Hamileyiiimmm :)))))

sessada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
270
2
46
40
Nevşehir
Arkadaşlar beni az çok biliyosunuz sürekli yorum yapıyorum ama hamileliği de bekleyenlerdendim..
25 martta evde idrar testiyle öğrendim hamile olduduğumu ve hemen kan testi yaptırdım o gün..!!
çok şükür 5 haftalık hamile oldugumu gördüm..ve suan 10 haftalık olduk allaha çok şükür :))
ılk ogrendıgımden beri şaşkınlık heyecan buraya bı turlu fırsatım olmadı yazmaya..
kalp atışlarını 9.haftada duyduk çok duygulandım
Rabbim bekleyenlere de en kısa zamanda nasıp etsın ınşallah hayırlısıyla :))

Hayirli olsun canim cok sevindim rabbim sagliklica kucagina almayida nasip etsin insaallah.

allah analı babalı etsin. sevindim adına. bende hamileyim8 haftalık. annelik güzelde ah bu hamilelik ne kadar zor. ilki de zordu buda zor geçiyor. allah yardımcımız olsun. olmayanlara da tez zaman da nasip etsin.

busra00 ve sudioz çok saolun :)) ınşallah sudioz senın de hamılelıgın kolay gecer allah yardımcın olsun..:))
Çok değişik duygular içerisindeyim.. Rabbim isteyenlere tez zamanda nasıp etsın
kalp atışlarını duymaya gıttıgımde ultrason fotosunu sabırsızlıkla beklıyodum malesef şansımdan kagıdı bıttı doktorun veremedı cok uzulmuştum..!! bır hafta sonra 12.hafta olacak ınşallah budefa alırım :))
karnımda sevdıgım gıbı fotosunda da sevmek ıstıyorum..

busracım ben şu hamılelık takvımını neden yapamadım..olmuyo..
yardım edermısın :)))))) ımza alanına eklemek ıcın tıklayın kısmına tıklıyorum,kısısel bılgılerden bebegın dogum tarıhını yazın dıyo..
kısısel alanlar kısmı var orda!!! ben yanlıs yere mı bakıyorum canım ya 53:

çok dıkkatlı bakmamışım meğer oldu sonunda DD daha bı heyecanlanıyor ınsan boyle takıp edınce
buarada herkes erkek hıssedıyor hayırlısı ınşallah..Allahım hakkımızda nasıl hayırlıysa saglıkla nasıp etsın ınşallah :))

hayırlı olsun :) ben de daha dün gibi hatırlıyorum 5 haftalık hamile olduğum günleri... zaman öyle çabuk geçiyorki :) bir anda 29 haftaya geliverdim... senin de öyle olur güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah :)

hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bende yeni öğrendim. bundan 4 ay önce mol gebelik yaşamıştım. kürtaj oldum ve şimdi tekrar hamileyim ödüm kopuyor. 3 gün gecikti adetim bhcg 1.204 sizce nasıl?

tekrar cok tesekkur ederım canlarım
handecoban ; bence kan degerın normal ki herkeste farklı oluyo kafana takılmasın :))
Hayırlı olsun ınşallah saglıkla gecırmen kavuşman dılegıyle..
only_you ; Allah saglıkla gecırmeyı nasıp etsın ınşallah hayırlısıyla alırız kucagımıza cok sevındım senın adına canım,
hayırlı olsun senın de..
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…