Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Arkadaş lar dün reglimdi olmadım bgün test yaptım 3 tane ikinci çizgi çok silik sizce

Adeti me daha birkac gun var birkac belirti yasadigim icin dayanamadim dun Sabah test yaptim ve ikinci cizgi silik cikti. Bugun de tekrar yaptim ve gene Cift cizgi :) Allaha sukur hamileyimm :)

Adeti me daha birkac gun var birkac belirti yasadigim icin dayanamadim dun Sabah test yaptim ve ikinci cizgi silik cikti. Bugun de tekrar yaptim ve gene Cift cizgi :) Allaha sukur hamileyimm :)
HADİ GÖZÜN AYDIN BENDE 9. HAFTADAYIM COK GÜZEL Bİ DUYGU RABBİM KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA

Adetime son bir hafta lekelenme gibi biriey oldu hamişler dua edin benim için inşş bende hamileyimdir.. Bu arada ne kadar güzel bi topık bu .. İnsana fazlasıyla umut veriyor peş peşe hamiş haberleri görmek .. Rabbim hepinizin meleklerini korusun amin

Canım belirtilerin neler anlatırmısın ?
hayırlı olsun öncelikle :)

Canım belirtilerin neler anlatırmısın ?
hayırlı olsun öncelikle :)
Yumurtlama gunumden beri gogus uclarim aciyor. Asiri yorgunluk. Son birkac gundurde yani Adetime 1 hafta kala da kasik agrilarim basladi. Iki gundurde sık tuvalete cikma var. yuzumde sivilceler cikti. Ki hayatta sivilce olmaz Bende. Bu kadar aklima gelen :)

Kizlar dün gebelik testi yaptım pozitif bu sabah yaptım negatif hatta dün yaptığım pozitif olan bile bugün negatif bugün adet olmam lazım

Sağol canım seninde hayırlı olsun pazartesi kan verdim beta hcg 80 çıktı benim düşük degil mi sizce
Sagol canim. 80 in dusuk oldugunu dusunmuyorum. Degerin kac oldugundan cok iki gunde bir iki katina cikmasi onemli. Icini rahat tut. Hamileliginin tadini cikar. Sonucta en guzel duyguyu yasiyoruz :) Adetin kac gun gecmisti kan testi yaptirdigin zaman? Ben de Yarin yaptiricam kan testini.

Kizlar dün gebelik testi yaptım pozitif bu sabah yaptım negatif hatta dün yaptığım pozitif olan bile bugün negatif bugün adet olmam lazım
Ayni testi mi kullandin? Bence kesinlikle tekrarla testi. Yanlis negatif cikar ama yanlis pozitif sanmiyorum. Insallah istedigin sonucu alirsin.

Çıkarıyorm canım çünkü ilk gebeligimde bebeğim karnım da öldü bunu rabbim korusun inşallah daha 1 gün geçti yaptırdım 80 di işte bugün tekrar kan erdim canım inşallah artar

Çıkarıyorm canım çünkü ilk gebeligimde bebeğim karnım da öldü bunu rabbim korusun inşallah daha 1 gün geçti yaptırdım 80 di işte bugün tekrar kan erdim canım inşallah artar
Bir gun gecikmeyle 80 gayet Iyi masallah. Ilk bebegin icin cok uzuldum. Gecmis olsun. Test sonucunu bugun mu alicaksin? Lutfen bana haber ver Merak ederim Ben.

Ayni testi mi kullandin? Bence kesinlikle tekrarla testi. Yanlis negatif cikar ama yanlis pozitif sanmiyorum. Insallah istedigin sonucu alirsin.
Aynı testi kullandım canım hatta bugün kan bile verdim 0.100 çıktı geçen perşembe 1.80 çıkmıştı

Sağol canım seninde hayırlı olsun pazartesi kan verdim beta hcg 80 çıktı benim düşük degil mi sizce
2 günde 2 katı olması lazım canım beta nın yarında yaptır artış varsa saglıklı bi gebeliktir.şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…