- Konu Sahibi heyecanbebebk
-
Hım benim adetlerim düzenlidir 4 gündür gecikmem var birde ben rüya gördüm hemen sabah test yaptım çıktı oysaki akşam yaptığımda çıkmamıştı ama sabah o rüyadan sonra hemen yaptım çıktıBilmem ki rahat atılıyor aslında benim düzensiz olduğum için kesin bir şey söyleyemiyorum ama geçen ay 27sinde olmuştum
Hadi inşallah Rabbım nasip etsinmHım benim adetlerim düzenlidir 4 gündür gecikmem var birde ben rüya gördüm hemen sabah test yaptım çıktı oysaki akşam yaptığımda çıkmamıştı ama sabah o rüyadan sonra hemen yaptım çıktı
Aslında ben dünBilmem ki rahat atılıyor aslında benim düzensiz olduğum için kesin bir şey söyleyemiyorum ama geçen ay 27sinde olmuştum
Amin canım sanada banadaHadi inşallah Rabbım nasip etsinm
Merhaba bende de pko var ve tiroid sorunu kilo vs.. son durum ne acaba eğer varsa bana ve diğer pkolu arkadaşlara büyük umut olursunYani kolumu bile verebilirim. Yeterki olsunpko var bide tiroid hastasıyım hergun ilaç kullanıyorum anti tpo degerim tsh degerim yüksek çıkmıştı o yüzden tiroid ilacı kullanıyorum tam da bugün rahim utrasyonu çektirmek için özel hastane ariycaktim bir test yapayım dedim böyle çıktı
Merhaba senin sonucun ne oldu acaba merak ettim umarım gönlündeki olmuşturBenimki de bundan minnacık daha koyu ama nerdeyse aynılar senin kaç gün gecikti
Vallah benim haftaya randevum var direk doktora gidicem az önce test aldım dedim yapiyim bakiyim koyuluk var mı ama sıvı alımına falan dikkat etmedim az önce yaptım farklı bir testle yine silik çıktı niye koyulaşmadi ki birde her testin hcg ölçümü farklı mıMerhaba senin sonucun ne oldu acaba merak ettim umarım gönlündeki olmuştur
Canım merhaba naptin acaba merak ettim hastaneye gittinmiVallah benim haftaya randevum var direk doktora gidicem az önce test aldım dedim yapiyim bakiyim koyuluk var mı ama sıvı alımına falan dikkat etmedim az önce yaptım farklı bir testle yine silik çıktı niye koyulaşmadi ki birde her testin hcg ölçümü farklı mı
Düşük oldu yine canım artık ne yapıcağımı bilmiyorum galiba ben asla anne olamiycamCanım merhaba naptin acaba merak ettim hastaneye gittinmi
Asla öyle düşünme Rabbımin nasip edeceği günü bekle çok iyi anlıyorum seni ama en azından hamile kalmışsın Rabbım en kısa zamanda sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahDüşük oldu yine canım artık ne yapıcağımı bilmiyorum galiba ben asla anne
Evet var gibi görünüyor ama sabah tekrarla bence ilk idrarlaKızlar bişey gören var mı ?
Selam canim tek degilsin ayni problemleri cekiyorumMerhaba bende de pko var ve tiroid sorunu kilo vs.. son durum ne acaba eğer varsa bana ve diğer pkolu arkadaşlara büyük umut olursuninşallah güzel haber almişsındır Bide merak ettim kac ayda bir adet görüyosun acaba bendede düzensizlik varda
Amin canım cümlemize rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAsla öyle düşünme Rabbımin nasip edeceği günü bekle çok iyi anlıyorum seni ama en azından hamile kalmışsın Rabbım en kısa zamanda sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?