Ahh sevgili annecikler guzel anne adaylariiine kadar mutluyum ne kadar anlatamam hem buradaki paylasimlarin devamli olmasindan bu mutlulugum hem de tahlil sonuclarimdan :) cuma gunu vermstim kan sonucum tam 6.348 biraz hizli mi buyuyor bebisim bilmiyorum sanirim bu deger 2 gunde bir 2 katina cikiyor benm gecen hafta c.tesi 283 idi uzerinden 6 gun gecti 2bin civerinda cikar diye bekliyordum ama sonuc budur
Bir de sizinle sunu paylasmak istiyorum
hamile kalinca bence icgudusel olarak anliyoruz
Şöyle ki
ben testimi yapmadan once geceleri farkinda olmadan karnimi tutuyordum sonra sabah bi uyaniyordum ellerim gobusumde :)) hala da oyleyim
goguslerde degisme ve agri bende de var
sık idrara cikma ve gazcok sukur ki mide bulantim veya bas donmesi yok insallah olmaz da
neyse cok uzattim yarin keseyi gormeye gidiyoruz ayrica hepinizi cok sevdim v3 hepinizin guzel haberleri icin ayri ayri cok sevindimtebrik ediyorum her birinizi ve daha cok guzel haber almak dilegiyle diyor sizi skmadan bitiriyorum..
CANIM ADET GEÇTİKTEN SONRAMI TEST YEPTIN335.96 cikti cok sukur ama dr ne zamangitsem bilmiyorum yeni 4 .hafta oldu 2 hafta beklesem mi ki
benim bat bugün canım ama akşam test yaptım benimde negatifti ağrılarım dahada şiddetlendimerhaba kızlar batım perşembe günü sabah test yaptım negatif çıktı sizce bişey olsa çıkar mıydı
Canim kan testin icinde bekle benbgecen ay stresten 2 gun gec regli olmustm. Kan testini idrarda poztif çıktıktan sonra regki gunu bir gun gecince tavsiye ederim oyle degerde yuksek cikar insbenim bat bugün canım ama akşam test yaptım benimde negatılarım dahada şiddetlendi
yani hamile değilsem neden bu kadar ağrılarım oldu an la ya mı yo rum
tebrik ederim canım. bat günün müydü bugün peki? benim de perşembe günü batım. dün yaptım evde test negatif çıktı. bende ümidi kesmiştim. sence ne zaman yapayımbende dün yaptım çıkmadı bugün sabah çıktı kan verdim sonuç yarın bakalım ama doktora gitmek için bekleyeceğim direk kalp atışlarını duymuş olurum en azından
canım gününü bekleyebilsen keşke ama çok zor kendimcen biliyorum. bazen normal testler de bata birkaç gün varken çıkabiliyormuş istersen gün aşırı onu dene sabahları.kızlar çok acil cevap lütfen. bat'a 5 gün var ama her zamanki gibi dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım evde. ikinci çizgi varla yok arasında dikkatli bakınca ancak görünüyor. eşim baktı var dedi ama ben emin değilim. zaten testte bat'a 4 gün kala sonuç verir yazmış. acaba yarın sabah bi kan testi mi yaptırsam ? yoksa günü mü bekleyeyim
Tebtikler tatlim :)günaydin ilk mesajimda ben de araniza katiliyorum hem de cok güzel bir haberle :) simdilik kan testi yaptirmadim malum haftasonu ama durum "çift çizgi" Eki Görüntüle 1343808 sevgili forum sakinleri ve artik hayalet takipcilikten ciktim ben de aranizdayim kabul ederseniz ve sizlerden destek bekliyorum.. var mi benimle birlikte bugun ögrenen ?
Bat gununde negatif bir gun sonrasi pozitif cikti canim kan sonucumda 66 cikti pozitif bebis var yani bence batin en az bir gun gecmesini bekle yine cikmazsa kan testi yaptirtebrik ederim canım. bat günün müydü bugün peki? benim de perşembe günü batım. dün yaptım evde test negatif çıktı. bende ümidi kesmiştim. sence ne zaman yapayım
tamam canım dinleyeceğim seni. bide şimdi benim 4 aralık akşamı kahverengi akıntım geldi.gecede sabah namazına kalkınca hasta olmuştum yani 5i gecesi. sence hangisini kabul etmeliyin 4ünü mü 5ini miBat gununde negatif bir gun sonrasi pozitif cikti canim kan sonucumda 66 cikti pozitif bebis var yani bence batin en az bir gun gecmesini bekle yine cikmazsa kan testi yaptir
Canim cokk sevindimmmm gozun aydinnn yeni yila guzell haberlerler giriyoruzz bizde haftaya cuma gidelim dedik o zamana 10.000 falan oluyomuskan testimi bugün yaptırdım 1043 çıktı değerimmm yuppiiii hamileyim diyordum da böyl tescillenmiş oldu :)))artık 1 hafta sonra kalp atımına inşallah
5 ini baz alman daha iyi olur tabitamam canım dinleyeceğim seni. bide şimdi benim 4 aralık akşamı kahverengi akıntım geldi.gecede sabah namazına kalkınca hasta olmuştum yani 5i gecesi. sence hangisini kabul etmeliyin 4ünü mü 5ini mi
Gecmis olsun canim iyi ki erken gitmissin tavsiyen icin tesekkur ederim. Benm daha yeni 4.hafta bitti haftaya gidelim dedik simdilik hafif bel agrisi var rahatsiz etmiyor. Evdeyim dinleniyirum 2 gundr 4 gunde tatil .haklisin gercektennMerhaba kızlar ben bugün 2. kontrolume gittim 5 hafta 4 gunluktu daha kalp atışları duyulmadı ama yumurtaligimda çok ağrım vardı o yüzden erken gittim iyiki gitmisim yumurtaligimda kist patlamış. Yumurtlamayla ilgi önemsiz bir kist de olabilirmiş gebeligin devamı sağlayan korpus luteum denen yapıda olabilirmiş doktorum emin olamadı riske atmamak için progesteron başladı. Yani doktora gitme işini pek geciktirmeyin derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?