Hamilemiyimm???

yesim 86@ inşallah bebek haberini alırsın canm yarın. İlk olunca ayrı bir heyecan ni oluyor. senin adına ben de bayagi merak ediyorum. Güzel haberler alman dileğiyle
Saol canım benim yarın yazarım ben sonucu nasıl heyecanlıyım

Kızlar iyi geceler bi sorum olacaktı sizlere ben 23 haziranda kürtaj oldum 3 ağustosda kan geldi adet olmam yakındı doktorun öyle demişti ama şöyle bisey var ben 5-6 gün olurdum şimdi bilmiyorum bile ilk gün sadece damla damla geldi sonraki günler kahverengi leke hep sizce nedir nedeni korunmamiz lazım doktorun öyle demişti korunuyoruz da acaba hamile miyim diye de düşünmedim desem yalan olur bunun nedeni ne bilen varsa lütfen yazsın bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

Acaba ben mi erken yaptırdım kan verdiğim adetim iki gün gecik istisimdi bugüne 6 gün gecikti ne diyosun kızlar acil cevap bekliyorum

Kürtaj sonrası lekeleme uzun süre bile gelebilir zaten bir ayı buluyor bile lekeleme o an hemen kalamazsin

Acaba ben mi erken yaptırdım kan verdiğim adetim iki gün gecik istisimdi bugüne 6 gün gecikti ne diyosun kızlar acil cevap bekliyorum

0.10 çok düşük birde idrar al ilk idrarınla yap eğer yine negatifse doktora görün canım

Kızlar merhaba,
Benim adetime 3 gun var kan testi yaptırdım bugün 0.100 çıktı. Ama 10 gündür kasık ağrısı çekiyorum bel ağrısı çekiyorum. Alt karnımda şişlik var. 6 aydır deniyoruz, ilk kez bu ay hamile hissetmiştim kendimi ( Erken yaptırdığım için olabilir mi sizce? İhtimal var mı ne dersiniz?

adetin gecikince bidaha yaptır cnm hiç belli olmaz

Kürtaj sonrası lekeleme uzun süre bile gelebilir zaten bir ayı buluyor bile lekeleme o an hemen kalamazsin
Lekelenme bitmişti ama bnm sonra doktoruma gittiğimde haftaya adet kanamam olacak dedi o hafta da oldum işte ilk gün damla şeklinde kan geldi sonrada hep kahverengi hala da oyle

Yesilimtrak bilmiyorum canım ya hep böyle oluyo valla artık Bişey yap mak istemiyorum hep umutlaniyorum sonrası olmuyo

Kızlar benımde bir sorum var ıkı ay once kurtaj olmak zorunda kaldım 30. Gunde reglım geldı. Adetım hıc sasmaz ama bu ay 10 gun gecıktı. Ama ıdrar testlerının hepsı negatıf. Ikı hafta once pembemsı akıntım olmustu. Yerlesme kanaması dıye umıtlenmıstım. O kadar negatıf sonuca karsı kan testı vermekte ıstemıyorum. Boyle bır durum yasayıp sonra hamıle kaldıgını ogrenen arkadaslar var mı?

Arkadaşım son durum ne sende inş hamişsindr

Valla bu hamilelik düşüncesi,çalışmaları bünyeyi alt üst ediyr.Adet gecikmesi,kanama bende de oldu. İnş sen hamilesndr.

yeşim 86 canm hayırlısı. Kendini çok da üzme olur inşallah. Biraz bekle. Henüz adet olmamissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…