evet maalesef hamile değilimm ah bu hipotiroid ahh bi türlü normal seviyeye gelemedi adet oldum zatennCanım seni üzmek istemem ama 5 altı gebelik yoKtur demek kendini zihnini rahatlat ve çalışmalara devam et inşaallah birdahaki aya hamile kalırsın
Hayırlı olsun gebeligin...tabikide testler doğru sonuç veriyor zaten bende testle öğrendim ilk ama laboquick markayla ilgili bi sorun var bence zaten sonra yorumları okudum herkes kötü yorum yapmışnormal bir gebelik testi aldım 5 gün önceki ilişkimden şüpheleniyordum çift çizgi çıktı çok silik bir çizgi idi yani 5 gün öncesini bile doğru veriyor testler dr gittim hamileyim :)
günaydin ilk mesajimda ben de araniza katiliyorum hem de cok güzel bir haberle :) simdilik kan testi yaptirmadim malum haftasonu ama durum "çift çizgi" Eki Görüntüle 1343808 sevgili forum sakinleri ve artik hayalet takipcilikten ciktim ben de aranizdayim kabul ederseniz ve sizlerden destek bekliyorum.. var mi benimle birlikte bugun ögrenen ?
Korkma Allahın izniyle tutunmuştur inşallah hapşurmaktan düşmez.Aklına öyle şeyler getirme arkadaşım allah tamamına erdirsinBende hiç bulantı baş dönmesi falan hiçbirşey yok ve sağlıksızmı acaba diye düşünmeden edemiyorum. Birde grip oldum üstünee dahada korkuyorumm hapşırdıkça düşecek bebeğim diyee
canım benimmm kasık ağrısı ve duygu karmaşasıMerhaba canim bende hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim çok şaşırdım ve mutlu oldum ama bu kasık agrisi bulantilar ve duygu karmaşasi çok tuhaf bu belirtiler inşallah hemen geçer tüm hamile anne adaylarimiz için hayirlisi olsun ve Allah yardımcımız olsun..
Bende hiç bulantı baş dönmesi falan hiçbirşey yok ve sağlıksızmı acaba diye düşünmeden edemiyorum. Birde grip oldum üstünee dahada korkuyorumm hapşırdıkça düşecek bebeğim diyee
hemen hemen aynı zamanda olacak doğumlar inşallah son ağrılarımızı da paylaşırız burdan kızlarr çok heyecanlanıyorum :)
canım senin adına çok sevindim :) benimde yarın regl günüm nerden baksan 10 gündür de kasık ağrılarım varhemen hemen aynı zamanda olacak doğumlar inşallah son ağrılarımızı da paylaşırız burdan kızlarr çok heyecanlanıyorum :)
Hiç Korkma canım biliyorum fena bir bekleyiş bu bende hemen olcak hasta şimdi olacak diye diye gezdim sürekli çamaşır kontrol etmekten canım çıktı :))) ama ağrısı var kendisi yok .canım senin adına çok sevindim :) benimde yarın regl günüm nerden baksan 10 gündür de kasık ağrılarım var
6 gün önce test yaptım negatifti artık korkuyorum test yapmaya
acaba bu akşam test yapsammı yani sabahı beklemedenHiç Korkma canım biliyorum fena bir bekleyiş bu bende hemen olcak hasta şimdi olacak diye diye gezdim sürekli çamaşır kontrol etmekten canım çıktı :))) ama ağrısı var kendisi yok .
hayırlı olsun ne güzel inş.bende bu ay buraya yazarım hamişim diyeeben de varım kızlar....
dün kan testiyle onaylandı artık
değer 396,6 çıktı..son adet tarihim 26kasımdı..değer normal midir?
ayrıca iştahım çok açıldı..acı, ekşi, tuzlu gıdalara bayılıyorum, şekerden nefret!
göğüslerim yürürken bile çok ağrıyor
ve folic plus 2 tane alıyorum günde
dileyen herkese nasip etsin Rabbim..çok mutluyum
hayırlı olsun ne güzel inş.bende bu ay buraya yazarım hamişim diyeebelirtilerin nelerdi ne zaman test yaptın,bahsedermisin rica etsem
ayy inş canım yaa bende çok görür oldum bu ay bebeğimin olduğu rüyalar hatta döllenme aşamasında karnımın büyümesine ve doğuma kadar o kadar aytıntılı yaniçok teşekkür ederim canım inşallah alırız güzel haberlerini
bat günü gelen olmayınca başladım teste ...3 gün devam ettim, çok silik başladı sonra netleşti
belirtileriiiiiim...kesinlikle regl olacağımı düşünmüştüm
çoook çok üşüdüm...bacaklarıma batmalar oldu
ve karın ağrısı, hani sanki ishal olmuş gibi..feci ağrılardı
belim ağrıdı
göğüsler hala çok fena yanlışlıkla değsem içim gidiyor ve uçları koyulaştı büyümeye başladı
aşırı su tüketmeye başladım, resmen içim yanıyordu
ve günlerce çiğ köfte yedim durdum bıkmadan
son olarak da bat sabahı bebeğimin olduğunu gördüğüm bir rüyayla uyandım..
ilk silik çizgimi o gün gördüm..
darısı başına ervacım..gönlünce olsun her şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?