Yesilimtrak bilmiyorum canım ya hep böyle oluyo valla artık Bişey yap mak istemiyorum hep umutlaniyorum sonrası olmuyo
Canım inşallah vardır. Çektiğim ağrıları daha önce hiç çekmedim bu yüzden ya çok hastayım ya da hamileyim dedim. Doktora da gittim 1 hafta önce enfeksiyon vs de yok. o yüzden çok ümitlendim. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
Canım dayanamadım bugün de idrar testi yaptım negatif çıktı. Normalde yarın adet olmam lazım. Dünden beri sol tarafımda kasığın biraz üstünde 10 dk arayla bıçak saplanır gibi sancı giriyordu. Bir de dün şeyi fark ettim. Göbek deliğimin altından aşağı doğru kahverengi bir çizgi çıkmış. Baktım sadece hamile olanlarda çıkıyormuş. O yüzden ümitlendim yaptım ama yine hüsran. Hala erken mi ya ümidimi keybetmeyeyim miadetin gecikince bidaha yaptır cnm hiç belli olmaz
Bende 22 haziranda kürtaj olmuştum canım. 18 temmuzda adet oldum. 1. Adeti olana kadar korunduk. Sonra korunmadık. Sen korunmadın mı ki hamilelikten şüpheleniyorsun?Kızlar iyi geceler bi sorum olacaktı sizlere ben 23 haziranda kürtaj oldum 3 ağustosda kan geldi adet olmam yakındı doktorun öyle demişti ama şöyle bisey var ben 5-6 gün olurdum şimdi bilmiyorum bile ilk gün sadece damla damla geldi sonraki günler kahverengi leke hep sizce nedir nedeni korunmamiz lazım doktorun öyle demişti korunuyoruz da acaba hamile miyim diye de düşünmedim desem yalan olur bunun nedeni ne bilen varsa lütfen yazsın bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Canım dayanamadım bugün de idrar testi yaptım negatif çıktı. Normalde yarın adet olmam lazım. Dünden beri sol tarafımda kasığın biraz üstünde 10 dk arayla bıçak saplanır gibi sancı giriyordu. Bir de dün şeyi fark ettim. Göbek deliğimin altından aşağı doğru kahverengi bir çizgi çıkmış. Baktım sadece hamile olanlarda çıkıyormuş. O yüzden ümitlendim yaptım ama yine hüsran. Hala erken mi ya ümidimi keybetmeyeyim mi
Kürtaj sonrası benimde adetim sancılı gelmedi canım. Kürtajdan dolayıdır. Bide gecikmelerde olabilirKorunuyorum ama adetim tam olmadı ilk gün geldi biraz sonraki günler hep kahverengi leke geldi artı sancılı olurdum ama gayet normaldir bu ne biliym şüphelendi kan testi yaptırdım yarın sonuc alcm işte inşAllah hayırlısı olur
Doktora gittin mi peki ?Ama adetim de geldmedot gbi bisey az kan geldi sonrası kahverengi leke nedeni ne bilmym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?