Karniniz sismediyse hamile oldugunuzu söylemeyin, etik degil ama bir kac ay calismis olursunuz,
veya evde ufak tefek seyler yapip satabilirsiniz, mesela kina hedilikleri, nikah sekeri gibi...
işe alırlar da hemen nasıl iş bulacaksınız
sorarlarsa almazlar zaten kimse 5-6 ay çalışacak birini istemez ama böyle sezonluk vs iş varsa o olabilir
hani eylül e kadar falan turizm bölgesinde vs iseniz belki
evden işi ben de çok düşündüm ama bulamadım, çalışanlar olduğunu biliyorum kalem montajı vs. ancak internette başvuracak bir yer göremedim. siz biliyor musunuz nasıl yapılır?
teşekkür ederim :)Bilmiyorum maalesef, ama instagramda bir cok kisinin yaptigini görmüstüm bu hediyelik isini.
Bu işler aslında hiç belli olmuyor biliyormusun
Eşimin iş yaptığı yerde telefona bakan kadını işten attılar. Sonra o göreve verecekleri stajer kız da işten ayrıldı.
Santral bir anda boş kaldı, hemen etrafa haber saldılar ki 4-5 ay da olsa çalışacak birini istediler. Orda çalışan biri akrabasını söyledi kız hamile sadece doğuma kadar iş arıyor sonra çalışmıcak diye. Kadın geldi 5 ay kadar çalıştı. Kadın evladının ne kadar eksiği varsa o çalıştığı ile tamamladı.
Bence dürüst davran sonuçta ne olsa evladının nasibi olacak. Bak o gelecek bebek bile bütün masraflarını çıkarmış. Ve kadının söylediği neydi biliyormusun? Hayatta hamileyken işe alacaklarını sanmazdım ama kısmetmiş bu işler. Bir ara bebeğime hiç birşey alamayacağımı sanırken şimdi herşeyini tamamladım demişti.
İnş gönlünüzce bir iş bulursunuz.
eşimin gelmesine 11 ay var daha. yalnız yaşıyorum, merkezi bir yerdeyim, evin odalarından birini, bir kız öğrenciye kiraya vereceğim. bir de dediğim gibi uygun bir iş bulmalıyım. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Eşin ne zaman gelecek?
Yalnız mı yaşıyorsun?
Yardım edecek kimsen yok mu?
İş bulsan bile en iyi ihtimalle 1 ay içinde. 3 aylık hamile olacaksın. En fazla 5 ay çalışabileceksin. Evde yapabileceğin bir şey bulsan hediyelik falan hakkaten iyi olur ama onlar için de biraz zaman ve çevre gerekecek. El işi falan biliyorsan çeyizlik yapabilirsin. Yada fabrikalardan boncuk işleme iş falan alınıyormuş bir bak çevrene. Bilemedim inşaallah bulursun.
yayınevlerine mail at canım belki çeviri işi için ingilizce bilen elemana ihtiyaç vardır. madem ingilizcen iyi derecede homeoffice bile iş bulabilirsinevet haklısınız hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor. yapacağım şey her yere haber salmak sanırım. iyi derecede ingilizcem de var, lisansımı ingilizce yapmıştım, fuar hostesliklerinden tutun geçici satış danışmanlığına kadar bir sürü şey buldum.. evet tabii ki hamileliğimi gizlemek falan gibi bir planım yok, zaten dürüst davranacağım. teşekkür ederim size de:)
evet haklısınız hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor. yapacağım şey her yere haber salmak sanırım. iyi derecede ingilizcem de var, lisansımı ingilizce yapmıştım, fuar hostesliklerinden tutun geçici satış danışmanlığına kadar bir sürü şey buldum.. evet tabii ki hamileliğimi gizlemek falan gibi bir planım yok, zaten dürüst davranacağım. teşekkür ederim size de:)
Evde mesela merasimler için pasta börek salata vs yapabilirsin. Komşulara bir haber saldınmı gerisi gelirevden işi ben de çok düşündüm ama bulamadım, çalışanlar olduğunu biliyorum kalem montajı vs. ancak internette başvuracak bir yer göremedim. siz biliyor musunuz nasıl yapılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?