- 22 Ocak 2015
- 4
- 6
- 3
- 38
Benim Beta HCG 1000 gösteriodu, benim hesaplamalarıma göre tam 3 haftalık olması lazım, ama doktorum 37 günlüksün dedi, anlayamadım
Kızlar ya okuyorum hep ama yinede sormak istedim kasıklarımda 4 gündür acayip ağrı var göğüslerim taş gibi ve uçları sızlıyor yanma var karnımda şişlikte var ve hissediyorum yinede emin değilim reglime 4 gün var ve dayanamıyorum :) yardım pleasecanım gününü bekleyebilsen keşke ama çok zor kendimcen biliyorum. bazen normal testler de bata birkaç gün varken çıkabiliyormuş istersen gün aşırı onu dene sabahları.
Adet ağrıların olcak canım bütün adet belirtileri oluyo ama kasıklar daha fazla ağrıyoBende yarın gideceğim doktora bakalım ne dicek.sadece kan testine mi bakıyor Doktor ultrasonla falan bakıyor mu? Benim adet ağrısı gibi ağrılarım var bu normal mi bende bilemedim
canım kan testi yap varsa mutlaka çıkarKızlar ya okuyorum hep ama yinede sormak istedim kasıklarımda 4 gündür acayip ağrı var göğüslerim taş gibi ve uçları sızlıyor yanma var karnımda şişlikte var ve hissediyorum yinede emin değilim reglime 4 gün var ve dayanamıyorum :) yardım please
Biraz daha bekle canım adet gününe kadar. daha kesin sonuc olurKızlar ya okuyorum hep ama yinede sormak istedim kasıklarımda 4 gündür acayip ağrı var göğüslerim taş gibi ve uçları sızlıyor yanma var karnımda şişlikte var ve hissediyorum yinede emin değilim reglime 4 gün var ve dayanamıyorum :) yardım please
gebeliği ovulasyon testleri de gösterebiliyormuş forumda çok yapan var. bide imkanın varsa gebelik testi al onu yap bakalım. bu arada fatmanur bana da umut oldun ya benim de 3 gündür penbe kanamam var. bugün doktora gittim buarada adetim tam 1 hafta var. hcg negatif çıktı ama acaba dedim erken mihanımlar benim adetime 5-6 gün kala kahverengi renginde lekelenmem oldu daha sonra kırmızıya dönüştü ama kanamam olmadı böyle 1-2 damla olmustur en fazla yaklasık 3 gün sürdü kesildi. kesildiği gün doktora gittim kan testi negatif cıktı. o aralar ovülasyon testi yapmıstım öylesine, onda ikinci çizgi nerdeyse hiç yoktu. bugünde bi ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre bayaa koyu cıktı. acaba bu sonuç gebeliği gösterirmi? buda resmii
Kese görünmedi sanırım ?Benim Beta HCG 1000 gösteriodu, benim hesaplamalarıma göre tam 3 haftalık olması lazım, ama doktorum 37 günlüksün dedi, anlayamadım
Biraz daha bekle canım adet gününe kadar. daha kesin sonuc olur
hanımlar benim adetime 5-6 gün kala kahverengi renginde lekelenmem oldu daha sonra kırmızıya dönüştü ama kanamam olmadı böyle 1-2 damla olmustur en fazla yaklasık 3 gün sürdü kesildi. kesildiği gün doktora gittim kan testi negatif cıktı. o aralar ovülasyon testi yapmıstım öylesine, onda ikinci çizgi nerdeyse hiç yoktu. bugünde bi ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi diğerine göre bayaa koyu cıktı. acaba bu sonuç gebeliği gösterirmi? buda resmii
biliyorum canım ama bikere düşük yaptım korkuyorum şimdi gitmeyecanım kan testi yap varsa mutlaka çıkar
Bugün denedim çıkmadı :) ama düşük yaptım bikere şimdi erken gitsemmi gitmesemmi bilemiyorumKızlar ya okuyorum hep ama yinede sormak istedim kasıklarımda 4 gündür acayip ağrı var göğüslerim taş gibi ve uçları sızlıyor yanma var karnımda şişlikte var ve hissediyorum yinede emin değilim reglime 4 gün var ve dayanamıyorum :) yardım please
şimdi kahverengi akıntı falan var mı yani öncekiyle aynı şeyler mi hissediyorsun . önceki hamileliğinde ne zaman test yaptın pozitif çıktı?Bugün denedim çıkmadı :) ama düşük yaptım bikere şimdi erken gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum
Kahverengi akıntım yok ozaman adetımin üstünden 2 gün geçmişti aynı şeyler var şuan ozamanda akıntım olmamıstıpeki
şimdi kahverengi akıntı falan var mı yani öncekiyle aynı şeyler mi hissediyorsun . önceki hamileliğinde ne zaman test yaptın pozitif çıktı?
Ağrıların normal benim beta hcg 1433 bendede var zaman zaman gelip gidiyor.Bende yarın gideceğim doktora bakalım ne dicek.sadece kan testine mi bakıyor Doktor ultrasonla falan bakıyor mu? Benim adet ağrısı gibi ağrılarım var bu normal mi bende bilemedim
ben 13 haftalık bebeğim karnımda kalbi durdur tam iki ay sonra hamile kaldım 12 haftalığız çift keseydi biri gelişmedi kanamam başladı ama korkmak sadece kaçmaktır sonucu değiştirmez bence geçmişi unut ve testini yap canımbiliyorum canım ama bikere düşük yaptım korkuyorum şimdi gitmeye
Bende de adet ağrıları oluodu, hatta hala oluyor, doktor, hem kantestine bakıyor, hem de ultrasona sokuyo, çok heyecanlıydı, senin için de hayırısı olsun inşaallah :)Bende yarın gideceğim doktora bakalım ne dicek.sadece kan testine mi bakıyor Doktor ultrasonla falan bakıyor mu? Benim adet ağrısı gibi ağrılarım var bu normal mi bende bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?