- 19 Aralık 2022
- 77
- 29
- 8
- 26
- Konu Sahibi heyecanbebebk
-
Rabbım evladını sana bağışlasın jnsallah sağlıklı sıhhatli cokk teşekkür ederim cevaplarınız içinnMerhaba canım benimde bu kdr silikti hatta ışıkta zor gözüküyordu bende ikna olmamıstım çizgi olduguna, 5. gün adet gecikince yaptım koyulastı inşallah sende hamilesindir
Evet canım var gözünaydın2 yıldır evliyim ve hepimizin istediği gibi benimde tek dileğim sağlıklı bir evlata kavuşmaaakk sabah bir test yaptım reglime daha var ama düzensiz olduğum için kaç gün olduğuna emin değilim geçen ay 27 sinde olmuştum ondan önceki ay 23unde tabi bende pko var o yüzden kesin adet bilgim yok sabah bir test yaptım ve böyle çıktı lütfen bir bakarmisiniz artık akrabalarıma anlatmaktan utaniyorum ya yine yanlış çıkarsa diye tek başıma da içinden çıkamıyorum
İnşallah canımRabbım evladını sana bağışlasın jnsallah sağlıklı sıhhatli cokk teşekkür ederim cevaplarınız içinninşallah bende buraya evett hamileyimmm diye mesaj atarım hayirlisiyla
Gerçekten ağzınızdan bal damlıyorEvet canım var gözünaydınkn ver bence ve hemen folikasit başla)))
Rabbım evladını sana bağışlasın jnsallah sağlıklı sıhhatli cokk teşekkür ederim cevaplarınız içinninşallah bende buraya evett hamileyimmm diye mesaj atarım hayirlisiyla
İnşallah hamilesinizdir, en son attığınız fotolarfa 2.çizgiyi ben de gördüm. Burada okuduklaroma göre minicik bir çizgi yetiyor genelge gebe cıkıyorlarYok hayır takip etmedim daha doğrusu artık bırakmıştım yani dediğim gibi ultrasyon çekmeyi kafama koymuştum şuan da da adetime 1 hafta gibi bir süre vardır diye düşünüyorum
Gerçekten Allah razı olsun hepinizden inşallah düşündüğümüz gibi çıkarrr bunca olumsuzluklara rağmen asla pes etmedim ama çok kafama taktım inşallah hayırlı güzel bir haber alırım iyikiii varsınız guzell kalpleriniz iyiki Varİnşallah hamilesinizdir, en son attığınız fotolarfa 2.çizgiyi ben de gördüm. Burada okuduklaroma göre minicik bir çizgi yetiyor genelge gebe cıkıyorlar
Bende de pcos var. Daha ilk bu ay denedim ama şimddien endişeliyim . Allah hepimizin yardımcısı olsun.Gerçekten Allah razı olsun hepinizden inşallah düşündüğümüz gibi çıkarrr bunca olumsuzluklara rağmen asla pes etmedim ama çok kafama taktım inşallah hayırlı güzel bir haber alırım iyikiii varsınız guzell kalpleriniz iyiki Var
Aminn AminnBende de pcos var. Daha ilk bu ay denedim ama şimddien endişeliyim . Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ay bende tiroidde var gahshaahah Allah beterinden korusun napalım , tiroid ilaçları düzenli kullandığımız sürece sıkıntı yaratmaz inşallah. Pcosu da işte ovulasyon testiyle falan bi şekilde halledicez inşallah napalımAminn Aminnbende hem pcos var hemde tiroid hastasıyım daha doğrusu bebek düşündüğümden beri hastanelerden çıkamıyorum diyebilirim birsey için gidiyodum farklı farklı şeyler çıktı ama hersey allahtan ol der ve olur umarım en kısa sürede kucamiza sağlık sıhhatli bir şekilde alırız
Rabbım size bağışlasın yokluğunu göstermesin hayirlisiyla bizlerde sağlıklı bir şekilde alalım kucaklarimizaatam anlayamadım ama belli olmaz yinede bi kan testi yaptırın hemen belli olur zaten isterseniz iki veya üç gün sonra yaptırabilirsiniz hakkınız da hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde iki tane çok zor olan yavrum var ne demek olduğunu çok iyi bilirim
Siz de bana umut oldunuz inşallahAminn Aminnbende hem pcos var hemde tiroid hastasıyım daha doğrusu bebek düşündüğümden beri hastanelerden çıkamıyorum diyebilirim birsey için gidiyodum farklı farklı şeyler çıktı ama hersey allahtan ol der ve olur umarım en kısa sürede kucamiza sağlık sıhhatli bir şekilde alırız
Ovulasyon testi kullanmıyorum ben kullanmalıyim senceeeAy bende tiroidde var gahshaahah Allah beterinden korusun napalım , tiroid ilaçları düzenli kullandığımız sürece sıkıntı yaratmaz inşallah. Pcosu da işte ovulasyon testiyle falan bi şekilde halledicez inşallah napalım
Strese soktuğu cidden doğru. Ben de daha ilk ay deniyorum ve ovulasyon testiyle başladım. Yumurtlama tarihimi asla tahmin edemiyorum cünkü düzensiz olduğu için. İnşallah senin gerek kalmicak . Ama özellikle pcos olduğu için bence kolaylık sağlıyorOvulasyon testi kullanmıyorum ben kullanmalıyim senceeeyani sen memnunmusun hani strese falan sokuyor diyolarya
İnşallah sizler uSiz de bana umut oldunuz inşallah
İnşallah ama herkes rahim ultrasyonu çektirin diyorlar 3 ay içinde gebelik yüzde 80 diyorlar çok duydum bende onu düşünüyorum yaptırmayı ve bu sabah hastane arıyodum sadece elimde test olduğu için çöpe atacaktım boş geçmesin yapayım dedim ve böyle bor silik çizgi cikti tabi kesin emin değilim Rabbım nasip etsin inşallah ama eğer bebiss yoksa rahim utrasyonu çektirmek istiyorum hayırlısı olsun inşallahSiz de bana umut oldunuz inşallah
Rabbım size bağışlasın yokluğunu göstermesin hayirlisiyla bizlerde sağlıklı bir şekilde alalım kucaklarimizaa
Bugün tekrar yaptınız mı? Merak ettim durumunuzuBen dayanamadım yine test yaptım az önce negatif çıktıı
Reglimi bekliyorum şuan 3 gün kaldı regl günümeBugün tekrar yaptınız mı? Merak ettim durumunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?