- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- 123
tüm anne adaylarına hayırlı olsun diyorum. ben de 2 yılın sonunda hamile kaldım. cuma günü idrarda baktım çıktı.hemen hastanede kan testi yaptırdık beta 2940.61 pozitif çıktı. cumartesi günü ultrasona gittik. 5 hafta 5 günlük çıktı. kese oluşmuş yalnız kalp atışı yoktu. doktor bazı durumlarda kese oluşur içinde bebek oluşmaz dedi. 2 hafta sonra yine gel dedi. canım çok sıkıldı.bu ne demek oluyor bilen biri var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba. Hayırlı olsun. Benim kesenin icinde hicbir sey gormedi. Ben de bugun aksam gidecegim. Bakalım umarım goruruz , kalp atisini da duyariz. Birbirimize de guzel haberler getiririz inşallah.merhaba SAT tarihlerimiz aynı sanırım, bende cmt günü gittim dra bizde bebişi göremedik dr çok küçük bir şey gördü bu büyücek dedi ama içim hiç rahat değilbenide 2 hafta sonra cagırdı ama ben dayanamadım bu cuma başka bır hastaneye gıdıcem...
Merhaba. Hayırlı olsun. Benim kesenin icinde hicbir sey gormedi. Ben de bugun aksam gidecegim. Bakalım umarım goruruz , kalp atisini da duyariz. Birbirimize de guzel haberler getiririz inşallah.
canım bu ovulasyon testi konusunda bana yardımcı olurmusun? bi türlü anlayamadım şu işten. yumurtlama günü geçtikten sonra T çizgisi koyumu cıkınca anlıyosun hamile olduğunu??evet bende hamileyimmmmmmmmmmmm. işte buraya bunu yazmakta nasipteymişş. kızlarrr inşallah rabbim her isteyene versin. ben laboquick ovulasyon testinden öğrndim gebeliğimi idrar testi yaptım o da silikti bi kaç kez tekrarladım koyulaştııı ve kan testi yaptımm 2 haftalık hamileyim rabbim daim etsiinnn mutlluluktann uçuyorummm. sorularınız varsa kesinlikle burdayımmm. ve sadece allaha sığınıp dua edin rabbim ol deyince oluyorr.. :)
ben de dr değiştirdim. ilk haftalarda sürekli kontrol gerekirken adam bana 3 hafta sonraya randevu verdi nasıl beklenir ki. ben de bu nedenle cumartesi günü baska dra gitcem inşallah ilgili bi doktordur da gezip durmayız dua edelim birbirimize arkadaşlar günler çok yavaş geçiyor sizin için de öyle mi ?Pelte ve Versa50
arkadaslar bence hiiic caninizi skmayin 6 hatta 7 haftaliktan once gorunmuyormus bebisler :) kalp atisi da oyle
benm de once rahim kalinlasmasini gorduk baska hiicbiseycik yoktu ne kese ne bebek cok uzulmustum ama sonra keseyi gorduk sonraki hafta da bebisimizi ve kalp atisini
sadece biraz sabir gerek sanirim :) umutsuzluga kapilmayin hemen
doktorlara olumsuz konusmak cok kolay geliyo biz de hemen uzuluveriyoruz bunlari duyunca... üzulmeyin
evet evet arkadaşlar lütfen biri bunu cevaplasın . benim adete 2 gün kaldı. kahveye yakın renkli akıntım oluyo sabah. ? neden ki . hiç olmazdıarkadaşlar bu yerleşme kanaması nasıl bişey bide ne zaman gelir
Bende olmadı hiç.hamile bayanlar sizde yerleşme kanaması olmuşmuydu ?
adet tarihin ne zamndı. yerleşme kanaması ya da koyu akıntı falan yaşıyor musun şimdiBugün kan testi yaptırdım betahcg 500 lerde çıktı inanamadım eczaneden test aldım çift çizgi çıktı ben hamileyim sanırsam yaaa
adet tarihin ne zamndı. yerleşme kanaması ya da koyu akıntı falan yaşıyor musun şimdi
Benşmde sırasıyla yaptığım testler böyle idi son 2testi adetim 1hafta geçince yaptım. İlk iki testten sonra verdiğim kan negatif çıkmıştı. Son testlerden sonra beta hcg 1433 çıktı
.Eki Görüntüle 1384154 Eki Görüntüle 1384155 Eki Görüntüle 1384156
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?