- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
canım benimde adete 3 gün var bugün itibariyle hadi bakalım inş mutlu haberler alırızKızlar benimde adetime 3 gün var, idrar testi yaptım ve malesef sonuç negatifİdrara geç düşüyor diyolar die avutuyorum kendimi de, peki adete 5 gün kala pozitifi görenler n^olcek..
canım ben iltihap için kullandım 7 adetti fakat 5 tanesini kullandım,mide bulantısı ve sinir yaptı bana değişikti yaniKızlar mantar cikti bnde vajinda fitil verdi doktor bu fitil kullananlar varmi fitille.hamile kalanlar varmi
Testlerden nefret ettim şu sıralar yaa, artk adetim geçmedikçe test mest yapmicam. Hiç ii bişy diil erkenden test yapmak.. Inşallah bu ay gebe kalırız da artk bebişlerimizi konuşuruz topiclerdecanım benimde adete 3 gün var bugün itibariyle hadi bakalım inş mutlu haberler alırız
bu sabah bende yaptım bi test negatifti ama ovülasyon testim orta koyuluktaydı
amaan kafam karışık hiç bişi anlamadım
Yoo canm kan testi kesin sonuç en azından, imkanın varsa yaptır canmBende bıktım valla hüsrana uğruyorum , bakalım yarın kan testi yaptıracam ama adetim daha 1 gün gecikti çok mı erken test. için ?
Inşallah gebesindir canım, mutlu haberlerini bekliyorumYarın sabah baktım adet olmazsam yaptıracam , en azından kesin sonuç , bakalım
Canm bende 3 gün önce kan testi yaptirmistim pozitif cikti resmen mutluluktan uçmuş tum bugün yine kan testi istediler gebelik yok dediler yıkıldm resmen hangisine inanacağımı bilmiyorumBende dün öğrendim ucuyorum resmen ama daha doktora gitmedim pazartesi gitcem
Inşallah vardır canm rabbim mutlulugunu bozmasn inşallah seninki kesindirCanm bende 3 gün önce kan testi yaptirmistim pozitif cikti resmen mutluluktan uçmuş tum bugün yine kan testi istediler gebelik yok dediler yıkıldm resmen hangisine inanacağımı bilmiyorum(((
Canm bende 3 gün önce yaptirdigim kan testinde pozitif sonuc almıştım bugün tekrar kan testine girdim sonuç negatif 3 gün önce bende sevinç ten aglamistim bugün de üzüntü denKızlar , sonuç pozitif Rabbim bana gül dedi , çok mutluyum cooook sevinçten hastanede ağladım ya Allah herkese nasip etsin :) güzel haberler alın inşallah herşey gönlünüzce olsun:*
Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Şimdi eşine sürpriz yapma zamanı. Nasıl söyledin ??Kızlar , sonuç pozitif Rabbim bana gül dedi , çok mutluyum cooook sevinçten hastanede ağladım ya Allah herkese nasip etsin :) güzel haberler alın inşallah herşey gönlünüzce olsun:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?