Hamilemiyimm???

Onuda evde ovulasyon testi yle yaptım iki çizgi çıktı öyle de hamile olduğu ogrenenler varmıs da bide hala adet olmadım sadece karnını alt bölgesi bide hafif bel ağrım var
Olabilir hamilelik belirtisi gibi. Ovulasyon testini hiç yapmadım açıkcası o yüzden kesin birsey söyleyemiyorum. Adetinin geçmiş olması bile önemli bir sey. Düzensizliğin var mıydı

Valla inşallah canım ya okadar istiyorum ki yarını iple çekiyorum bekledim 3 sene bekledim şimdi yarına saatler kaldi geçmiyor bana o derece

Valla inşallah canım ya okadar istiyorum ki yarını iple çekiyorum bekledim 3 sene bekledim şimdi yarına saatler kaldi geçmiyor bana o derece

Geçmez bilirim :)
Hayırlı haberlerini duyarız inşallah .

Slm arkadaşlar ben adet oldum. Hayırlısı artık gelecek aya. İnşallah sizden güzel haber duyariz

Hayırlısı canım benim bende yarın öğrenicem kaç yıllık evlilik ilk bebeğin mi olacak

Hayırlısı canım benim bende yarın öğrenicem kaç yıllık evlilik ilk bebeğin mi olacak
Teşekkür ederim canım. Beş yıllık evliyim iki buçuk yasinda kızım var. Korunmayı bırakalı
bir ay olmuştu. Hayırlısı diyorum.s en kaç yıllık evlisin senn ilk mi olacak bebegin

Kızlar mrb benim adetim 4 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var belim çok ağrıyor akıntım yok ama sürekli ıslaklık hissediyorum bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Olabilir benimde böyle şeyler vardı ben ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı cu,a kan verdim yarın sonuç öğrenecek sen test yaptın mi evde

yesim 86@ inşallah bebek haberini alırsın canm yarın. İlk olunca ayrı bir heyecan ni oluyor. senin adına ben de bayagi merak ediyorum. Güzel haberler alman dileğiyle

Insallah canım evet ben ne zamndir bunu bekliyorum Allah im inşallah nasip eder bana da isteyen herkese de yarın yazarım buraya sonucu saol canım benim

Anladım canım ozaman biraz daha bekle bakalım inşallah Allah im umudumuz boşa çıkarmaz bize de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…