Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Canım seni üzmek istemem ama 5 altı gebelik yoKtur demek kendini zihnini rahatlat ve çalışmalara devam et inşaallah birdahaki aya hamile kalırsın
evet maalesef hamile değilimm ah bu hipotiroid ahh bi türlü normal seviyeye gelemedi adet oldum zatenn

normal bir gebelik testi aldım 5 gün önceki ilişkimden şüpheleniyordum çift çizgi çıktı çok silik bir çizgi idi yani 5 gün öncesini bile doğru veriyor testler dr gittim hamileyim :)
Hayırlı olsun gebeligin...tabikide testler doğru sonuç veriyor zaten bende testle öğrendim ilk ama laboquick markayla ilgili bi sorun var bence zaten sonra yorumları okudum herkes kötü yorum yapmış

Bende pzts kan tahliline gidicem idrarda pozitf cikti son uc gundr denedm hep ayni daha belirgn cikiyor.yarin regli gunum idrarda ciktiysa kanda bthcg den belli olur ins.pozitf cikti ama ya yarin regli olursa diyorum olmam herhalde kanda belli olsun on gun sonra dr gidicem o zamana kese falan belli olur 6 hafta oluyor cunku hadi hayirlisi

hayırr kese henuz gorulmedi cts tekrar gelın dedi doktor..bıde kasık agrısı bende de oluyorr..normalmiş rahim yumurta kadar bı boyuttayken gıderek buyuormus ve sancının sebebı buymuş

Merhaba canim bende hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim çok şaşırdım ve mutlu oldum ama bu kasık agrisi bulantilar ve duygu karmaşasi çok tuhaf bu belirtiler inşallah hemen geçer tüm hamile anne adaylarimiz için hayirlisi olsun ve Allah yardımcımız olsun..

Bende hiç bulantı baş dönmesi falan hiçbirşey yok ve sağlıksızmı acaba diye düşünmeden edemiyorum. Birde grip oldum üstünee dahada korkuyorumm hapşırdıkça düşecek bebeğim diyee

arkadaşlarr bende sizinle güzel bir haber paylaşmak istiyorum bebeğim bana da merhaba dedi... sizinle paylaşmak istedim çünkü siz hepiniz ayrı ayrı bana bilmeseniz de çok yardımcı oldunuz. Kan testi henüz yaptırmadım yeni yıla 3 kişi giriyoruz :))) allah dileyen isteyen herkese nasip etsin.

Bende hiç bulantı baş dönmesi falan hiçbirşey yok ve sağlıksızmı acaba diye düşünmeden edemiyorum. Birde grip oldum üstünee dahada korkuyorumm hapşırdıkça düşecek bebeğim diyee
Korkma Allahın izniyle tutunmuştur inşallah hapşurmaktan düşmez.Aklına öyle şeyler getirme arkadaşım allah tamamına erdirsin

canım benimmm kasık ağrısı ve duygu karmaşası ( ne tuhaf şeyler kesinlikle sana katılıyorum inşallah bir an önce normal psikolojilere bürünürüz.. bebek yerleşmeye çalıştığı için sanırım o kadar ağrıyor herkes yerleşme ağrısı diyo

ilahiiii bekirtiler zaten 7 haftadan sonra kendini gosteriyormus simdi nokta kadar bisi bebeceikler . Stres yapma .ben kan tahlilini verdim az once aksam 16.15 de sonuc hayirlisi olsun ins

Nebiliim yaa sizde yaşıyosunuz herşeyden şüphe duyuyosunuzdur hepimizin bebişlerii tutunsun hiç bırakmasın inşaallahh bol protein ve c vitamini ve iki litre suyumuzu unutmuyoruz kızlarr

hemen hemen aynı zamanda olacak doğumlar inşallah son ağrılarımızı da paylaşırız burdan kızlarr çok heyecanlanıyorum :)

hemen hemen aynı zamanda olacak doğumlar inşallah son ağrılarımızı da paylaşırız burdan kızlarr çok heyecanlanıyorum :)
canım senin adına çok sevindim :) benimde yarın regl günüm nerden baksan 10 gündür de kasık ağrılarım var
6 gün önce test yaptım negatifti artık korkuyorum test yapmaya

canım senin adına çok sevindim :) benimde yarın regl günüm nerden baksan 10 gündür de kasık ağrılarım var
6 gün önce test yaptım negatifti artık korkuyorum test yapmaya
Hiç Korkma canım biliyorum fena bir bekleyiş bu bende hemen olcak hasta şimdi olacak diye diye gezdim sürekli çamaşır kontrol etmekten canım çıktı :))) ama ağrısı var kendisi yok .

ben de varım kızlar....
dün kan testiyle onaylandı artık
değer 396,6 çıktı..son adet tarihim 26kasımdı..değer normal midir?

ayrıca iştahım çok açıldı..acı, ekşi, tuzlu gıdalara bayılıyorum, şekerden nefret!
göğüslerim yürürken bile çok ağrıyor
ve folic plus 2 tane alıyorum günde

dileyen herkese nasip etsin Rabbim..çok mutluyum

Hiç Korkma canım biliyorum fena bir bekleyiş bu bende hemen olcak hasta şimdi olacak diye diye gezdim sürekli çamaşır kontrol etmekten canım çıktı :))) ama ağrısı var kendisi yok .
acaba bu akşam test yapsammı yani sabahı beklemeden

hayırlı olsun ne güzel inş.bende bu ay buraya yazarım hamişim diyeebelirtilerin nelerdi ne zaman test yaptın,bahsedermisin rica etsem

hayırlı olsun ne güzel inş.bende bu ay buraya yazarım hamişim diyeebelirtilerin nelerdi ne zaman test yaptın,bahsedermisin rica etsem

çok teşekkür ederim canım inşallah alırız güzel haberlerini

bat günü gelen olmayınca başladım teste ...3 gün devam ettim, çok silik başladı sonra netleşti

belirtileriiiiiim...kesinlikle regl olacağımı düşünmüştüm
çoook çok üşüdüm...bacaklarıma batmalar oldu
ve karın ağrısı, hani sanki ishal olmuş gibi..feci ağrılardı
belim ağrıdı
göğüsler hala çok fena yanlışlıkla değsem içim gidiyor ve uçları koyulaştı büyümeye başladı
aşırı su tüketmeye başladım, resmen içim yanıyordu
ve günlerce çiğ köfte yedim durdum bıkmadan

son olarak da bat sabahı bebeğimin olduğunu gördüğüm bir rüyayla uyandım..
ilk silik çizgimi o gün gördüm..
darısı başına ervacım..gönlünce olsun her şey...

ayy inş canım yaa bende çok görür oldum bu ay bebeğimin olduğu rüyalar hatta döllenme aşamasında karnımın büyümesine ve doğuma kadar o kadar aytıntılı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…