Amin canımmm inşallah. Sizin kaçıncı denemeydi? ?Telefonda söyledim o işteydi :) ağlayarak söylediğim için zannetti olumsuz üzülme hayatım falan dedi , ben de pozitif diyince oda çok sevindi işten gelince bi dünya bir şeyler almış :) çok mutlu oldu onu öyle görünce ben tekrar tekrar seviniyorum uçuyorum resmen allah herkese nasip etsin
maşallahhh darısı başıma o sevinci yasamak allah herkese nasip etsin inş.Kızlar , sonuç pozitif Rabbim bana gül dedi , çok mutluyum cooook sevinçten hastanede ağladım ya Allah herkese nasip etsin :) güzel haberler alın inşallah herşey gönlünüzce olsun:*
canım canını sıkma bence gecen yıl bende hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrenip havalara ucmuştum sonra dış gebelik olduğunu öğrendim ve şuanda tüp bebek tedavisi yapıyoruzCanm bende 3 gün önce yaptirdigim kan testinde pozitif sonuc almıştım bugün tekrar kan testine girdim sonuç negatif 3 gün önce bende sevinç ten aglamistim bugün de üzüntü den
Benimde bu ay 2. deneme,, inşaallah bende sizinle mutlu haberimi paylaşırım. Benim bat yarın canım..3 aylık evliyim ben , ilk ay eşim korundu ikinci ay ilk denedik , 5.gün önce hasta oldum (yani ilk deneme tutmadı)sonra 2.inci denemede oldu :)Neseli_Hatun
Inşallah canmİnşallah , bak sen bana dün dedim güzel haberler bekliyoruz diye şimdi de ben sana diyorum inşallah güzel haberler verirsin bize de mutluluğumuz 2 ye katlanır gönlümce…Neseli_Hatun
canım ben idrara çok güvenmiyorum adetime bir gün kala en iyi marka yaptım negatif adet günü yaptım negatifdi olmayınca 2 gün sonra normal bir test aldım pozitifti en iyi sonuç adetin gecikince kan yapKızlar benimde adetime 3 gün var, idrar testi yaptım ve malesef sonuç negatifİdrara geç düşüyor diyolar die avutuyorum kendimi de, peki adete 5 gün kala pozitifi görenler n^olcek..
Canm bugün benm adet günüm, gelen giden yok.. Ama idrar testi negatif diyo hala.. beklemekten başka care yokcanım ben idrara çok güvenmiyorum adetime bir gün kala en iyi marka yaptım negatif adet günü yaptım negatifdi olmayınca 2 gün sonra normal bir test aldım pozitifti en iyi sonuç adetin gecikince kan yap
Canım benim çok sağol desteğin için, haftasonu adet olmazsam pazartesi günü kan testi yaptıracam bende.. inşallah güzel haberlerimi burada paylaşıcam bendeNeseli_Hatun canım idrar testi yanlış çıkma ihtimali yüksek benim de öyle çıktı hastanede gitmeden önce bile yaptığım halde negatif di canını çıkma adet günün geçsin (bu arada benim adet günüm 1 gün geçti kan da hemen çıktı ) güzel düşün , güzel haberler al :)
benim de adetim bugün arkadaslar ama olmadım testte negatf hem yumurtlama gününde ilişki oldu nasıl oluyo buucanım ben idrara çok güvenmiyorum adetime bir gün kala en iyi marka yaptım negatif adet günü yaptım negatifdi olmayınca 2 gün sonra normal bir test aldım pozitifti en iyi sonuç adetin gecikince kan yap
canım pzts bekle olmazsan kan ver bencebenim de adetim bugün arkadaslar ama olmadım testte negatf hem yumurtlama gününde ilişki oldu nasıl oluyo buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?