Hamilemiyimm lutfen bakarmisiniz 🙏🙏

Bnde 8gun öncesinden beklemeyip test yaptım böyle silik sonradan çok çok hafif bı koyulaşma oldu kime gosterdiysem yok dediler. Kan testi dahi kliniğe gidip verdim gebelik yok dediler e kaset teste çıkan ne Çünkü kaset testler yanlma payı olması imkansız denilcek kadar az. Dedim ben hamileyim bunu hissediyorum adet gününden 2 gün öncede beklemeden sağlık ocağına gidip test verdim diğer gün değer 124tü Cevremdekilere ben ne demiştim dedim şaşırmışlar di. Bu hafta doktora gideceğiz kalp atışı için İnsAllah darısı sizin başınıza. :))

Gerçekten okurken ağzım kullakrimda okudum Rabbım size bağışlasın inşallah umarım bende böyle güzel bir şekilde mukafatlanirim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bekliyorum hala adet olmadim bugün yapicam ama test bugün 32. Gün adet dongumde

Bide testiniz duruyomu acaba resmini atabilirmisiniz benimkinden koyumuydu çizgisi nasilsi acaba

Bide testiniz duruyomu acaba resmini atabilirmisiniz benimkinden koyumuydu çizgisi nasilsi acaba
Canım Bak benimki de böyleydi biri sabah sonrası akşam yapılan sabahkinde ben bile zor görüyordum :)

Eklentiler

• IMG-20221208-WA0023.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20221208-WA0000.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 80
Canım Bak benimki de böyleydi biri sabah sonrası akşam yapılan sabahkinde ben bile zor görüyordum :)
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama malesef ben hamile değilim sanırım çünkü o testin üstüne yaptım testler ve cikmadi eğer o testte hamile olmuş olsaydım illaki diğer testlerde koyulasma görülür diye biliyorum çok ağlıyorum gerçekten içimi burda boşaltıyorum diyebilirim lütfen bizlerde dilinizden duanız olsun Allah rızası için çok bambaşka bir duygu Rabbım nasip etsin diyebiliyorum sadece elden başka bisey gelmiyor

Rabbim en kısa sürede hayirli bir şekilde seninde kucağını doldursun canım. En güzeli en hayırlısı senin olur inşAllah. Sen umudunu yitirme yinede Rabbimin beklediği senin için güzel bir gün vardır elbet...

Merhaba ben de adetime 1 gün kala test verdim negatif çıktı bugün olmam gerekiyordu olmadım, hissediyorum ya bedenim bana çok değişik sinyaller veriyor . Bakalım 4-5 gün gecikirse test vericem bende

Merhaba ben de adetime 1 gün kala test verdim negatif çıktı bugün olmam gerekiyordu olmadım, hissediyorum ya bedenim bana çok değişik sinyaller veriyor . Bakalım 4-5 gün gecikirse test vericem bende
Kaset test yapın yada dediğiniz gibi 2-4 gün sonra yeniden deneyin. Hayırlı haberlere inşAllah :))

Hepinizee hayırlı cumalar öncelikle. Benim bir sorum olucak bilgili olanlarınız vardır şuan aramızda benim hikayemi biliyorsunuzdur az çok yani demek istediğim açtığım konu başlığında belli oluyodur :) benim şuan adet olmadim gecen ay 26sinda olmuştum ama pcos hastasi olduğum için düzensiz biraz ve benim şuan afedersiniz sümüksü bir beyaz akintim var sizce regl mi gelicek yoksa yada gebelikte olan bir durummu bu ?????

Merhaba siz ne yaptınız acaba son durumuz nedir merak ettim Rabbım gonlunuzdekini bağışlasın inşallah

Kuzum ne olursa çok fazla kafana takma beyaz akıntı hamilelik belirtisi olarak geçiyor genellikle ama bende adetten önce beyaz akıntı görüyorum ve sorduğum arkadaşlarım da adet öncesi beyaz akıntı gördüğünü söylüyor en iyisi zamana bırakmak kafaya taktıkca sürekli bi belirti aradıkça olmuyor cidden olmuyor bende 3 yıldır evliyim pcos var bende hep bi belirti aradım ama şu bir yıldır kafam rahat geçen ay doktora gittim ve bu ay tedavilere başlayacağız Allah izin verirse lütfen umudumuzu kaybetmeyelim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Senin de ismini çok görür oldum. Beni de tanıdılar burada Rabbim doğru zamanı biliyor merak etme. Ona hiçbirşey zor gelmez. Bize bebek vermek hiç zor gelmez. O yüzden zamanı var diyorum ben. Bende de pcos var. Sabırla beklemeliyiz doğru zamanı.
Akıntıya gelirsek benim her regl öncesi öyle geliyor. Özellikle son 2 reglimden birkaç gün önce geldi,yumurtlama akıntısına da benziyor bazen. Sen bi anlam yükleme kırmızı görene kadar.

Merhaba siz ne yaptınız acaba son durumuz nedir merak ettim Rabbım gonlunuzdekini bağışlasın inşallah
merhaba balım bugün adetim gecikeli 1 gün oldu, bugünde olmazsam 2 gün olucak. hala adet belirtilerim yok :) o kadar tuhaf bir dönemden geçiyorum ki. sonuç ne olursa hemen paylaşıcam zaten <3 Allahım sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin isteyen herkese

Hepiniz o kadar çok haklısınız ki aslında bir yanım böyle söylüyor zamana bırakmam gerektiğini ama diğer yanım kıpır kıpır hayırlı bugünün hürmetine Rabbım gönlümüzdekini bizlere nasip etsin inşallah. Hepinizden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…