Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

ayy inş canım yaa bende çok görür oldum bu ay bebeğimin olduğu rüyalar hatta döllenme aşamasında karnımın büyümesine ve doğuma kadar o kadar aytıntılı yani

:) inşallah öyledir
sakin ol ama...ben bata kadar inan umursamadım fazla
oyaladım kendimi hep..bir de ilişkiden uzak durdum, bunun nedenini bilmiyorum, kendimce hissettim de bebeğimi mi korudum anlamadım

acaba bu akşam test yapsammı yani sabahı beklemeden
canım benimm benim de son adet tarihim 24 kasımdı. 22 aralık regl tarihimdi hemen bir gün sonra yaptım testi dayanamadım silik çıktı perşembe günü yeniden yaptım yine silik çıktı ama daha belirgindi daha kan testi yaptırmadım buün yaptırıcam inşallah . kesinlikle ağrının olması çok normal ve benimde gögüslerim çok feci dokunamıyorum sızlıyo gögüz uçlarımda acı var sanırım böyle oluyor belirtiler allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

:) inşallah öyledir
sakin ol ama...ben bata kadar inan umursamadım fazla
oyaladım kendimi hep..bir de ilişkiden uzak durdum, bunun nedenini bilmiyorum, kendimce hissettim de bebeğimi mi korudum anlamadım
evet aynen ilişkiden kaçıyorum bende en son 4 gün önce birlikte olduğumuzda canım çok yandı kasıklarım zonkladı valla

Bende test sonucu alicam 16.00 da idrar testi pozitrf cikmisti ama yine de cok meraklaniyor um kalbim cok hizli çarpıyor bakalim bthcg kac cikicak

Bende test sonucu alicam 16.00 da idrar testi pozitrf cikmisti ama yine de cok meraklaniyor um kalbim cok hizli çarpıyor bakalim bthcg kac cikicak

güzel haberlerini alırız inşallah ranacım...ben kan verirken bayılcam sandım, beklerken de midem bulandı, başım döndü, negatif çıkcak diye nasıl stres yaptım...offf değdi ama darısı sana bakalım..bekliyoruz

335.96 cikti cok sukur ama dr ne zamangitsem bilmiyorum yeni 4 .hafta oldu 2 hafta beklesem mi ki

Slm kizlar benim kan testimde 4-5 hafta arasiydi hamilelik degerim, son regl tarihime gore ise 6 haftalik hamileyim birde cuma gunu ultrasona girdim onda ise 7hafta 3gunluk hamile ciktim yahu bunlarin hangisi dogru anlamadim

selamlar kızlar sizi takip ediyordum topik açıldığından beri insallah ben de aranıza girerim...batım 2 gün geçti...bu aksam 2 farklı testi kullandım ıkısı de pozitif çıktı...bat 30 kasımdı...sabah kan vereceğim insallah sonucum iyi çıkar kızlar çok tuhafım...

Slm kizlar benim kan testimde 4-5 hafta arasiydi hamilelik degeriime gore ise 6 haftalik hamileyim birde cuma gunu ultrasona girdim onda ise 7hafta 3gunluk hamile ciktim yahu bunlarin hangisi dogru anlamadim
Allah allah valla cok kafa karistiriyorlar benimde degerim yuksek gibi geldi bana gore 3 +5 gun ama 4 -5 hafta arasi cikti tahllde.ne zaman gitsem dr sizce ?

Canim idrarda pozitfse kanda da cikar gozun aydin :) bende de öyle oldu

Allah allah valla cok kafa karistiriyorlar benimde degerim yuksek gibi geldi bana gore 3 +5 gun ama 4 -5 hafta arasi cikti tahllde.ne zaman gitsem dr sizce ?
Son regl dönemime gore 6 hafta cikiyor bunu baz alarak hareket ediyorum ben şuan ama uLtrason sonucu 7 haftayi geçmiş aslinda bu daha çok işime geliyor ne kadar çabuk geçerse o kadar iyidir benim için

merhaba kızlar batım perşembe günü sabah test yaptım negatif çıktı sizce bişey olsa çıkar mıydı

Ahh sevgili annecikler guzel anne adaylariii ne kadar mutluyum ne kadar anlatamam hem buradaki paylasimlarin devamli olmasindan bu mutlulugum hem de tahlil sonuclarimdan :) cuma gunu vermstim kan sonucum tam 6.348 biraz hizli mi buyuyor bebisim bilmiyorum sanirim bu deger 2 gunde bir 2 katina cikiyor benm gecen hafta c.tesi 283 idi uzerinden 6 gun gecti 2bin civerinda cikar diye bekliyordum ama sonuc budur

Bir de sizinle sunu paylasmak istiyorum
hamile kalinca bence icgudusel olarak anliyoruz
Şöyle ki
ben testimi yapmadan once geceleri farkinda olmadan karnimi tutuyordum sonra sabah bi uyaniyordum ellerim gobusumde :)) hala da oyleyim
goguslerde degisme ve agri bende de var
sık idrara cikma ve gaz cok sukur ki mide bulantim veya bas donmesi yok insallah olmaz da
neyse cok uzattim yarin keseyi gormeye gidiyoruz ayrica hepinizi cok sevdim v3 hepinizin guzel haberleri icin ayri ayri cok sevindim tebrik ediyorum her birinizi ve daha cok guzel haber almak dilegiyle diyor sizi skmadan bitiriyorum..

Masallah canim allah nazarlardan korusun haftaya tekrar yaptiricam bende sonra bizde keseydi kalpti giducez insallahh. Yaa kizlar bugun birgun gecikmisti 335.96 cikti bir daha gidim de mi kimyasal olup olmadgini anlamak icin valla sevinemiyorum hala hamile olduguma ;( ins kotu bisi olmazzz

Bende bugün öğrendim hamile oldugumu. Ilk ve planlı ama yine de umutsuz olduğum için bu ay beklemediğim bir haberdi. Inanilmaz mutluyum umarım sağlıkla alırız hepimiz kucagimiza 2015 in en güzel hediyelerini. Benim değerim 3200 gibi çıktı yani 5 haftalik. Dr a haftaya mi bu hafta mi gitsem ultrason icin karar veremedim

Hayirli olsun canm bende cok kararsizm ne zaman gitsem 4.hafta yeni daha

335.96 cikti cok sukur ama dr ne zamangitsem bilmiyorum yeni 4 .hafta oldu 2 hafta beklesem mi ki

evet çok yakın değerlerimiz...gözün aydınnn..maşallah
ben de bekliyorum rana, doktora görünmedim hala
bazı arkadaşlar öyle diyordu 6.hafta gitmek gerekli gibi...
acaba yanlış mı yapıyoruz
haftaya görüncem ben büyük bir ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…