- 19 Aralık 2022
- 77
- 29
- 8
- 26
- Konu Sahibi heyecanbebebk
-
Sonucunuz ne oldu acaba hayirlisiylamerhaba balım bugün adetim gecikeli 1 gün oldu, bugünde olmazsam 2 gün olucak. hala adet belirtilerim yok :) o kadar tuhaf bir dönemden geçiyorum ki. sonuç ne olursa hemen paylaşıcam zaten <3 Allahım sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin isteyen herkese
merhaba arkadaşlar msjları okuyunca dayanamadım bende yıllardır pko ile yaşıyorum:)Hepiniz o kadar çok haklısınız ki aslında bir yanım böyle söylüyor zamana bırakmam gerektiğini ama diğer yanım kıpır kıpır hayırlı bugünün hürmetine Rabbım gönlümüzdekini bizlere nasip etsin inşallah. Hepinizden Allah razı olsun
Sabaha karşı adet oldum malesefSonucunuz ne oldu acaba hayirlisiyla
Olsunn sağlıklı hayırlı zamanda Rabbım nasip etsin hiç heyecanını umudunu kaybetme en kısa zamanda allahin izniyle inşallah hamileyim kızlar diye mesaj atmanı bekliyorum olucamSabaha karşı adet oldum malesef
Bende aynı durumla açtım bu konutu inşallah gönlündeki nasip olur bence 1 tane daha test yapmalısın varsa yine aynı silik bir çizgi çıkar veya daha yoğunlaşmış bir cizgiKızla merhaba ben az önce gebelik testi yaptım bendede bir çizgi çok silik çıktı buraya yüklemek istiyorum ama olmuyor 4 gün gecikti
Aynı durumlar yasiyan insanlarız olsun sağlıklı olsun rabbimiin vakti hayrı nasip olsunmerhaba arkadaşlar msjları okuyunca dayanamadım bende yıllardır pko ile yaşıyorum:)
15 aylık evliyim korunmadık hiç mayıs ayında bi kimyasal gebelik geçirdim sonrası yok her ay ümit ve günler öncesinden testler yapmaktan yorulduk artık kasım ayında tedaviye başladım klomen ve yumurta takibi 21mm tek yumurta kendisi çatladı beklemedeyim şuan regliye 5 gün var sabah test yaptım artık görmek istediğim için gölge çizgiler görüyorum:)) kafayı yedim sanırımsizi çok iyi anlıyorum bizim sendromda stres en büyük düşmanımız bizde en çok olan şey stres :) Allahım hepimize en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşaallah ,
kusura bakmayın uzun yazdım biraz
Bende yapıcam dedim de şimdi yapmaya çekiniyorum tekrar çıkmazsa diye o çizgi ama sabah tekrarliycam arada gelip giden hafif adet sancıları ve beyaz akıntı dışında bir belirtim yokBende aynı durumla açtım bu konutu inşallah gönlündeki nasip olur bence 1 tane daha test yapmalısın varsa yine aynı silik bir çizgi çıkar veya daha yoğunlaşmış bir cizgi
Benim adet olmadim hala sabah afedersin peçeteye ve iç çamaşırıma değen çok cokkk az sürülmüş gibi kan ama adet olmadim akintim var fazlasıyla birde kasiklarima aynı adet olucak gibi ağrım oluyor ama olmadim bekliyorum salı gününe kadar doktor salı gününe kadar olmazsan gel dediBende yapıcam dedim de şimdi yapmaya çekiniyorum tekrar çıkmazsa diye o çizgi ama sabah tekrarliycam arada gelip giden hafif adet sancıları ve beyaz akıntı dışında bir belirtim yok
Senin gecikmen falan oldu mu bende 3 gündür gecikme var bendede çok akıntı varBenim adet olmadim hala sabah afedersin peçeteye ve iç çamaşırıma değen çok cokkk az sürülmüş gibi kan ama adet olmadim akintim var fazlasıyla birde kasiklarima aynı adet olucak gibi ağrım oluyor ama olmadim bekliyorum salı gününe kadar doktor salı gününe kadar olmazsan gel dedi
Benim adet olmadim hala sabah afedersin peçeteye ve iç çamaşırıma değen çok cokkk az sürülmüş gibi kan ama adet olmadim akintim var fazlasıyla birde kasiklarima aynı adet olucak gibi ağrım oluyor ama olmadim bekliyorum salı gününe kadar doktor salı gününe kadar olmazsanBende yapıcam dedim de şimdi yapmaya çekiniyorum tekrar çıkmazsa diye o çizgi ama sabah tekrarliycam arada gelip giden hafif adet sancıları ve beyaz akıntı dışında bir belirtim yok
Evet ben bide pcos hastasıyım düzensiz çok değil ama bir iki gün oynuyor yani mesela geçen ay 26sinda olmuştum 5 gün oldu bugün işte olmadim adet akintim çok ama benimdeSenin gecikmen falan oldu mu bende 3 gündür gecikme var bendede çok akıntı var
Anladım peki hiç test alıp tekrarladın mı rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana inşallahBenim adet olmadim hala sabah afedersin peçeteye ve iç çamaşırıma değen çok cokkk az sürülmüş gibi kan ama adet olmadim akintim var fazlasıyla birde kasiklarima aynı adet olucak gibi ağrım oluyor ama olmadim bekliyorum salı gününe kadar doktor salı gününe kadar olmazsan
Evet ben bide pcos hastasıyım düzensiz çok değil ama bir iki gün oynuyor yani mesela geçen ay 26sinda olmuştum 5 gün oldu bugün işte olmadim adet akintim çok ama benimde
Anladım peki hiç test alıp tekrarladın mı rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana
Aminn cümlemize isteyen herkese inşallah güzel duaların için Allah razı olsunAnladım peki hiç test alıp tekrarladın mı rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana inşallah
Bende çekiniyorum korkuyorum ama bence cesaret edip yarın yapmalıyız allah büyük gün doğmadan neler doğar dua edelim birbirimizeAminn cümlemize isteyen herkese inşallah güzel duaların için Allah razı olsunyok valla çekiniyorum bekliyorum salı gününe kadar hayırlısı
O zaman tamam anlaştık Rabbım hayırlısını nasip etsin herkese içinde de bizlere inşallah yarın sabah yapalımBende çekiniyorum korkuyorum ama bence cesaret edip yarın yapmalıyız allah büyük gün doğmadan neler doğar dua edelim birbirimize
Amin canım rabbim sevincimızi boşa çıkartmasınO zaman tamam anlaştık Rabbım hayırlısını nasip etsin herkese içinde de bizlere inşallah yarın sabah yapalım
Aminn Aminn inşallahAmin canım rabbim sevincimızi boşa çıkartmasın
Amin inşaallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun ben inanıyorum olacağına pkoluyuz belki zor ama vakti geldiğinde olacakAynı durumlar yasiyan insanlarız olsun sağlıklı olsun rabbimiin vakti hayrı nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?