Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

merhaba SAT tarihlerimiz aynı sanırım, bende cmt günü gittim dra bizde bebişi göremedik dr çok küçük bir şey gördü bu büyücek dedi ama içim hiç rahat değil benide 2 hafta sonra cagırdı ama ben dayanamadım bu cuma başka bır hastaneye gıdıcem...

Merhaba. Hayırlı olsun. Benim kesenin icinde hicbir sey gormedi. Ben de bugun aksam gidecegim. Bakalım umarım goruruz , kalp atisini da duyariz. Birbirimize de guzel haberler getiririz inşallah.

Merhaba. Hayırlı olsun. Benim kesenin icinde hicbir sey gormedi. Ben de bugun aksam gidecegim. Bakalım umarım goruruz , kalp atisini da duyariz. Birbirimize de guzel haberler getiririz inşallah.

mutlaka haber ver olur mu, iyi haberlerle gelirsin inşallah

canım bu ovulasyon testi konusunda bana yardımcı olurmusun? bi türlü anlayamadım şu işten. yumurtlama günü geçtikten sonra T çizgisi koyumu cıkınca anlıyosun hamile olduğunu??

ben de dr değiştirdim. ilk haftalarda sürekli kontrol gerekirken adam bana 3 hafta sonraya randevu verdi nasıl beklenir ki. ben de bu nedenle cumartesi günü baska dra gitcem inşallah ilgili bi doktordur da gezip durmayız dua edelim birbirimize arkadaşlar günler çok yavaş geçiyor sizin için de öyle mi ?

[QUOTEfatmanurrr, post: 38905533, member: 649692"]hamile bayanlar sizde yerleşme kanaması olmuşmuydu ?[/QUOTE]
Bende olmamisti zaten 3 te bir oranında oluyormuş

arkadaşlar bu yerleşme kanaması nasıl bişey bide ne zaman gelir
evet evet arkadaşlar lütfen biri bunu cevaplasın . benim adete 2 gün kaldı. kahveye yakın renkli akıntım oluyo sabah. ? neden ki . hiç olmazdı

Bugün kan testi yaptırdım betahcg 500 lerde çıktı inanamadım eczaneden test aldım çift çizgi çıktı ben hamileyim sanırsam yaaa

Bugün kan testi yaptırdım betahcg 500 lerde çıktı inanamadım eczaneden test aldım çift çizgi çıktı ben hamileyim sanırsam yaaa
adet tarihin ne zamndı. yerleşme kanaması ya da koyu akıntı falan yaşıyor musun şimdi

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. 19unda adet olmam gerekiyodu dün yaptım test pozitif çıktı çok heyecanlıyım 3 ay önce boş gebelik sebebiyle kürtaj olmuştum. Şimdi de heyecandan napcamı şaşırmışım inşallah bi sorun çıkmaz da hrpimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Eklentiler

• IMG-20150120-WA0008.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 126
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. 19unda adet olmam gerekiyodu dün yaptım test pozitif çıktı çok heyecanlıyım 3 ay önce boş gebelik sebebiyle kürtaj olmuştum. Şimdi de heyecandan napcamı şaşırmışım inşallah bi sorun çıkmaz da hrpimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Benşmde sırasıyla yaptığım testler böyle idi son 2testi adetim 1hafta geçince yaptım. İlk iki testten sonra verdiğim kan negatif çıkmıştı. Son testlerden sonra beta hcg 1433 çıktı
.

Beta hcg 500 lerde ise ne kadarlık oluyor gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…