Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Minik meleğimm... Öyle çok bekledimki yıllardır gelmeni, tamda umudumu kesmişken hiç beklemediğim bir anda ce ee dedin bana şimdi :) seni çok seviyorum en kıymetlim hayatımıza sefalar getirdin.

içimde büyüyen mutluluğumsun...çok minik ama baban ve benim için ellerimizi bir an olsun senden alamadığımız yavrumuzsun...

annecimm,yavrum...
neler atlattım bu hayatımda,tam anlamıyla hiçbişeyi başaramadım.
ama seni başardım.
sıkı sarıl bana çok sıkı tutun annemmm.
sakın beni bırakma.
sen benim mucizemsin,hayata tutunacak dalımsın..

dün gupgupgup larını duyduk babanla bukadar heyecanlancamı bilmiyodum
şuan ananen bana seni iyiki doğurmuşum diyip öptü
oyyy kuzum senin kokunu içime çekip iyiki doğdun diyeceğim günü nasıl beklicem

anne olunca anlarsın sözünü çok iyi anladım orda olduğunu öğrendiğimden beri
anne olunca anlarsın...

Küçük bir erkek çocuk,
annesine sordu:
"Niçin ağlıyorsun?"
"Çünkü ben kadınım." Diye cevapladı annesi.
"Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi, çocuğu kucaklayıp
"Hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi.
Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu.
Babanın cevabı: "Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" oldu.

Küçük çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, halâ
kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi.
Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu.
"Allahım!" dedi:
"Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?"
Allah:"Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın
ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen
başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar,
doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının
nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim.

Başkalarının kuvvetinin kalmadığında;
devam edecek azmi,
ailesinin hastalığında; yorgunluğa
pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim.
Her türlü şart altında,
hatta kendilerini çok kötü incitseler de,
çocuklarını sevmek duygusallığını verdim.
Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının
yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip
paylaşmalarına yardım ediyor.

Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim.
Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat
bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda
bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim.

Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim...

Tamamen kendilerinin sahip oldukları,
ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere.
İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı...

Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu,
ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır.
Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi,
fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye
değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.

annem bugün seni gördüm,kalp atışlarını duydum.
hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum annem,yavrumsun benim...
sağlıkla gel,hayırlısıyla gel,zamanında gel annem.
Cenabı Allahım seni korusun annem.
seni çok seviyorum hemde çokkk...

seni çok seviyoruz bebeğim ve çok merak ediyoruz. tutun bana olurmu bırakma bizi. biz seni çok sevicez, öpüp koklayacağız. bizim hayatımıza mutluluk kattın. kalp atışlarını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum. sağlıklı ol hayırlı ol bebeğim.

canım bebegim 1 hafta sonra kalp atışlarını duymak istiyoruz babanla ne olur bizi bırakma sıkı tutun bana olurmuu bebegimm...:gitme:

canım annecim ne çok özledim cennet kokunu bi kez koklamak için neler vermezdim bilemezsin babanla görmedğimiz ellerini parmaklarını hayyaler etik ortamızda yatışını seni sabahlara kadar izlemeyi hayal ettik bense babanla el ele tutuşup arkanızdan bakmayı hayal ettim ama en çokta babacığın cennete olan 2 tane dünyalar güzeli halanlara benzemeyi yada ben göremedğim çok sevdğim kayınvalideme hata cennette olan deden bile senin adını koymuş haber vermiş inşşlah sen gel sen gelki gör annecinin nekadar güzel babacığının nekadar yakışıklı olduğunu umudumuz var geleceksin ama çok yorulduk 6 yıldr bekledik yavrum gel artık cennet kokulum meleğim .......................

ballı kaymağım tepemden bakacağın sana boylu boyunca sarılacağım günleri iple çekiyorum salih bi kul hayırlı bi evlat ol olurmu annecim ay yerim seni ben :))))

canım henüz görünmeyebilir bebeğin ulturasonda bende ilk yaptırdığımda kan değerim 451 çımıştı 3 gün sonra 1158 oldu yani çok normale döndü merak etme henüz çok yenidir. Tam olarak kestiremiyorsun ama kan değerin normale döndüğünde ulturasonda görünüyor ve sana net gününü söylüyorlar acele etme bebeğin daha çok küçük annesi...:):):)

kızlar hamilelikte sigara içen varmı aranızda tek sıkıntım bu lütfen sizde bana yardımcı olun içenler var olupta bıraktıysa nasıl bıraktınız....

bebişim, meleğim benim... Rabbimin en güzel armağanı, eşimin bitanecik emaneti, gözümün nuru,minik çekirdeğimiz :) umarım yerinden çok memnunsundur anneciğim, şuan kalp atışını duymaya o kadar çok ihtiyacımız var ki,çok ama çok merak ediyoruz... ve o günün gelmesini iple çekiyoruz... tutun sıkıca annene bebişim, çünkü seni sımsıkı bit hayata hazırlıyoruz :))

Hadi kuzucum :Saruboceq:hadi yavrucum :Saruboceq:inatla sarıl hayata sen akrep burcusun pesetmessin yükselt şu BHCG değerini kaydirigubbakcemile3

Aferim sana pıtır fasulyema.s. bugün sonuçlarını aldım.Sıkıca tutunmuşsun bana.. anne sözü dinlediğin için çok teşekkür ederim.Henüz oluşmamış yanaklarından şap diye öperim :1hug:

bende 13 haftalık hamileyim.gel artık annem kollarıma alayım seni öpüp koklayayım canım yavrum herşeyim babnda bende senin dünyaya biran önce gelmeni istiyoruz annen seni çok ama çok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…