Hamilemiyimm lutfen bakarmisiniz 🙏🙏

Sonucunuz ne oldu acaba hayirlisiyla

merhaba arkadaşlar msjları okuyunca dayanamadım bende yıllardır pko ile yaşıyorum:)
15 aylık evliyim korunmadık hiç mayıs ayında bi kimyasal gebelik geçirdim sonrası yok her ay ümit ve günler öncesinden testler yapmaktan yorulduk artık kasım ayında tedaviye başladım klomen ve yumurta takibi 21mm tek yumurta kendisi çatladı beklemedeyim şuan regliye 5 gün var sabah test yaptım artık görmek istediğim için gölge çizgiler görüyorum:)) kafayı yedim sanırımsizi çok iyi anlıyorum bizim sendromda stres en büyük düşmanımız bizde en çok olan şey stres :) Allahım hepimize en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşaallah ,
kusura bakmayın uzun yazdım biraz

Kızlar bende az önce gebelik testi yaptım bendede bir çizgi çok silik çıktı buraya yüklemek istiyorum ama olmuyor 4 gün gecikti

Kızla merhaba ben az önce gebelik testi yaptım bendede bir çizgi çok silik çıktı buraya yüklemek istiyorum ama olmuyor 4 gün gecikti

Kızla merhaba ben az önce gebelik testi yaptım bendede bir çizgi çok silik çıktı buraya yüklemek istiyorum ama olmuyor 4 gün gecikti
Bende aynı durumla açtım bu konutu inşallah gönlündeki nasip olur bence 1 tane daha test yapmalısın varsa yine aynı silik bir çizgi çıkar veya daha yoğunlaşmış bir cizgi

Aynı durumlar yasiyan insanlarız olsun sağlıklı olsun rabbimiin vakti hayrı nasip olsun

Bende aynı durumla açtım bu konutu inşallah gönlündeki nasip olur bence 1 tane daha test yapmalısın varsa yine aynı silik bir çizgi çıkar veya daha yoğunlaşmış bir cizgi
Bende yapıcam dedim de şimdi yapmaya çekiniyorum tekrar çıkmazsa diye o çizgi ama sabah tekrarliycam arada gelip giden hafif adet sancıları ve beyaz akıntı dışında bir belirtim yok

Bende yapıcam dedim de şimdi yapmaya çekiniyorum tekrar çıkmazsa diye o çizgi ama sabah tekrarliycam arada gelip giden hafif adet sancıları ve beyaz akıntı dışında bir belirtim yok
Benim adet olmadim hala sabah afedersin peçeteye ve iç çamaşırıma değen çok cokkk az sürülmüş gibi kan ama adet olmadim akintim var fazlasıyla birde kasiklarima aynı adet olucak gibi ağrım oluyor ama olmadim bekliyorum salı gününe kadar doktor salı gününe kadar olmazsan gel dedi

Senin gecikmen falan oldu mu bende 3 gündür gecikme var bendede çok akıntı var

Benim adet olmadim hala sabah afedersin peçeteye ve iç çamaşırıma değen çok cokkk az sürülmüş gibi kan ama adet olmadim akintim var fazlasıyla birde kasiklarima aynı adet olucak gibi ağrım oluyor ama olmadim bekliyorum salı gününe kadar doktor salı gününe kadar olmazsan
Senin gecikmen falan oldu mu bende 3 gündür gecikme var bendede çok akıntı var
Evet ben bide pcos hastasıyım düzensiz çok değil ama bir iki gün oynuyor yani mesela geçen ay 26sinda olmuştum 5 gün oldu bugün işte olmadim adet akintim çok ama benimde

Anladım peki hiç test alıp tekrarladın mı rabbim hayırlı evlat nasip etsin sana inşallah

Aminn cümlemize isteyen herkese inşallah güzel duaların için Allah razı olsun yok valla çekiniyorum bekliyorum salı gününe kadar hayırlısı
Bende çekiniyorum korkuyorum ama bence cesaret edip yarın yapmalıyız allah büyük gün doğmadan neler doğar dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…