- 19 Aralık 2022
- 77
- 29
- 8
- 26
- Konu Sahibi heyecanbebebk
-
Canım konuyu az çok okudum bence gidip bi kan versen kafan rahatlar acile git ben öyle yaptımMerhaba, günaydınnnn öncelikle umarım bu yıl sağlık huzur çokça mutluluk getirir hepimize.... Bide lütfen niye bu deli kız sabah sabah burda bunu paylaşıyor diye yadirgamayin çünkü çalışıyorumbu sabah test yapacaktım ve böyle cikti atıyorum resmi artık inanmıyorum bu gebelik testlerine artık olsada inanmiycam sanırım
Ne deseniz haklısınız bende burda okuyorum bazen kendi kendime şey diyorum kız bir gitsene kan vermeye diyorum çünkü ben çatlıyorum hayırlı bir cevap için ama şuan çalışıyorum çıkamam bir yere bide şeyden dolayı çekiniyorum ben tiroid hastasi olduğum için ilaç kullanıyorum doktor bana şey demişti gebe kalırsan direk gel ilaç dozunu yükseltecez o yüzden Heran varmi yokmu diye ataktayim uzun oldu özür dilerimCanım konuyu az çok okudum bence gidip bi kan versen kafan rahatlar acile git ben öyle yaptımsanki var gibi Rabbim gönlüne göre versin
Benimde tiroidler yüksek 15 günde bir tahlil verdim. Ona doz ayarlandı gebelik öncesinde. O çok sıkıntı olan bir şey değil. Hem siz tatil günü neden çalışıyorsunuzNe deseniz haklısınız bende burda okuyorum bazen kendi kendime şey diyorum kız bir gitsene kan vermeye diyorum çünkü ben çatlıyorum hayırlı bir cevap için ama şuan çalışıyorum çıkamam bir yere bide şeyden dolayı çekiniyorum ben tiroid hastasi olduğum için ilaç kullanıyorum doktor bana şey demişti gebe kalırsan direk gel ilaç dozunu yükseltecez o yüzden Heran varmi yokmu diye ataktayim uzun oldu özür dilerim
Malesef çalışıyorum izin yok iş cikisi giidcsm öyle görünüyor siz hamilemisiniz şuan Allah bağışlasın çok sevindim tiroid bir sorun çıkaramadığına çok korkum vardı o konudaBenimde tiroidler yüksek 15 günde bir tahlil verdim. Ona doz ayarlandı gebelik öncesinde. O çok sıkıntı olan bir şey değil. Hem siz tatil günü neden çalışıyorsunuzişten çıkınca gidin acile bence
Çok teşekkürler bende bu sabah kan verdim acilde öyle öğrendim sağlıkla ilerler İnşaAllahMalesef çalışıyorum izin yok iş cikisi giidcsm öyle görünüyor siz hamilemisiniz şuan Allah bağışlasın çok sevindim tiroid bir sorun çıkaramadığına çok korkum vardı o konuda
Rabbım sizlere bağışlasın inşallah hayırlı bir şekilde kucağınıza alırsınızÇok teşekkürler bende bu sabah kan verdim acilde öyle öğrendim sağlıkla ilerler İnşaAllahRabbim isteyen herkese nasip etsin benim bu 5. Tüp bebek denemem
Amin canım İnşaAllahRabbım sizlere bağışlasın inşallah hayırlı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Kızla merhaba ben az önce gebelik testi yaptım bendede bir çizgi çok silik çıktı buraya yüklemek istiyorum ama olmuyor 4 gün
Sen naptin canım test yaptinmi acabaKızlar bende az önce gebelik testi yaptım bendede bir çizgi çok silik çıktı buraya yüklemek istiyorum ama olmuyor 4 gün gecikti
Amin canım rabbim sevincimızi boşa çıkartmasın
Yaptım canım silik ikinci çizgi belirdi 2 3 dk içinde sen ne yaptınSen naptin canım test yaptinmi acaba
Bakabilirmiyim acaba bende yaptım bende galiba çıktı biseylerYaptım canım silik ikinci çizgi belirdi 2 3 dk içinde sen ne yaptın
İşte atmak istiyorum ama galerime bile girmiyor anlamadım ki bendeBakabilirmiyim acaba bende yaptım bende galiba çıktı biseyler
Sen at bakalım koyuluğunaİşte atmak istiyorum ama galerime bile girmiyor anlamadım ki bende
İşte atmak istiyorum ama galerime bile girmiyor anlamadım ki bende
Attım bak seninki böyle mi daha mı koyuSen at bakalım koyuluğuna
Ben neden atamıyorum ki yaAttım bak seninki böyle mi daha mı koyu
Bilmem ki rahat atılıyor aslında benim düzensiz olduğum için kesin bir şey söyleyemiyorum ama geçen ay 27sinde olmuştumBen neden atamıyorum ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?