Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

çok teşekkürlerrrr
maşallah değer ne güzel yükselmiş...hadi darısı bizlere artık
iyi haberlerin devamını bekliyoruz
sağlıklı, neşeli gebelikler geçiririz inşallah..herkese sevgiler benden de

canlarımm günaydın hepinize bende doktora gitmedim kan testi yaptırmadım böyle üstümde ne yapmam gerektiğini bilemediğim bir elektrik var :)) mutluluktan delirdim heralde.. bebeğin kalp atımı hemen duyulmuyo kese görünüyo sadece dediler bende biraz geç gitmek için bekliyorum inşallah bir sıkıntım yoktur.

Şahsen bende bekliyorum biraz gittiğimde kalp atışını duyayım diyeee inşaallah hepimizi duyabiliriz kalp atışlarını bebişlerimizin benim kan değerimde iki günde iki kat artıyor ve bu beni sevindiriyor inşaallah bunları okuyupta hamile kalmak isteyen arkadaşlarım hepiniz hamile kalırsınız çok beklemeden bakın hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarım sizler için bende en belirgin belirtimden bahsetmek istiyorum merak edenler adına benim nomalde gögüslerim her adet dönemimde ağrır dokunAmam bile amabukez adetime daha çok varken ağrımaya başladı yaklaşık 10gün falan varken içime birşey düştü kasıklarım çok ağrıyordu ve adetime çlok vardı beni en çok bu şüphelendirdi ve kendi kendime ok dikkate ettim ağır kaldırmadım çok yorulmadım falan adetime birkaçgünkala rüyamd gördüm sonr iyice şüphelendim test uaptım dayanamadım silik çıktı inananmadım sonra tekrarlanan sayısız test ve en son büyük korkuyla yaptırdığım kan testi o günü unutamam bayılacaktım ve mutlu son Allah ım hepimize bağışlasın bebişlerimizi

merhaba kızlar batım perşembe günü sabah test yaptım negatif çıktı sizce bişey olsa çıkar mıydı
benim bat bugün canım ama akşam test yaptım benimde negatifti ağrılarım dahada şiddetlendi
yani hamile değilsem neden bu kadar ağrılarım oldu an la ya mı yo rum

benim bat bugün canım ama akşam test yaptım benimde negatılarım dahada şiddetlendi
yani hamile değilsem neden bu kadar ağrılarım oldu an la ya mı yo rum
Canim kan testin icinde bekle benbgecen ay stresten 2 gun gec regli olmustm. Kan testini idrarda poztif çıktıktan sonra regki gunu bir gun gecince tavsiye ederim oyle degerde yuksek cikar ins

kızlar bir şey soracağım...dün evde test yaptım pozitif çıktı...bugün kan verdim 3380 çıktı ya ben 4.haftadayım sata göre...bu değer çok yüksek değil mi aranızda var mı böyle olan...mol gebelik falan duyuyoruz ya umarım öyle bir şey değildir...sizin değerleriniz nasıldı...ya da çoğul gebelik olabilir mi acaba...

bende dün yaptım çıkmadı bugün sabah çıktı kan verdim sonuç yarın bakalım ama doktora gitmek için bekleyeceğim direk kalp atışlarını duymuş olurum en azından

kızlar çok acil cevap lütfen. bat'a 5 gün var ama her zamanki gibi dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım evde. ikinci çizgi varla yok arasında dikkatli bakınca ancak görünüyor. eşim baktı var dedi ama ben emin değilim. zaten testte bat'a 4 gün kala sonuç verir yazmış. acaba yarın sabah bi kan testi mi yaptırsam ? yoksa günü mü bekleyeyim

bende dün yaptım çıkmadı bugün sabah çıktı kan verdim sonuç yarın bakalım ama doktora gitmek için bekleyeceğim direk kalp atışlarını duymuş olurum en azından
tebrik ederim canım. bat günün müydü bugün peki? benim de perşembe günü batım. dün yaptım evde test negatif çıktı. bende ümidi kesmiştim. sence ne zaman yapayım

canım gününü bekleyebilsen keşke ama çok zor kendimcen biliyorum. bazen normal testler de bata birkaç gün varken çıkabiliyormuş istersen gün aşırı onu dene sabahları.

Tebtikler tatlim :)

tebrik ederim canım. bat günün müydü bugün peki? benim de perşembe günü batım. dün yaptım evde test negatif çıktı. bende ümidi kesmiştim. sence ne zaman yapayım
Bat gununde negatif bir gun sonrasi pozitif cikti canim kan sonucumda 66 cikti pozitif bebis var yani bence batin en az bir gun gecmesini bekle yine cikmazsa kan testi yaptir

Bat gununde negatif bir gun sonrasi pozitif cikti canim kan sonucumda 66 cikti pozitif bebis var yani bence batin en az bir gun gecmesini bekle yine cikmazsa kan testi yaptir
tamam canım dinleyeceğim seni. bide şimdi benim 4 aralık akşamı kahverengi akıntım geldi.gecede sabah namazına kalkınca hasta olmuştum yani 5i gecesi. sence hangisini kabul etmeliyin 4ünü mü 5ini mi

kan testimi bugün yaptırdım 1043 çıktı değerimmm yuppiiii hamileyim diyordum da böylelikle tescillenmiş oldu :)))artık 1 hafta sonra kalp atımına inşallah

kan testimi bugün yaptırdım 1043 çıktı değerimmm yuppiiii hamileyim diyordum da böyl tescillenmiş oldu :)))artık 1 hafta sonra kalp atımına inşallah
Canim cokk sevindimmmm gozun aydinnn yeni yila guzell haberlerler giriyoruzz bizde haftaya cuma gidelim dedik o zamana 10.000 falan oluyomus

Merhaba kızlar ben bugün 2. kontrolume gittim 5 hafta 4 gunluktu daha kalp atışları duyulmadı ama yumurtaligimda çok ağrım vardı o yüzden erken gittim iyiki gitmisim yumurtaligimda kist patlamış. Yumurtlamayla ilgi önemsiz bir kist de olabilirmiş gebeligin devamı sağlayan korpus luteum denen yapıda olabilirmiş doktorum emin olamadı riske atmamak için progesteron başladı. Yani doktora gitme işini pek geciktirmeyin derim ben

Gecmis olsun canim iyi ki erken gitmissin tavsiyen icin tesekkur ederim. Benm daha yeni 4.hafta bitti haftaya gidelim dedik simdilik hafif bel agrisi var rahatsiz etmiyor. Evdeyim dinleniyirum 2 gundr 4 gunde tatil .haklisin gercektenn

JieMMa, post: 38421977, member: 646496"] günaydin ilk mesajimda ben de araniza katiliyorum hem de cok güzel bir haberle :) simdilik kan testi yaptirmadim malum haftasonu ama durum "çift çizgi" Eki Görüntüle 1343808 sevgili forum sakinleri ve artik hayalet takipcilikten ciktim ben de aranizdayim kabul ederseniz ve sizlerden destek bekliyorum.. var mi benimle birlikte bugun ögrenen ?[/QUOTE]
Bu arada ben de hayirli olsun demeyi unutmusun jimma allah saglikla kucagina kucagimiza almayi nasio etsin isteyenlere de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…