Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

aynen arkadaşımm bende gitim 1300 değerim henüz kese göremedik gittim yumurtalıkta2 ,3 tane kıst mi yumurtamı bişi vardı doktor büyürse sana zarar vs dedi bende bebeğimm bebeğimm diye deli oldumm şimdilik devam etcezz inşş erir kurtulurum.. allahım umudumuzu korusunn inşş. haftaya keseyi görmek istiyorum rabbim kandilin bereketine yardım etsin inşş hepimizee

kalbini bozma çoğul gebelikte olabilir.. değerin çok yüksekk hakında hayırlısı genelde ikizlerin değeri yüksek çıkıyor diye biliyorum benn ..

kalbini bozma çoğul gebelikte olabilir.. değerin çok yüksekk hakında hayırlısı genelde ikizlerin değeri yüksek çıkıyor diye biliyorum benn ..
insallah canım hayırlısı ne ise o olsun...kaç gündür dış gebelik mi mol gebelik mi diye düşünmekten sevinemiyorum halime...vardır bunda da bır hayır insallah....

Mrb kızlar bendeyeni kkatıldım aranıza adetimden 2 gün önce test yaptırdım değerim 159 çıktı bi 40 saat sonra tekrar yaptırdım 411 çıktı sizce çoğul gebelik olurmu?

evet bende hamileyimmmmmmmmmmmm. işte buraya bunu yazmakta nasipteymişş. kızlarrr inşallah rabbim her isteyene versin. ben laboquick ovulasyon testinden öğrndim gebeliğimi idrar testi yaptım o da silikti bi kaç kez tekrarladım koyulaştııı ve kan testi yaptımm 2 haftalık hamileyim rabbim daim etsiinnn mutlluluktann uçuyorummm. sorularınız varsa kesinlikle burdayımmm. ve sadece allaha sığınıp dua edin rabbim ol deyince oluyorr.. :)

Arkadaşlar bugün kontrole gittim ilk defa bebegimin kalp atışlarını gördüm ilk boyu ölçüldü 0.5 cm küçücük ilk fotografimizida cektirdik... düşük tehlikesi devam ediyor progesteronu 12. haftaya kadar kullanicakmisim ama olsun yinede bugün çok güzeldi inşallah bebeğim beni hiç bırakmaz

Gözünaydin #sonundaolduyettigari :) arkadasim
hosgeldin aramiza

kızlar ben de adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim :) adetim 10 gün gecikti ama zaten düzensiz oluyordu pek umudum yoktu hadi bir test yapayım dedim allahıma şükür çift çizgiyi gördük :) pazartesi günü ben de kan testi için doktora gidicem inşallah hepimiz sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz allah herkesi hayırlı işlerle karşılaştırsın darısı çok çok isteyenlerin basına

kızlaaar :) çok şükür ben kalp atışını duydum ve minik meleğimi gördüm bugün nasıl büyük bi mutluluk anlatamam... pıt pıt pıt pıt o kadar gayretle atıyo ki kalbi
doktorumu da değiştirdim içim çok rahat artık. Siz siz olun hangi doktorda güvende hissediyorsanız ona devam edin.. inşallah isteyen ümitle sabırla heyecanla bekleyen tüm arkadaşlar bu mutluluğu yaşar...
bu arada gizliden okuyanlar da bi cesaret katılın aramıza sizlerden de müjdeler alalım :)

Canım gözün Aydın darısı Başımıza artık

Kızlar ne diyorsunuz?? Reglime 2 gün var erken testlerden uyguladım, hamile miyim?? Ben görüyorum bariz şekilde ama inanamadım sabah sabah inanamadım mı diyorum

Eklentiler

• image.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 200
Merhaba arkadaşlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Benim sat 24 aralikti. Adetim biter bitmez düzenli iliskiye basladik. Ve adetime 10 -12 gün var. Dun gece sabaha kadar kasik ağrısından uyuyamadim cok gazim vardi. Bacaklarim yaniyordu. Adet sancisina benziyordu ama tam olarak öyle değil farkli bir krampti. Hala da cok az da olsa batmalar var ve bel ağrısı oluyor cok az. Sizce rahmingenislemesi mi bu ya da yerlesmeagrisi.Bu belirtiler hamilelik belirtileri mi?

ben de bügün kan testi yaptırdım, adetime 3 gün var, beta 38 çıktı... hamileyim:)) çok şükür rabbime

cnm hayrlı uğurlu olsun, inşallah..
beta değerin kaçtı adetten 2 gün önce?

tüm anne adaylarına hayırlı olsun diyorum. ben de 2 yılın sonunda hamile kaldım. cuma günü idrarda baktım çıktı.hemen hastanede kan testi yaptırdık beta 2940.61 pozitif çıktı. cumartesi günü ultrasona gittik. 5 hafta 5 günlük çıktı. kese oluşmuş yalnız kalp atışı yoktu. doktor bazı durumlarda kese oluşur içinde bebek oluşmaz dedi. 2 hafta sonra yine gel dedi. canım çok sıkıldı.bu ne demek oluyor bilen biri var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben de bugün doktora gittimkan testi yaptırdım 1460 çıktı 3-4 haftalık hamileyim ama ultrasonla da baktı daha keseyi göremedim dedi 2 hafta sonra yine gitcem inşallah bir sorun olmadan bebişlerimize kavuşuruz. insan nasıl da umutlanıyor ve en ufak bir olumsuzlukta çok üzülüyor allahım yaşatmasın.

Pelte ve Versa50
arkadaslar bence hiiic caninizi skmayin 6 hatta 7 haftaliktan once gorunmuyormus bebisler :) kalp atisi da oyle
benm de once rahim kalinlasmasini gorduk baska hiicbiseycik yoktu ne kese ne bebek cok uzulmustum ama sonra keseyi gorduk sonraki hafta da bebisimizi ve kalp atisini
sadece biraz sabir gerek sanirim :) umutsuzluga kapilmayin hemen
doktorlara olumsuz konusmak cok kolay geliyo biz de hemen uzuluveriyoruz bunlari duyunca... üzulmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…