- 19 Aralık 2022
- 77
- 29
- 8
- 26
- Konu Sahibi heyecanbebebk
-
Evet var gibi kan verebilirsiniz cıkarLütfenn bir yardimcii olurmusunuzzzz kan vereyimmi yoksa bekliyimmi acaba bu sayısız test verdiğim sayısız kan testleri var diyebilirim
Rabbım sizlere bagislasinnnBu arada bende seneler once bundan daha hafif bir cizgiyle kızıma hamileligimi ogrenmistimadetime 6 gun kala.
Aminn şuan 2. Sinifa gidiyorRabbım sizlere bagislasinnn
Herseyin bi vakti zamani vardır iste. Yakin hastane varsa emin olmak icin kan verin yada evde baska testiniz varmi 3-4 saat idrar tutup tekrar test yapin yine cizgi cikarsa buyuk ihtimal vardirYani kolumu bile verebilirim. Yeterki olsunpko var bide tiroid hastasıyım hergun ilaç kullanıyorum anti tpo degerim tsh degerim yüksek çıkmıştı o yüzden tiroid ilacı kullanıyorum tam da bugün rahim utrasyonu çektirmek için özel hastane ariycaktim bir test yapayım dedim böyle çıktı
Hangi günleri değerlendirdiniz ve ovulasyon günlerini takip ettiniz mi2 yıldır evliyim ve hepimizin istediği gibi benimde tek dileğim sağlıklı bir evlata kavuşmaaakk sabah bir test yaptım reglime daha var ama düzensiz olduğum için kaç gün olduğuna emin değilim geçen ay 27 sinde olmuştum ondan önceki ay 23unde tabi bende pko var o yüzden kesin adet bilgim yok sabah bir test yaptım ve böyle çıktı lütfen bir bakarmisiniz artık akrabalarıma anlatmaktan utaniyorum ya yine yanlış çıkarsa diye tek başıma da içinden çıkamıyorum
Yok hayır takip etmedim daha doğrusu artık bırakmıştım yani dediğim gibi ultrasyon çekmeyi kafama koymuştum şuan da da adetime 1 hafta gibi bir süre vardır diye düşünüyorumHangi günleri değerlendirdiniz ve ovulasyon günlerini takip ettiniz mi
Merhaba tebrikler var gibi gözüküyor ama şuan kan testi vermeyin bir iki gün daha bekleyin mutlaka sonra test tekrar yapın2 yıldır evliyim ve hepimizin istediği gibi benimde tek dileğim sağlıklı bir evlata kavuşmaaakk sabah bir test yaptım reglime daha var ama düzensiz olduğum için kaç gün olduğuna emin değilim geçen ay 27 sinde olmuştum ondan önceki ay 23unde tabi bende pko var o yüzden kesin adet bilgim yok sabah bir test yaptım ve böyle çıktı lütfen bir bakarmisiniz artık akrabalarıma anlatmaktan utaniyorum ya yine yanlış çıkarsa diye tek başıma da içinden çıkamıyorum
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun ne derseniz onu yapabilirim şuan yani Rabbım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallahMerhaba tebrikler var gibi gözüküyor ama şuan kan testi vermeyin bir iki gün daha bekleyin mutlaka sonra test tekrar yapınnetlessin sizin için
Merhaba canım benimde bu kdr silikti hatta ışıkta zor gözüküyordu bende ikna olmamıstım çizgi olduguna, 5. gün adet gecikince yaptım koyulastı inşallah sende hamilesindirBakın sabahki yaptığım test böyle duruyor allahim yerimde duramıyorum ki Rabbım isteyen herkese nasip etsin içinde de bana insallahb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?