Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

CANM ANNEM YOĞUN Bİ HASTANE TEDAVİSİNİN ARDIN BENİ ÇOK YORDUN AMA ARTIK İYİ OLALIM BENİ KIZDRMA OLUR MU

Anneciğim seni kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah sağ selamet doğar büyürsün. şimdi içerde hop hop hopluyorsun, seninde canın sıkıldı galiba canım kuzum daha var doğmana sağlıkla doğ minik kuzum. birlikte oyunlar oynayalım hep beraber. cicilerini almaya başladık :)

Seni okadar uzun zamandır istiyorum ki hep hayal ediyorum nasıl güzel olacağını beni Bırakma bebeğim bana sımsıkı tutun ki bende hayata ve sana. Sımsıkı tutunayım sen benim arkadaşım bebeğim herşeyim olacaksın kardeşin gibi beni Bırakma tutun annene bebeğim seni kucağımıza Alıp evimize getireceğimiz günü iple çekiyorum seni çok seviyoruz

Küçük meleğim bitanem seni sağlıklı bir şekilde kucağımiza alacağımız günü dört gözle bekliyoruz seni çok seviyoruz annesinin minnak prensesi♥

meleğimm benim sana öyle ıhtıyacım varki sakın tutunmamzlık yapma tamammı bebeğim annen seni dört gözle beklıyo haftaya seni görmeye gelıcez kalp atışlarınla hıssettır bıze meleğim biizmle olduğunu. susam tanesi hayatımın en değerlisisin sen.

Kalp atışlarını duydum meleğim harika bir duyguydu.keşke babanda Yanımda olsaydı elimden tutsaydı beraber dinleseydik kalp atışlarını ben Baba'nın gözlerinin içinin güldüğünü görseydim daha da mutlu olsaydım. Ama seni anlattım resmini gönderdim babaya çok mutlu oldu benim gibi. Annen heyecandan çok sakarlıklar yaptı hastanede ama hepsini biliyorsun hissediyorsun. Senin ellerini ayaklarını Gözlerini görmek o kadar güzeldi ki Ağlamamak için zor tuttum kendimi. Doğup o elleri Ayakları Öpüp koklamak için can atıyorum bitanem. Doktor teyzen herşey mükemmel deyince çok mutlu oldum. O kadar keyifliyim ki babandan uzakta Olduğum için buğün üzülmüyorum. Hergün dua ediyorum hem sana hemde babana ; Allah'ım sen sevdiklerimi bana bağışla, sen meleğimin babasını Koru Yarabbim diye dua ediyorum.

Merhaba meleğim seni öyle çok bekledim ki hep duâ ettim sana kavuşmak için Rabbim duâlarımı kabul etti inşallah bebeğim seni çok seviyorum miniğim sana bir an önce kavuşmak minicik ellerini tutmak istiyorum sıkı sıkı sarıl bana bebeğim minik kuzum

Seni çok seven annen

Fındık kurdum hoşgeldin hayatımıza seni seviyoruz birtanemm beni bırakma tutun bana fındık kurdum seni hissetmek istiyorum biliyorum henüz küçüksün ama sabırla beklicem sende zamanını sabırla bekle bebeğimmm biliyorum doğal yolla gelmek isterdin ama annenin sağlığı el vermiyor tatlımm herşeyim benimm

bitanecik oğlum benim, sana kavuşmak için babanla birlikte günleri nasıl saydığımızı bir bilsen...seni merakla ve özlemle bekliyoruz annecim..seni çok seviyorum mis kokulum..

canm pirincim bugun cok güzel haberlerini aldık seni ilkkez secilebilir gördük çok heyecanlıydı canm yavrum aynı bana benziyodun :)

Gözünüz aydın..
O kadar beklediniz ve hamilesiniz..(Allahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah:Saruboceq:)
Bugün ona ne demek istersiniz?Buyrun bakalım..

Merhaba bebeğim, buqün senin varlığından haberdar oluşumun 3. Günü. Hala inanamıyorum. Bi an önce büyü bi an önce doğ sağlıkla. Seni daha içimde bile farkedemesem de şimdiden seni çok seviyorum.

Canımdan parçam..
Artık anneye hissettir kendini... Seni sevgiyle ve özlemle bekliyorum.. Çok seveceğim seni ... YAKSO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…