Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Benim Beta HCG 1000 gösteriodu, benim hesaplamalarıma göre tam 3 haftalık olması lazım, ama doktorum 37 günlüksün dedi, anlayamadım

Benim Beta HCG 1000 gösteriodu, benim hesaplamalarıma göre tam 3 haftalık olması lazım, ama doktorum 37 günlüksün dedi, anlayamadım

Bende yarın gideceğim doktora bakalım ne dicek.sadece kan testine mi bakıyor Doktor ultrasonla falan bakıyor mu? Benim adet ağrısı gibi ağrılarım var bu normal mi bende bilemedim

Kızlar ya okuyorum hep ama yinede sormak istedim kasıklarımda 4 gündür acayip ağrı var göğüslerim taş gibi ve uçları sızlıyor yanma var karnımda şişlikte var ve hissediyorum yinede emin değilim reglime 4 gün var ve dayanamıyorum :) yardım please

canım gününü bekleyebilsen keşke ama çok zor kendimcen biliyorum. bazen normal testler de bata birkaç gün varken çıkabiliyormuş istersen gün aşırı onu dene sabahları.
Kızlar ya okuyorum hep ama yinede sormak istedim kasıklarımda 4 gündür acayip ağrı var göğüslerim taş gibi ve uçları sızlıyor yanma var karnımda şişlikte var ve hissediyorum yinede emin değilim reglime 4 gün var ve dayanamıyorum :) yardım please

Ben tam adet olmam gereken tarihten 1 gün sonra yaptım. Pozitif çıktı..Eee peki benim bebeğim ne kadar lıktır acaba.. son adet tarihimin üzerinden 1 ay 3 gün geçti

Bende yarın gideceğim doktora bakalım ne dicek.sadece kan testine mi bakıyor Doktor ultrasonla falan bakıyor mu? Benim adet ağrısı gibi ağrılarım var bu normal mi bende bilemedim
Adet ağrıların olcak canım bütün adet belirtileri oluyo ama kasıklar daha fazla ağrıyo

canım kan testi yap varsa mutlaka çıkar

hanımlar benim adetime 5-6 gün kala kahverengi renginde lekelenmem oldu daha sonra kırmızıya dönüştü ama kanamam olmadı böyle 1-2 damla olmustur en fazla yaklasık 3 gün sürdü kesildi. kesildiği gün doktora gittim kan testi negatif cıktı. o aralar ovülasyon testi yapmıstım öylesine, onda ikinci çizgi nerdeyse hiç yoktu. bugünde bi ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre bayaa koyu cıktı. acaba bu sonuç gebeliği gösterirmi? buda resmii

Eklentiler

• 10945975_778860372199865_1459563290_n.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 88
Biraz daha bekle canım adet gününe kadar. daha kesin sonuc olur

gebeliği ovulasyon testleri de gösterebiliyormuş forumda çok yapan var. bide imkanın varsa gebelik testi al onu yap bakalım. bu arada fatmanur bana da umut oldun ya benim de 3 gündür penbe kanamam var. bugün doktora gittim buarada adetim tam 1 hafta var. hcg negatif çıktı ama acaba dedim erken mi

canım benimde böyleydi gittim kan testi yaptırdım hamileydim :) şimdi tekrar aynı duyguları yaşıyorum ama korkuyorum

Bugün denedim çıkmadı :) ama düşük yaptım bikere şimdi erken gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum

peki
Bugün denedim çıkmadı :) ama düşük yaptım bikere şimdi erken gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum
şimdi kahverengi akıntı falan var mı yani öncekiyle aynı şeyler mi hissediyorsun . önceki hamileliğinde ne zaman test yaptın pozitif çıktı?

peki

şimdi kahverengi akıntı falan var mı yani öncekiyle aynı şeyler mi hissediyorsun . önceki hamileliğinde ne zaman test yaptın pozitif çıktı?
Kahverengi akıntım yok ozaman adetımin üstünden 2 gün geçmişti aynı şeyler var şuan ozamanda akıntım olmamıstı

Ağrıların normal benim beta hcg 1433 bendede var zaman zaman gelip gidiyor.

biliyorum canım ama bikere düşük yaptım korkuyorum şimdi gitmeye
ben 13 haftalık bebeğim karnımda kalbi durdur tam iki ay sonra hamile kaldım 12 haftalığız çift keseydi biri gelişmedi kanamam başladı ama korkmak sadece kaçmaktır sonucu değiştirmez bence geçmişi unut ve testini yap canım

Bende de adet ağrıları oluodu, hatta hala oluyor, doktor, hem kantestine bakıyor, hem de ultrasona sokuyo, çok heyecanlıydı, senin için de hayırısı olsun inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…