Hamilemiyimm lutfen bakarmisiniz 🙏🙏

Merhaba, günaydınnnn öncelikle umarım bu yıl sağlık huzur çokça mutluluk getirir hepimize.... Bide lütfen niye bu deli kız sabah sabah burda bunu paylaşıyor diye yadirgamayin çünkü çalışıyorum bu sabah test yapacaktım ve böyle cikti atıyorum resmi artık inanmıyorum bu gebelik testlerine artık olsada inanmiycam sanırım

Eklentiler

• 20230101_084935.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 69
Canım konuyu az çok okudum bence gidip bi kan versen kafan rahatlar acile git ben öyle yaptım sanki var gibi Rabbim gönlüne göre versin

Canım konuyu az çok okudum bence gidip bi kan versen kafan rahatlar acile git ben öyle yaptım sanki var gibi Rabbim gönlüne göre versin
Ne deseniz haklısınız bende burda okuyorum bazen kendi kendime şey diyorum kız bir gitsene kan vermeye diyorum çünkü ben çatlıyorum hayırlı bir cevap için ama şuan çalışıyorum çıkamam bir yere bide şeyden dolayı çekiniyorum ben tiroid hastasi olduğum için ilaç kullanıyorum doktor bana şey demişti gebe kalırsan direk gel ilaç dozunu yükseltecez o yüzden Heran varmi yokmu diye ataktayim uzun oldu özür dilerim

Benimde tiroidler yüksek 15 günde bir tahlil verdim. Ona doz ayarlandı gebelik öncesinde. O çok sıkıntı olan bir şey değil. Hem siz tatil günü neden çalışıyorsunuz işten çıkınca gidin acile bence

Malesef çalışıyorum izin yok iş cikisi giidcsm öyle görünüyor siz hamilemisiniz şuan Allah bağışlasın çok sevindim tiroid bir sorun çıkaramadığına çok korkum vardı o konuda

Kızlar selam inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız. Adetime 4 gün civarj var döngüm düzensiz ilişki üzerinden 10 11 gün geçti. Sol ve sağ kasık ve bel ağrım var sürekli değil sıklıkla oluyo eğilince batma dans ediyodum aniden kasığıma ağrı girdi gögüslerim şiş rengi koyu ve damarlar belirgin ve suan sağ kasıgımla birlikte belim ağriyo adet olcakmsm gibi hissetim karnımda ağırdı içim bi değiişik oldu sonra ağri biraz azalmaya başladi sizce ne zaman test yapmaliyim benm gibi kalan varmı teşekkürler :))

Malesef çalışıyorum izin yok iş cikisi giidcsm öyle görünüyor siz hamilemisiniz şuan Allah bağışlasın çok sevindim tiroid bir sorun çıkaramadığına çok korkum vardı o konuda
Çok teşekkürler bende bu sabah kan verdim acilde öyle öğrendim sağlıkla ilerler İnşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim bu 5. Tüp bebek denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…