miamiaa canım döllenme süresi yaklaşık 10 gün diye biliyorum sen çok umutlanma hayırlısı olsun
adet gününse testte çıkar gebelik testi yap canım benim 4 gün varken adete çıktı herkezde farklı tabi ama test yapMerhaba.bende heyecanli bir bekleyis icindeyim.bugün adet günüm.dün peceteyle silince bildigimiz kan bulasti.ama sonrasi kahverengi akıntı.lekelenme seklinde.adet olacakmışım gibi ağrı var.daha oncekilerden farklı olarak goguslerime anlık ağrılar giriyor.sızlama var.bide kasiklarimda ve karnimda batmalar var.tuvalete gidip duruyorum acaba adetim başladımı diye.
ya ben dayanamayip yılbaşı günü şu erken gebelik testlerinden yapmıştım.negatif çıkmıştı.cok erkendi ama işte merak.gene negatif çıkar korkusuyla yapamiyorum.benim hesabıma göre bugün adet tarihim.28 günde bir olurum.düzenlidir.bel ağrımda var.bugünde bekleyim yarın yapayım diyorumadet gününse testte çıkar gebelik testi yap canım benim 4 gün varken adete çıktı herkezde farklı tabi ama test yap
sen bilirsin canım bugün adet tarihinse çıkar varsa 3 hafta 4 günlük oluyo ben erken öğrendim daha günüm gelmediya ben dayanamayip yılbaşı günü şu erken gebelik testlerinden yapmıştım.negatif çıkmıştı.cok erkendi ama işte merak.gene negatif çıkar korkusuyla yapamiyorum.benim hesabıma göre bugün adet tarihim.28 günde bir olurum.düzenlidir.bel ağrımda var.bugünde bekleyim yarın yapayım diyorum
inşallah yaa.su 3 hafta 4 günlük kelimesi bile kulağa ne güzel geliyor.darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun insallah.sana da allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahsen bilirsin canım bugün adet tarihinse çıkar varsa 3 hafta 4 günlük oluyo ben erken öğrendim daha günüm gelmedi
Gorudum kadinlik hormonu testi bile yaptilar sorun yokmus.Peki bu pembe ve sonradan kahveye dinen akinti neden olabilir ? Normalde kahverengi akinti geldiktrn sonraki gin veya bi kac saat sonra adet olurum. Ama bunda bi kac gun sadece akinti war ped cok az kirleniyo ??
Gorundum hatta kadinlik hormonu testi yaptilar ama sorun yokmus ilk defa boyle bisey oluyoAdetten bagmsz akinti hastaliga da isaret ediyor olabilir.
Adetlern duzensizse ovulasyon testiyle takip et derim, bende ise yaramisti.
Muhakkak bir doktora gorun,zaten cocuk istiyormussun bir sorun var mi kontrol etsn
pembe akıntının sebebini bilemiyorum ama adet başlangıcında ilk genelde kahverengi olarak başlar eğer günün geçtiyse test yap ama gebelik öyle ilişkiden 2-3 gün sonra olacak birşey değilPeki bu pembe ve sonradan kahveye dinen akinti neden olabilir ? Normalde kahverengi akinti geldiktrn sonraki gin veya bi kac saat sonra adet olurum. Ama bunda bi kac gun sadece akinti war ped cok az kirleniyo ??
Hilalll canim insallah hamilessindir bebisine kavusursun :)adet gününse testte çıkar gebelik testi yap canım benim 4 gün varken adete çıktı herkezde farklı tabi ama test yap
canım insallahhh.cok teşekkür ederimHilalll canim insallah hamilessindir bebisine kavusursun :)
Gunum gecmedi henuz 11 iydi gecen ay tahminimce bu ayda o zamanlarda olur. Agrim falan yok. Test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Acaba daha onceki iliskide dollenmis olabilirmi ?pembe akıntının sebebini bilemiyorum ama adet başlangıcında ilk genelde kahverengi olarak başlar eğer günün geçtiyse test yap ama gebelik öyle ilişkiden 2-3 gün sonra olacak birşey değil
Amin tatlim aynen bende senin durumundayim ama sonu husran oluyo benim bekleyisimin insallah senin olmaz :)canım insallahhh.cok teşekkür ederimstres yapmadan bekleyim diyorum ama elimde değil.Allahim hayırlısını nasip etsin
inşallah canım amin bu arada adaşız benim adım da hilal :)inşallah yaa.su 3 hafta 4 günlük kelimesi bile kulağa ne güzel geliyor.darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun insallah.sana da allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?