Hamilemiyimm???

Takip ettim yazdıklarını arkadaşım inş hayırlı bi şekilde mutlu haberi alırsın

Yesilimtrak bilmiyorum canım ya hep böyle oluyo valla artık Bişey yap mak istemiyorum hep umutlaniyorum sonrası olmuyo

Canım umudunu yitirme.
Tam vazgeçtim dediğin zaman oluyor bu işler stres yapma kendine. Hayırlısını işte

adetin gecikince bidaha yaptır cnm hiç belli olmaz
Canım dayanamadım bugün de idrar testi yaptım negatif çıktı. Normalde yarın adet olmam lazım. Dünden beri sol tarafımda kasığın biraz üstünde 10 dk arayla bıçak saplanır gibi sancı giriyordu. Bir de dün şeyi fark ettim. Göbek deliğimin altından aşağı doğru kahverengi bir çizgi çıkmış. Baktım sadece hamile olanlarda çıkıyormuş. O yüzden ümitlendim yaptım ama yine hüsran. Hala erken mi ya ümidimi keybetmeyeyim mi

kızlar hepiniz aslında biliyorsunuz anlatmakta çekiniyorum ama yazmam lazım kafayı yicem. takip ettiğime göre yumurtlama zamanım 23 temmuzdu bizde bebek planı yoktu ancak o tarihte ters ilişki yaptık ayaküstü bianda oldu yani ters ilişki dediysemde popodan değil yine vajinadan neyse ondaın sonra adetimin yaklaştığı tarihlerde yapmıştık ancak benim geçen ay 7 sinde reglim geldi. bugün 4. günü hala adet olmadım. Sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi? Yüce rabbim bi damla olsa bile verdim mi veriyor. Hepimizin istediği bişey ama kafamda deli sorular Siz ne diyosunuz ?

Bende 22 haziranda kürtaj olmuştum canım. 18 temmuzda adet oldum. 1. Adeti olana kadar korunduk. Sonra korunmadık. Sen korunmadın mı ki hamilelikten şüpheleniyorsun?

Korunuyorum ama adetim tam olmadı ilk gün geldi biraz sonraki günler hep kahverengi leke geldi artı sancılı olurdum ama gayet normaldir bu ne biliym şüphelendi kan testi yaptırdım yarın sonuc alcm işte inşAllah hayırlısı olur

canım o testler adetin gecikmeden yapılırsa doğru sonuç vermiyo malesef ya adet önce testi al yada kandan baktır haber ver bizede

Kürtaj sonrası benimde adetim sancılı gelmedi canım. Kürtajdan dolayıdır. Bide gecikmelerde olabilir

Ama adetim de geldmedot gbi bisey az kan geldi sonrası kahverengi leke nedeni ne bilmym

Yok dha gitmedm gidecem yarın ki kan sonuçuna bakiyim da

Aldım Sonuçları 15.19 şüpheli pozitif çıktı haftaya bi dha kan vercm yükselmisse hamileym demek korunduğunu hlde nasıl oluyor anlama deilm hayırlısı olsun diyorum hep inşAllah hep hayırlı sonuçlar alırım aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…