Hamilemiyimm ??

Gunum gecmedi henuz 11 iydi gecen ay tahminimce bu ayda o zamanlarda olur. Agrim falan yok. Test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Acaba daha onceki iliskide dollenmis olabilirmi ?
yumurtlama gününü biliyorsan hesapla canım olabilir tabiki

Adet dongum duzensiz oldugu icin hesaplayamiyorum bazen 11inde oluyo bidahaki ay 11 diye beklerken 13 oluyo bazen 9 karisik hesaplayamiyorum o yuzden :-(

Bugün adet ağrılarım başladı.akıntıda kırmızıya döndü.bu ay olmadı galiba kısmet bir dahaki aya insallah

Bugün adet ağrılarım başladı.akıntıda kırmızıya döndü.bu ay olmadı galiba kısmet bir dahaki aya insallah
Benim hala koyu kahverengi ve cok az geliyo arada kasiklarim batiyo ama cogalmadi yada bitmedi dogru zaman degilmis uzulme canim

Benim hala koyu kahverengi ve cok az geliyo arada kasiklarim batiyo ama cogalmadi yada bitmedi dogru zaman degilmis uzulme canim
insallah senin ki güzel sonuçlanır.aynen dogru zaman degilmis.hayırlısı olsun.

İnsallah canim bu seferde hayal kirikligina ugramak istemiyorum test yapmamak icin zor duruyorum acaba ustune gorme olabilirmi ustune gormede kahverengimi geliyo ??

İnsallah canim bu seferde hayal kirikligina ugramak istemiyorum test yapmamak icin zor duruyorum acaba ustune gorme olabilirmi ustune gormede kahverengimi geliyo ??

bugün adet olunca bende bi umutla o üstüne görme olayını araştırdım ama benimki öyle bisey degildir.normal adet oluyorum cunku.okudugum kadariyla normalden daha az oluyormus.belki yerlesme kanamasidir seninki.o bir kac gun sürebiliyormuş.insallah öyledir hayırlı haberler alırsın

bizim daha ilk denememiz ama cok istiyoruz bizde :) insallah en kısa zamanda olur hayırlısıyla.siz ne kadar süredir istiyorsunuz
7 aydir istiyoruz canim her ay umitleniyorum ama bos cikiyo bakalim bu ay nolucak. 1 seneye kadar cocuk olmamasi normal diyolar doktorlar sabir canim elbet senlenir yuvaniz allahin izniyle

Amin canim insallah cildiriyoruz cocuk diye :)
bizim daha ilk denememiz ama cok istiyoruz bizde :) insallah en kısa zamanda olur hayırlısıyla.siz ne kadar süredir istiyorsunuz
7 aydir istiyoruz canim her ay umitleniyorum ama bos cikiyo bakalim bu ay nolucak. 1 seneye kadar cocuk olmamasi normal diyolar doktorlar sabir canim elbet senlenir yuvaniz allahin izniyle
biz daha 3 aylık evliyiz.evlenmeden önce 1 sene cocuk yapmam diyodum ilk önce ben istedim :) bide benim yaş 34.insallah bu ay güler yüzünüz canım

Biz cocuk icin evlendik desek yeridir :-D insallah kavusursun bebisine bisn once :)

Madem bebiş bu ay yok bende rejim yapayım bari :) evlilikle aldığım şu 5 kilonun derdine düşeyim hem zayıf hamiş olmak daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…