İşi aradığın müddetçe eninde sonunda bulursun fakat hamileliğinden dolayı masa başı iş bulsan fazla oturmaktan elin ayağın şişer ayakta çalışsan belin bacakların şişer yani işin zor yarım günlük iş bakMerhaba herkese, hamileyim ve eşim askerde, parasal sıkıntılar çekmek üzereyim. Çalışmak istiyorum, ancak tereddütlerim var, daha karnım şişmedi, hamileleri işe alırlar mı? ne yapabilirim?
Bunu bi yere daha yazmistim dejavu yasiyorum suan :)
Tutunculere sigara sarabilirsiniz, paket basina para veriyorlar az gibi geliyor ama birikince ciddi para yapiyor
karşılaştırmalı edebiyat (dünya edebiyatı gibi) okudum:))Lisansınız nedir? Ona göre geçici bir iş olabilir.
aa ben yıllarca tütün sardım, içtim. ama işi aklıma hiç gelmemişti, hala da bildiğim bir sürü tütüncü var. çok teşekkür ederim bi öğreneyimmm:))Bunu bi yere daha yazmistim dejavu yasiyorum suan :)
Tutunculere sigara sarabilirsiniz, paket basina para veriyorlar az gibi geliyor ama birikince ciddi para yapiyor
Yayınevlerinde editör, redaktör olarak metin düzenleyebilirsiniz.karşılaştırmalı edebiyat (dünya edebiyatı gibi) okudum:))
tamam, bunu da deneyeceğim.)Yayınevlerinde editör, redaktör olarak metin düzenleyebilirsiniz.
haklısın öyle, buralarda geçinmek zor, benim son kararım evimin iki odasını kiraya vermek (biri zaten dolu şu an, diğer odayı da dün hazırladım.), iş olarak da yayınevleriyle ve tütüncülerle görüşmek:)Istanbul gibi biyerde gelir olmadan cok zor.
kirasi suyu elektrigi telefonu gazi var.
bunlari nasil hallediyosun.bide hamilesin.
ayak isi bulsan bile cok zorlanirsin ne belin kalir ne bacagin oturdugun yerden yapabilecegin isler bul.cok zorlanmassan dogum gunune kadar bile calisirsin.
konuyla ilgisi yok ama bu oda kiralama işini merak ediyorum, ilk odayı ne kadara kiraya verdiniz, öğrenciye mi, ve 2017 hazirana kadar mı durcak, ikinci odayı da mı aynı fiyata kiraya verceksiniz?haklısın öyle, buralarda geçinmek zor, benim son kararım evimin iki odasını kiraya vermek (biri zaten dolu şu an, diğer odayı da dün hazırladım.), iş olarak da yayınevleriyle ve tütüncülerle görüşmek:)
alırlar neden almasınlar ama hamıleyım dersenız maksımum 6 ay sonra ısten ayrılacagınız için sizinle bir iş akdine başlamak istemeyebilirler, kendinizi çok yormayacak düzenli çalışma saati olan bir işe girip 37+0 olana kadar çalışabilirsiniz hem 6 ay çalışmış olursanız tüm sosyal haklarınızdan faydalanmıs olursunuz..Merhaba herkese, hamileyim ve eşim askerde, parasal sıkıntılar çekmek üzereyim. Çalışmak istiyorum, ancak tereddütlerim var, daha karnım şişmedi, hamileleri işe alırlar mı? ne yapabilirim?
oda kiralama işi tamamen semtle alakalı.. ben istanbulda beyoğlunda oturuyorum, ve görece uygun bir fiyata 3+1 kiralık daire bulmuştuk eşimle. burada yabancı öğrencilere, veya kadınlara, kızlara veriyorum odaları. 900 liraya kadar çıkabiliyor oda kiraları bu civarda faturalar dahil. ilk odayı bir arkadaşıma verdim, yardıma da ihtiyacı vardı, 400den verdim. ikinci odayı daha pahalıya vereceğim. (oda daha geniş vs.) ne zamana kadar kalacaklarını anlaşıyoruz.konuyla ilgisi yok ama bu oda kiralama işini merak ediyorum, ilk odayı ne kadara kiraya verdiniz, öğrenciye mi, ve 2017 hazirana kadar mı durcak, ikinci odayı da mı aynı fiyata kiraya verceksiniz?
Tutunculer satiyor ya 20li posetlerde sigara, onlari sardirmak icin insan ariyorlar genelde ev hanimlari yapiyor. Malzemeler onlardan bi sayi veriyorlar ona gore sariyorsun guzel is bos vaktim olsa ben de dusunuyorum :)o nasıl bir işmiş hiç duymadım , aslında ben mi yapsam onu :)
Tutunculer satiyor ya 20li posetlerde sigara, onlari sardirmak icin insan ariyorlar genelde ev hanimlari yapiyor. Malzemeler onlardan bi sayi veriyorlar ona gore sariyorsun guzel is bos vaktim olsa ben de dusunuyorum :)
evet ben de oralara vereceğim zaten. bi ikinci el yatak falan çözdükten sonra fotoğraflayıp koyacağım. cihangirle fındıklı arasında bir yerdeyim. yapan arkadaşlarım kirasını bile çıkarıyorlar ama o kadar pahalıya vermeyi de düşünmüyorum. teşekkür ederim:)Beyoğlunda oturuyorsanız airbnb veya craiglist'e ilan verin birçok turist kısa süreli de olsa gelir kalır size de hatırı sayılacak bir gelir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?