Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Evet cnm dün çok ağrım oldu sol tarafta artık bacaklarıma vurdu gittim 0.100 çıktı ama doktor belirti var adet gününden sonra olmazsan tekrarlarız testi dedi geç döllenme olmuş olabilirmiş bakalım hayırlısı inşallah olur heyecanla bekliyorum...

buarada geçmiş olsun üzüldüm ama şimdi çok iyi senin için şuanda hamilesin dimi benimde iki ay oldu düşükten sonra şuan 2.ayım

Hyirli olsun insallah benimse adet gunum 2 gun gecikti birazdan test alicam belli olurmu hemen çok heycanliyim ins hamişimdir :)

Arkadaslar ısıkta bellı olan ıkıncı cıZgı var testımde hamılemıyım ölecem meraktan

İdrar testi yanılma payı var canım , adet hala olmazsa hit kan testi yaptır . Kesin sonuç alırsın mawis34

kızlar idrar testiyle bende cok agladım 2 gun sonra kan verdim 334 cıkmıstı kan kesın sonuc acabalarla harap etmeyın kendınızı :*

buarada geçmiş olsun üzüldüm ama şimdi çok iyi senin için şuanda hamilesin dimi benimde iki ay oldu düşükten sonra şuan 2.ayım
evet canım 12 haftalığım hayırlısı olsun adet günüm 3 gün geçti benim betam 38 di geç döllenme vardı bendede

Beta 500 lerden 1369 a çıktı iki günde.Kaç haftalık çok merak ediyorum pazartesi doktora gidicem ama sizce ne kadarlıktır ya çok merak ediyorum

google yaz gebelik hesaplama sat gününe göre öğrenırsın canm

Benim de adet günün geçerse tamamdır , inşallah olur bebişim:)

canlarm merhabalar allah ısteyen herkese bebiş nasıp etsın inşşallah allah buyuktur 2gun oldu adet goruyorm pembemsı kan gelmıyor acaba yerlesme kanamasımı anlaayamadım arada kanda gelıyo ama encok pembemsı bsey glıyo bılen varmı kızlr

Benimde son adet tarihim 29 aralik dongum 31 gun. Adete 9 gun kala dan beri idrar testi yaptim ve saatler sonra cizgi belli oluyodu bugun 5 gun varken yaptim 2 dk da cizgim cikti ovu testide kopkoyu idi gittim kan verdim ve degerim 35.8. Acildeki dr inanamadi bana adete 5 gun varken idrarda cikmaz diyoduku kan testi ispatladi

Bende kan testi yaptırılan kesin sonuç çıkıyor , her seferinde idrar testi beni üzüyor nasip olursa , görücez bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…