Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Doğduğunda neler yapacağımızın hayalini kurarken hayalim yarıda kalıyor heycanlaniyorum oğlum. Seni seven annen

Varlığını öğrendiğim andan beri okadadr güzel duygular içindeyim ki anlatamam canım yavrum 8 ay nasıl geçer bilmiyorum ama şimdiden sabırsızlanıyorum seni görmek o pamuk ellerine dokunmak için

Son düzenleme:
Uğur böceğim, minnakım, minik farem...
Annen seni çok seviyo...
Ellerini, gözlerini o kadar merak ediyorum ki.
Acaba sen de bana sarılıp o minik elini yüzümde gezdirecek misin? gözlerime bakınca gülecek misin?
onca soru var aklımda, en önemlisi sağlıkla dünyaya gel bebeğim...

Bebegim canimin parcasi daha seni gormeden koklamadan ne kadar da baglandim nasil korkuyorm seni kaybetmekten..dusunuyorum da daha gormeden boyleysem seni kucagima aldigimi hayal bile edemiyorum..Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu..

Ben bugun HOSGELDIN CANIMIN CANI diyorum cunku varligini ogrendim sukurler olsun

kızım 20 aylık yazdıklarınızı okurken duygulandım hamileligim aklıma geldi.Harika bir donemdi o.Size tavsıyem bu yazdıklarınızı videoya kaydedin.Harika anlılar cıkıyor ortaya..Benim yaklasık 15 videom var kızıma soylemek istediklerimi kaydettigim.Onları izlerken aglıyorum duygusallasıyorum.Allahım onu basımdan eksik etmesin.İyiki dogurmusum.Bitanemm..

Senelerdir cektigim evlat hasretini kokunu icime cekerek dindirecegim gunu sabirsizlikla bekliyorum annemm.Korkuyla endiseyle sana bisey olacak diye gecirdigim her gunun acisini seni kucagima.saglikli sihhatli alacagim gun cikaracagim insallah yavrum.Hayal kurmaya bile korkuyorum senle ilgili.Evladini kucagina alamadan kaybetmenin acisini cok kotu yasadim ve seni kaybetmekten cok korkuyorum.Seni cok seviyorum diyecem ama yok yetmez inan bu cumle sana olan hislerimi anlatmaya.Hele ki yavas yavas hareketlerini hissetmeye basladigim su gunlerde....Rabbim ssni bana sagliklica nasip eder insallah yavrummm sana kavusacagim gunu iple cekiyorum...

minik bebeğim varlığını öğrendiğimde dünyanın en mutlu ve en endişeli insanlarından birisi oldum. Umarım iyisindir göbüşümde. Güçlü ol ve tutun bana bebeğim baban ve ben seni bekliyoruz

Aziz'im... Abin,baban ve ben seni bekliyoruz sabırsızlıkla. Sizler benim etrafımı sarıp sarmalayan yıkılmaz duvarlarsınız.
Sağ salim,huzurla gel inşallah.

Canım bebeğim seni çok çok seviyorum kucağına alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum . bu hayatta basıma gelen en güzel nimetsin....

cok duygulandim Allah kimseye vermesin o aciyi sana da bana da hepimize de.. saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin, o mutlulugu bize de yasatsin insallah

Canım oğlum. Kucağıma alalı alti ay oldu ilk öğrendiğim zaman üzülmustum abimden dolayi ama iyiki varsın yavrum iyiki varsınız yavruları m iyi geceler

bebegım..seni hep cok istedim..ama şimdi cok endişeliyim...o kadar endişeliyim ki doktora her gittigimizde iyi degil demesinden korkuyorum...dogdugunda hasta olacaksın sana bakamıcam diye korkuyorum...iş stresimi sana yaşattıgım için herşeyden yiyemedigim için kendımden nedret ediyorum...o kadar insan bebek beklerken kaygıdan "keske olmasaydı"nasıl başa cıkacam demekten bunu düşünmekten kendımı öldürmek istiyorum..affet anneni...

Canım bebeğim sen benim 5. ama doğarsan ilk göz ağrım olacaksin yavrum..senden önce hep terkedildim...sana bişey olur korkusuyla uyanıyorum her güne..seni bana nasip eden rahmimde yatadan Allaha hamd olsun..İnşallah Allahın izniyle seninle bu sefer kavuşuruz yavrum..kardeşlerinle olmadı ama inşallah seninle anneliģi doya doya yaşarım evladım...Annene sıkı sıkı tutun hiç bırakma olur mu..Çünkü ben seni bırakmak istemiyorum...Allahım yavrumun cennet kokusnu benden mahrum kılma...Sana teslimiz sen bizi birbirimize ve ikimizide önce babamıza sonra ailemize tüm sevenlerimize nasip kıl..yavrum bana ikimizde sana emanetiz Rabbim..

Oglusum ne olur acele etme bu kadar zamaninda gel.annecim seni.bende.cok gormek istiyorum ama zamaninda gel ne olur

Sen benimm mucizemsinnn ) bekledim seni hep psikolojik açıdan beni yoran bi serüven geçirdim sen geldin ve hayatım en mutlu yıllara birden sardı..umarım her şey yolunda gider ve bir gün kucağımdayken söylerim bunları )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…