Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Bakalım pazartesi doktora tekrar kontrole gidicem artık doktor secimi yapıyım her ay düzenli ona giderim

Amin canımmm inşallah. Sizin kaçıncı denemeydi? ?

Kızlar , sonuç pozitif Rabbim bana gül dedi , çok mutluyum cooook sevinçten hastanede ağladım ya Allah herkese nasip etsin :) güzel haberler alın inşallah herşey gönlünüzce olsun:*
maşallahhh darısı başıma o sevinci yasamak allah herkese nasip etsin inş.

Canm bende 3 gün önce yaptirdigim kan testinde pozitif sonuc almıştım bugün tekrar kan testine girdim sonuç negatif 3 gün önce bende sevinç ten aglamistim bugün de üzüntü den
canım canını sıkma bence gecen yıl bende hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrenip havalara ucmuştum sonra dış gebelik olduğunu öğrendim ve şuanda tüp bebek tedavisi yapıyoruz inş olur daha üzülme.

3 aylık evliyim ben , ilk ay eşim korundu ikinci ay ilk denedik , 5.gün önce hasta oldum (yani ilk deneme tutmadı)sonra 2.inci denemede oldu :) Neseli_Hatun

İnşallah , bak sen bana dün dedim güzel haberler bekliyoruz diye şimdi de ben sana diyorum inşallah güzel haberler verirsin bize de mutluluğumuz 2 ye katlanır gönlümce… Neseli_Hatun

Canm sanırım benimki kimyasal gebelikmiş önce var dediler sonra 3 gün içinde tamamen kan degerlerim düştü ama bunu kadınlar fark edemiyormuş adetle ölü hücre tamamen atılıyormuş bi tehlikeside yokmuş dış gebelik yada düşük gibi

3 gündür benimde böyle çıkıyor testlerim ama ben sevinemiyorum Hala adet günümde kan 1.96 dı hala gebelik testleri böyle. Bekliyorum ben de 2 gün oldu geceli. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Kızlar benimde adetime 3 gün var, idrar testi yaptım ve malesef sonuç negatif İdrara geç düşüyor diyolar die avutuyorum kendimi de, peki adete 5 gün kala pozitifi görenler n^olcek..
canım ben idrara çok güvenmiyorum adetime bir gün kala en iyi marka yaptım negatif adet günü yaptım negatifdi olmayınca 2 gün sonra normal bir test aldım pozitifti en iyi sonuç adetin gecikince kan yap

yaa benımde dundu adet donemım 1 gun gectı busabah gttım test aldım bebetıme markası..ıkı çızgı çıktı baya belırgın ama sonra bı test daha yaptım farklı marka onda çok sılık ıkıncı cızgı çıktı yukarı fln kaldırınca gorebılıyorum anca...bebetıme markası yanlış verıyo sonuç dıyolar bılgısı olan varmı

canım ben idrara çok güvenmiyorum adetime bir gün kala en iyi marka yaptım negatif adet günü yaptım negatifdi olmayınca 2 gün sonra normal bir test aldım pozitifti en iyi sonuç adetin gecikince kan yap
Canm bugün benm adet günüm, gelen giden yok.. Ama idrar testi negatif diyo hala.. beklemekten başka care yok

Kızlar bat 4 şubat ama dün dayanamayıp kan testi yaptım ve malesef 1.80 çıktı

Neseli_Hatun canım idrar testi yanlış çıkma ihtimali yüksek benim de öyle çıktı hastanede gitmeden önce bile yaptığım halde negatif di canını çıkma adet günün geçsin (bu arada benim adet günüm 1 gün geçti kan da hemen çıktı ) güzel düşün , güzel haberler al :)

Canım benim çok sağol desteğin için, haftasonu adet olmazsam pazartesi günü kan testi yaptıracam bende.. inşallah güzel haberlerimi burada paylaşıcam bende

Kızlar dün kan testi yaptım değerim malesef 1.80 çıktı bugün evde idrar testi yaptım ondada çook silik 2 çizgi çıktı 4 şubat batım

benim de adetim bugün arkadaslar ama olmadım testte negatf hem yumurtlama gününde ilişki oldu nasıl oluyo buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…