Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

var olduğunu bilmek dünyanın en harika hissi. Seni kucağımıza alacağımız anın heyecanıyla yaşıyoruz. Sağlıkla gel bebeğim. Seni bekliyor olacağız.

Minnakım :) Bugün 2. ayını doldurdun. Sen içimde büyürken seninle birlikte yürümek, nefes almak, yemek yemek o kadar güzel ki annecim. Seni çok merak ediyorum. Kime benzeyeceksin, sağlıkla doğacak mısın Allahın izniyle, huyların babana mı benzeyecek? tenin? gözlerin? ağlarken sana sarıldığımda susacak mısın? gözlerine bakınca gülecek misin? off off... duygusala bağladım yine...

Arkadaslar Merhaba belki grupunuzu işgal ettim ama hepiniz hamile oldugunuz için size birsey sormak istiyorum öncelikle hepinizi tebrik ederim Rabbim sağlıklı hayırlı bir çocuk nasip etsin biz eşimle 3 aydır korunmuyoruz belki daha erken ama bebek isteyen biri için bu süreç çok zor geçiyor bu ay regl 7 gün gecikti 4. Günü geciktiginde test yaptım akşam negatif çıktı sabah kalktığımda pozitif olmuş gittim tekrar test aldim başka marka oda negatif çıktı beklettim pozitif oldu dün ise dayanamadım erken gebelik test aldim tam bugün yapacaktım ki dün regl oldum Üstüne mi gördüm anlamadım yada gebelik olmadı mı eğer yoktu ise neden ppozitif çıktı bana lütfen yardımcı olurmusunuz bu şekilde test yapıp hamile kaldigini öğrenen varmı yada üstüne regl göreniniz varmı şimdiden teşekkürler

Hayırlısı olsun hakkınızda. Üzülmeyin, Rabbim size de en kısa zamanda bu duyguyu tattırır inşallah. Vazgeçmeyin lütfen ve hep pozitif düşünün.
Hamilelik testi için en uygun zamanın adet gecikmesinin 10.gününden sonrası diye biliyorum. Doktorlar da genellikle bu zamanı öneriyor. Diğer türlü havaların değişkenliği veya stres nedeniyle gecikmeler olabiliyor. Sizden ricam adetiniz 10 güne kadar gecikmeden bu testi yapmamanızdır.

Güzel twmemnilerin içim Teşekkürler fakat benim ki pozitif çıktı ustunede regl oldim kafam onun için bu kadar karisti iyice bebek bekleyen insan için birilerinin yaşadığının bana benziyor olma ihtimali bile bir umut onun için sizde benim yaşadığıma benzer birsey yasadiysaniz yardimci olursaniz sevinirim

canım merhaba, daha çok yolun başındasın. dur bi sakin. rahminin spermi kabul etme süresi var. en az 1 sene. ve bu sürede kesinlikle kafana takma. hani hep duyarız ya istemeyenlerin hemen oluyor isteyenler senelerce bekliyor. kafanı taktığın zaman - ki ben bunu çok yaşadım- beyin seni kandırıp sahte hamilelik belirtileri veriyor. sende de öyle olmuş. beklenti içinde olduğun için beyin geciktirmiş adeti. sana tavsiyem benim düştüğüm hataya düşüp kendisi üzme. gidip bir doktora görün sorun var mı kist falan baktır emin ol sonra Allaha bırak. gerisi kolay olacak merak etme.

bu arada bende hamileyken hastalanır gibi olmuştum, azcık kan gelmişti sonra birden kesildi. bunlar olabiliyor. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin İnşaAllah

Çok teşekkür ederim ben önce kontrol oldum çok şükür tertemiz dediler rahmin doktor eğer çocuk olmazsa bir yıl sonra gel dedi ama bu bekleyiş zor ben leke li değil bildiğin şuanda regl oluyorum canım pozitif çıkması kafamı karistirdi anlaşılan bu ayda olmadı Rabbimin vardır bi bildiği demekten başka çarem yok hayırlısı olsun sizlerinde Rabbim hayirli sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin kismetimde olursa inşallah bende buraya sizler gibi bebegime demek istediklerimi derim çok teşekkürler ilginiz için

güzel dileklerin için Allah razı olsun, bu formda anne olmak isteyen herkes dualarımda artık. her namazımda size de dua edeceğim. Rabbim çok bekletmesin inşaAllah.

güzel dileklerin için Allah razı olsun, bu formda anne olmak isteyen herkes dualarımda artık. her namazımda size de dua edeceğim. Rabbim çok bekletmesin inşaAllah.
Çok teşekkür ederim insanın basına gelmeden anlamıyormus bende her namazımda isteyen herkese dua ediyorum dediğim gibi ben yine bu kadar hayal kırıklığı yasamazdim ama testin pozitif çıkması beni heycanlandirdi neyse yapacak birsey yok hayırlısı olsun

yavrum testlere de çok güvenme, ben arada bir saat olacak şekilde 2 farklı test yaptım hem en dandik marka hem en iyi markayı almıştım. üzerine gidip kan testi yaptırdım öyle ikna oldum. hatta kese belli olana kadar hala kendimi inandıramadım

Doğrudur bende 3 aydır rahat 150 tl test almisimdir erken gebelik tedtleri 5 tlik olandan aetik test bile yapasim yok gelecek ay adetim 20 gün bile geçse test yapmacam yiprandim 6 yıllık evli olup hamile olmayanlari okuyunca neye yipraniyorsun diyorum ama olmuyor üzülüyor insan Rabbim isteyen herkese sağlıklı kucagina almayi nasip etsin

Amin canım, üzülmen çok normal. e vitamini ve bebe aspirini denedin mi

Niçin denedin mi derken onu anladım canjm

yani bebek için diyorum. ben denedim ve hamile kaldım. günde 2 kez e vitamini bir kez bebe aspirini içince yumurtalıkları hamileliğe hazırlıyormuş. benim ilk ay oldu böyle. en az 2 ay denemek lazımmış. o yüzden dedim. dene bi zararı olmaz diye.

Yok canım denemedim biz çocuk düşünmeden önce genel kontrol gittim doktor temiz dedi rahmin bana folikasit verdi onu 2 ay içtim baktım kilo alıyorum çocukta olmuyor bıraktım deneyim bi çok teşekkür ederim ilgin için sen ne kadarlik hamilesin kız erkek

kilo almazsın ki folik asit kilo yapmıyor. ben 8 hafta 3 günlük hamileyim. daha cinsiyet belli değil :)

yavruma bugün neler söylemek isterdim,
"annem, pamuk topağım, güzel gözlerine bakarken, yumuk yumuk ellerini tutarken, seni seveceğim günlerin hayalini kuruyorum annecim… Canımın içinde büyüyen canım yavrum… Kıymetlim… seni de ablanı da canımdan çok seviyorum bal kuzularım…"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…