Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Kızlar benimde adetime 3 gün var, idrar testi yaptım ve malesef sonuç negatif İdrara geç düşüyor diyolar die avutuyorum kendimi de, peki adete 5 gün kala pozitifi görenler n^olcek..

Kızlar mantar cikti bnde vajinda fitil verdi doktor bu fitil kullananlar varmi fitille.hamile kalanlar varmi

Kızlar benimde adetime 3 gün var, idrar testi yaptım ve malesef sonuç negatif İdrara geç düşüyor diyolar die avutuyorum kendimi de, peki adete 5 gün kala pozitifi görenler n^olcek..
canım benimde adete 3 gün var bugün itibariyle hadi bakalım inş mutlu haberler alırız
bu sabah bende yaptım bi test negatifti ama ovülasyon testim orta koyuluktaydı
amaan kafam karışık hiç bişi anlamadım

Kızlar mantar cikti bnde vajinda fitil verdi doktor bu fitil kullananlar varmi fitille.hamile kalanlar varmi
canım ben iltihap için kullandım 7 adetti fakat 5 tanesini kullandım,mide bulantısı ve sinir yaptı bana değişikti yani

Kızlar bugün hasta olmam gerekiyordu olmadım :) ay içim kıpır kıpır oldu şimdiden … :) yarın test yaptıracağım :)

arkadaşlar bu ay bizimde ilk denememiz.. adet olmama 8 gun kaldı..

çok merak ediyorum içten içe..

kasıklarımda ve karnımda 1 haftadır ara ara giren agrılar hissediyorum ama yeni oldugumdan anlamlandıramıyorum..öle olsun istiyor da olabilirim :)
beklemek çok zor...

allah herkesin gonlune göre versin...

Rabbim herkese nasip etsin bana da :) çok heyecanliyim , biraz karnım ağrıyor sanki hasta olacakmışım gibi inşallah hasta olmam

Testlerden nefret ettim şu sıralar yaa, artk adetim geçmedikçe test mest yapmicam. Hiç ii bişy diil erkenden test yapmak.. Inşallah bu ay gebe kalırız da artk bebişlerimizi konuşuruz topiclerde

Bende bıktım valla hüsrana uğruyorum , bakalım yarın kan testi yaptıracam ama adetim daha 1 gün gecikti çok mı erken test. için ?

Yarın sabah baktım adet olmazsam yaptıracam , en azından kesin sonuç , bakalım

Canm bende 3 gün önce kan testi yaptirmistim pozitif cikti resmen mutluluktan uçmuş tum bugün yine kan testi istediler gebelik yok dediler yıkıldm resmen hangisine inanacağımı bilmiyorum (((
Inşallah vardır canm rabbim mutlulugunu bozmasn inşallah seninki kesindir

Kızlar , sonuç pozitif Rabbim bana gül dedi , çok mutluyum cooook sevinçten hastanede ağladım ya Allah herkese nasip etsin :) güzel haberler alın inşallah herşey gönlünüzce olsun:*
Canm bende 3 gün önce yaptirdigim kan testinde pozitif sonuc almıştım bugün tekrar kan testine girdim sonuç negatif 3 gün önce bende sevinç ten aglamistim bugün de üzüntü den

Kızlar , sonuç pozitif Rabbim bana gül dedi , çok mutluyum cooook sevinçten hastanede ağladım ya Allah herkese nasip etsin :) güzel haberler alın inşallah herşey gönlünüzce olsun:*
Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Şimdi eşine sürpriz yapma zamanı. Nasıl söyledin ??

Telefonda söyledim o işteydi :) ağlayarak söylediğim için zannetti olumsuz üzülme hayatım falan dedi , ben de pozitif diyince oda çok sevindi işten gelince bi dünya bir şeyler almış :) çok mutlu oldu onu öyle görünce ben tekrar tekrar seviniyorum uçuyorum resmen allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…