yumurtlama gününü biliyorsan hesapla canım olabilir tabikiGunum gecmedi henuz 11 iydi gecen ay tahminimce bu ayda o zamanlarda olur. Agrim falan yok. Test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Acaba daha onceki iliskide dollenmis olabilirmi ?
Amin tatlim aynen bende senin durumundayim ama sonu husran oluyo benim bekleyisimin insallah senin olmaz :)[/QU
İnsallah hic birimizin ki hüsran olmaz canım
öylemii :) çok memmun oldumminşallah canım amin bu arada adaşız benim adım da hilal :)
ben de çok memnun oldumöylemii :) çok memmun oldumm
Benim hala koyu kahverengi ve cok az geliyo arada kasiklarim batiyo ama cogalmadi yada bitmediBugün adet ağrılarım başladı.akıntıda kırmızıya döndü.bu ay olmadı galibakısmet bir dahaki aya insallah
insallah senin ki güzel sonuçlanır.aynen dogru zaman degilmis.hayırlısı olsun.Benim hala koyu kahverengi ve cok az geliyo arada kasiklarim batiyo ama cogalmadi yada bitmedidogru zaman degilmis uzulme canim
bugün adet olunca bende bi umutla o üstüne görme olayını araştırdım ama benimki öyle bisey degildir.normal adet oluyorum cunku.okudugum kadariyla normalden daha az oluyormus.belki yerlesme kanamasidir seninki.o bir kac gun sürebiliyormuş.insallah öyledir hayırlı haberler alırsınİnsallah canim bu seferde hayal kirikligina ugramak istemiyorumtest yapmamak icin zor duruyorum acaba ustune gorme olabilirmi ustune gormede kahverengimi geliyo ??
bizim daha ilk denememiz ama cok istiyoruz bizde :) insallah en kısa zamanda olur hayırlısıyla.siz ne kadar süredir istiyorsunuzAmin canim insallah cildiriyoruz cocuk diye :)
7 aydir istiyoruz canim her ay umitleniyorum ama bos cikiyo bakalim bu ay nolucak. 1 seneye kadar cocuk olmamasi normal diyolar doktorlar sabir canim elbet senlenir yuvaniz allahin izniylebizim daha ilk denememiz ama cok istiyoruz bizde :) insallah en kısa zamanda olur hayırlısıyla.siz ne kadar süredir istiyorsunuz
bizim daha ilk denememiz ama cok istiyoruz bizde :) insallah en kısa zamanda olur hayırlısıyla.siz ne kadar süredir istiyorsunuzAmin canim insallah cildiriyoruz cocuk diye :)
biz daha 3 aylık evliyiz.evlenmeden önce 1 sene cocuk yapmam diyodum ilk önce ben istedim :) bide benim yaş 34.insallah bu ay güler yüzünüz canım7 aydir istiyoruz canim her ay umitleniyorum ama bos cikiyo bakalim bu ay nolucak. 1 seneye kadar cocuk olmamasi normal diyolar doktorlar sabir canim elbet senlenir yuvaniz allahin izniyle
Hahahah oda iyiymiş :)Biz cocuk icin evlendik desek yeridir :-D insallah kavusursun bebisine bisn once :)
Hahaha :) :)Hahahah oda iyiymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?