Merhaba kızlar ben bugün 2. kontrolume gittim 5 hafta 4 gunluktu daha kalp atışları duyulmadı ama yumurtaligimda çok ağrım vardı o yüzden erken gittim iyiki gitmisim yumurtaligimda kist patlamış. Yumurtlamayla ilgi önemsiz bir kist de olabilirmiş gebeligin devamı sağlayan korpus luteum denen yapıda olabilirmiş doktorum emin olamadı riske atmamak için progesteron başladı. Yani doktora gitme işini pek geciktirmeyin derim ben
kızlar bir şey soracağım...dün evde test yaptım pozitif çıktı...bugün kan verdim 3380 çıktı ya ben 4.haftadayım sata göre...bu değer çok yüksek değil mi aranızda var mı böyle olan...mol gebelik falan duyuyoruz ya umarım öyle bir şey değildir...sizin değerleriniz nasıldı...ya da çoğul gebelik olabilir mi acaba...
insallah canım hayırlısı ne ise o olsun...kaç gündür dış gebelik mi mol gebelik mi diye düşünmekten sevinemiyorum halime...vardır bunda da bır hayır insallah....kalbini bozma çoğul gebelikte olabilir.. değerin çok yüksekk hakında hayırlısı genelde ikizlerin değeri yüksek çıkıyor diye biliyorum benn ..
adetiniz geçtiktikten kaç gün sonra öğrendiniz[/QUO. Ben 9 ocakta adet olucaktim dayanamadim ve 3 ocakta erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti inanamadim sinra aksam üzeri normal test yaptim oda cift cizgi cikti bugünde beta yaptirdim sonuc 39.00 pozitif adetime 5 gün var cok mutluyum rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insaallah çünkü ben 4 agustosda dogum yaptim ve iki saat sonra kızımı kaybettim Allahima cok sükür tekrarini yasatti
Canım gözün Aydın darısı Başımıza artıkkızlaaar :) çok şükür ben kalp atışını duydum ve minik meleğimi gördüm bugünnasıl büyük bi mutluluk anlatamam... pıt pıt pıt pıt o kadar gayretle atıyo ki kalbi
doktorumu da değiştirdim içim çok rahat artık. Siz siz olun hangi doktorda güvende hissediyorsanız ona devam edin.. inşallah isteyen ümitle sabırla heyecanla bekleyen tüm arkadaşlar bu mutluluğu yaşar...
bu arada gizliden okuyanlar da bi cesaret katılın aramıza sizlerden de müjdeler alalım :)
Kızlar ne diyorsunuz?? Reglime 2 gün var erken testlerden uyguladım, hamile miyim?? Ben görüyorum bariz şekilde ama inanamadım sabah sabah inanamadım mı diyorum
cnm hayrlı uğurlu olsun, inşallah..evet bende hamileyimmmmmmmmmmmm. işte buraya bunu yazmakta nasipteymişş. kızlarrr inşallah rabbim her isteyene versin. ben laboquick ovulasyon testinden öğrndim gebeliğimi idrar testi yaptım o da silikti bi kaç kez tekrarladım koyulaştııı ve kan testi yaptımm 2 haftalık hamileyim rabbim daim etsiinnn mutlluluktann uçuyorummm. sorularınız varsa kesinlikle burdayımmm. ve sadece allaha sığınıp dua edin rabbim ol deyince oluyorr.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?