- 19 Aralık 2022
- 77
- 29
- 8
- 26
- Konu Sahibi heyecanbebebk
-
Ben pcos hastasi olduğum için adet düzensizliğim var o yüzden kaç gun var reglime bilmiyorumKaç gün kala gördünüz bu silik çizgiyi
Ben pcos hastasi olduğum için adet düzensizliğim var o yüzden kaç gun var reglime bilmiyorum
Canım sonucun nedir merak ettimBen pcos hastasi olduğum için adet düzensizliğim var o yüzden kaç gun var reglime bilmiyorum
Daha adet olmadim bekliyorum adet olmayı bakalımCanım sonucun nedir merak ettim
Canım sonucun nedir merak ettim
Gerçekten okurken ağzım kullakrimda okudum Rabbım size bağışlasın inşallah umarım bende böyle güzel bir şekilde mukafatlanirim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bekliyorum hala adet olmadim bugün yapicam ama test bugün 32. Gün adet dongumdeBnde 8gun öncesinden beklemeyip test yaptım böyle silik sonradan çok çok hafif bı koyulaşma oldu kime gosterdiysem yok dediler. Kan testi dahi kliniğe gidip verdim gebelik yok dediler e kaset teste çıkan ne Çünkü kaset testler yanlma payı olması imkansız denilcek kadar az. Dedim ben hamileyim bunu hissediyorum adet gününden 2 gün öncede beklemeden sağlık ocağına gidip test verdim diğer gün değer 124tü Cevremdekilere ben ne demiştim dedimşaşırmışlar di. Bu hafta doktora gideceğiz kalp atışı için İnsAllah darısı sizin başınıza. :))
Bide testiniz duruyomu acaba resmini atabilirmisiniz benimkinden koyumuydu çizgisi nasilsi acabaBnde 8gun öncesinden beklemeyip test yaptım böyle silik sonradan çok çok hafif bı koyulaşma oldu kime gosterdiysem yok dediler. Kan testi dahi kliniğe gidip verdim gebelik yok dediler e kaset teste çıkan ne Çünkü kaset testler yanlma payı olması imkansız denilcek kadar az. Dedim ben hamileyim bunu hissediyorum adet gününden 2 gün öncede beklemeden sağlık ocağına gidip test verdim diğer gün değer 124tü Cevremdekilere ben ne demiştim dedimşaşırmışlar di. Bu hafta doktora gideceğiz kalp atışı için İnsAllah darısı sizin başınıza. :))
Canım Bak benimki de böyleydi biri sabah sonrası akşam yapılan sabahkinde ben bile zor görüyordum :)Bide testiniz duruyomu acaba resmini atabilirmisiniz benimkinden koyumuydu çizgisi nasilsi acaba
MaşallahCanım Bak benimki de böyleydi biri sabah sonrası akşam yapılan sabahkinde ben bile zor görüyordum :)
Maşallahrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama malesef ben hamile değilim sanırım çünkü o testin üstüne yaptım testler ve cikmadi eğer o testte hamile olmuş olsaydım illaki diğer testlerde koyulasma görülür diye biliyorum çok ağlıyorum gerçekten içimi burda boşaltıyorum diyebilirim lütfen bizlerde dilinizden duanız olsun Allah rızası için çok bambaşka bir duygu Rabbım nasip etsin diyebiliyorum sadece elden başka bisey gelmiyor
Rabbim en kısa sürede hayirli bir şekilde seninde kucağını doldursun canım. En güzeli en hayırlısı senin olur inşAllah. Sen umudunu yitirme yinede Rabbimin beklediği senin için güzel bir gün vardır elbet...Maşallahrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama malesef ben hamile değilim sanırım çünkü o testin üstüne yaptım testler ve cikmadi eğer o testte hamile olmuş olsaydım illaki diğer testlerde koyulasma görülür diye biliyorum çok ağlıyorum gerçekten içimi burda boşaltıyorum diyebilirim lütfen bizlerde dilinizden duanız olsun Allah rızası için çok bambaşka bir duygu Rabbım nasip etsin diyebiliyorum sadece elden başka bisey gelmiyor
Allah razı olsunn Aminn inşallahRabbim en kısa sürede hayirli bir şekilde seninde kucağını doldursun canım. En güzeli en hayırlısı senin olur inşAllah. Sen umudunu yitirme yinede Rabbimin beklediği senin için güzel bir gün vardır elbet...
