuk isteyen herkese dua ediyorum inşallah hepiniz en kısa zamanda hamileyim diye buraya yazarsınız
Insallah ederim olmasada ederm ne zmn dr istiyrsnRabbim bnada tüm isteyenlere de nasip eysn inşallaaaaah :) hamileysrn bna dua et bak : gebelern duası kabul olur derler
Allah kabul etsin hem namazlarını hem dualarını bacımmm :) bnde dün kandil vesileyle başladım namazlarıma. Bnde çok dua ediyorumHanımlar ben namazımı kıldıktan sonra çoçuk isteyen herkese dua ediyorum inşallah hepiniz en kısa zamanda hamileyim diye buraya yazarsınız
Amin inşallahCanim benim Allah kabul etsin rabbim butun iyi dileklerini kabul etsin
3 yıldır :)Insallah ederim olmasada ederm ne zmn dr istiyrsn
Namaza başladıktan sonra herşey yoluna. Giriyor insanlar herşeye vakit buluyor ama bi 5 vakit namaza vakit bulamıyor halbuki namazı kılsalar herşey yoluna girecek namazın daim olsun rabbim namazlarımı dualarımızı kabul etsinAllah kabul etsin hem namazlarını hem dualarını bacımmm :) bnde dün kandil vesileyle başladım namazlarıma. Bnde çok dua ediyorum
Rabbim inşallah dediğingönlünde olanları çok şükür deyip önüne koysun inşalllaaaah
Hadi ya umarim tez zamanda olur canim benim3 yıldır :)
Amin canimNamaza başladıktan sonra herşey yoluna. Giriyor insanlar herşeye vakit buluyor ama bi 5 vakit namaza vakit bulamıyor halbuki namazı kılsalar herşey yoluna girecek namazın daim olsun rabbim namazlarımı dualarımızı kabul etsin
Hayr canim daha test gelecek bekliyorumtest yaptınız mı?
İyi sabırla bekliyorsun ben olsam meraktan çatlamıştımHayr canim daha test gelecek bekliyorum
ayyy insallah yine de bi şey çıkmazsa 3 gün daha bekleyip yine yapın.tam 7 gün olacak o zaman illa kesin bişey çıkar.7 güne kadar hakkı varHayr canim daha test gelecek bekliyorum
Ya sabir dedikİyi sabırla bekliyorsun ben olsam meraktan çatlamıştım
Insallaah canim cikarayyy insallah yine de bi şey çıkmazsa 3 gün daha bekleyip yine yapın.tam 7 gün olacak o zaman illa kesin bişey çıkar.7 güne kadar hakkı var
Insallaah canim cikarayyy insallah yine de bi şey çıkmazsa 3 gün daha bekleyip yine yapın.tam 7 gün olacak o zaman illa kesin bişey çıkar.7 güne kadar hakkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?