atlarımda alt katta kaynanamlar oturuyor.bizim gelin tepiniyor derler :) :)Bol bol ip atla cok iyi geliyomus :)
aynenHahaha :) o zaman geleneksel mekik cekmeye devam :)
İnsallah canim :) bende test aldim bugunmu yapsam beklesemmi bilemedim icim icimi yiyor[/QUO
Ayy bende cok merak ettim şimdi.hala lekelenme seklinde mi devam ediyor
canım yapacaksanda bence bugünde gecsin yarın ilk idrarinla yap.insallah güzel haberler verirsin burdan.bizde senin adına mutlu oluruzEwet kirmiziya donmedi kahverengi hala korksammi sewinsemmi bilemedim testi yapmalimiyim yapmamalimiyim ?? Dogru zamanmi off
cnm tarihler yerine kaç günde bir olduğuna dikkt et daha koly olur hesaplamanAdetim tam gununu tutmuyor o yuzden be zaman olacagimi kestiremiyorum bazen 11 bazen 13 bazen yine 11 sanirim dedigin gibi fazla umitleniyorum
ederim canım tabikiİnsallah canim dua et bana :)
Belli olmuyo iste takibi cok zor oluyo yarin adet olmam gerekiyo bakalim nolucakcnm tarihler yerine kaç günde bir olduğuna dikkt et daha koly olur hesaplaman
hadi hayırlısı bakalmmBelli olmuyo iste takibi cok zor oluyo yarin adet olmam gerekiyo bakalim nolucak
Testi yaptim ve sonuc yine husran negatif offfederim canım tabiki
hadi yaaaaTesti yaptim ve sonuc yine husran negatif offf
bence moralini bozma.hala bir ümidin var canım.daha önce böyle olmamasida hala ümit etmen icin bir sebep sayılır.hayırlısı olur insallahHic bu sekilde olmamisti bi kac gun daha bekliyim adet olmazsam oyle yapicam cok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?