Merhaba ben de adetime 1 gün kala test verdim negatif çıktı bugün olmam gerekiyordu olmadım, hissediyorum ya bedenim bana çok değişik sinyaller veriyor . Bakalım 4-5 gün gecikirse test vericem bendeBnde 8gun öncesinden beklemeyip test yaptım böyle silik sonradan çok çok hafif bı koyulaşma oldu kime gosterdiysem yok dediler. Kan testi dahi kliniğe gidip verdim gebelik yok dediler e kaset teste çıkan ne Çünkü kaset testler yanlma payı olması imkansız denilcek kadar az. Dedim ben hamileyim bunu hissediyorum adet gününden 2 gün öncede beklemeden sağlık ocağına gidip test verdim diğer gün değer 124tü Cevremdekilere ben ne demiştim dedimşaşırmışlar di. Bu hafta doktora gideceğiz kalp atışı için İnsAllah darısı sizin başınıza. :))
Kaset test yapın yada dediğiniz gibi 2-4 gün sonra yeniden deneyin. Hayırlı haberlere inşAllah :))Merhaba ben de adetime 1 gün kala test verdim negatif çıktı bugün olmam gerekiyordu olmadım, hissediyorum ya bedenim bana çok değişik sinyaller veriyor . Bakalım 4-5 gün gecikirse test vericem bende
Merhaba siz ne yaptınız acaba son durumuz nedir merak ettim Rabbım gonlunuzdekini bağışlasın inşallahMerhaba ben de adetime 1 gün kala test verdim negatif çıktı bugün olmam gerekiyordu olmadım, hissediyorum ya bedenim bana çok değişik sinyaller veriyor . Bakalım 4-5 gün gecikirse test vericem bende
Kuzum ne olursa çok fazla kafana takma beyaz akıntı hamilelik belirtisi olarak geçiyor genellikle ama bende adetten önce beyaz akıntı görüyorum ve sorduğum arkadaşlarım da adet öncesi beyaz akıntı gördüğünü söylüyor en iyisi zamana bırakmak kafaya taktıkca sürekli bi belirti aradıkça olmuyor cidden olmuyor bende 3 yıldır evliyim pcos var bende hep bi belirti aradım ama şu bir yıldır kafam rahat geçen ay doktora gittim ve bu ay tedavilere başlayacağız Allah izin verirse lütfen umudumuzu kaybetmeyelim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahHepinizee hayırlı cumalar öncelikle. Benim bir sorum olucak bilgili olanlarınız vardır şuan aramızda benim hikayemi biliyorsunuzdur az çok yani demek istediğim açtığım konu başlığında belli oluyodur :) benim şuan adet olmadim gecen ay 26sinda olmuştum ama pcos hastasi olduğum için düzensiz biraz ve benim şuan afedersiniz sümüksü bir beyaz akintim var sizce regl mi gelicek yoksa yada gebelikte olan bir durummu bu ?????
Senin de ismini çok görür oldum. Beni de tanıdılar buradaHepinizee hayırlı cumalar öncelikle. Benim bir sorum olucak bilgili olanlarınız vardır şuan aramızda benim hikayemi biliyorsunuzdur az çok yani demek istediğim açtığım konu başlığında belli oluyodur :) benim şuan adet olmadim gecen ay 26sinda olmuştum ama pcos hastasi olduğum için düzensiz biraz ve benim şuan afedersiniz sümüksü bir beyaz akintim var sizce regl mi gelicek yoksa yada gebelikte olan bir durummu bu ?????
merhaba balım bugün adetim gecikeli 1 gün oldu, bugünde olmazsam 2 gün olucak. hala adet belirtilerim yok :) o kadar tuhaf bir dönemden geçiyorum ki. sonuç ne olursa hemen paylaşıcam zaten <3 Allahım sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin isteyen herkeseMerhaba siz ne yaptınız acaba son durumuz nedir merak ettim Rabbım gonlunuzdekini bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?