Canım hayırlısı olsun bence biraz bekle hemen gitme derim kese yok bebek yok diyip 1 hafta sonra gel diyorlar adetin den kaç gün geçti kan verdinSelam arkadaşlar... Dün itibarıyla beta-hcg 960 çıktı .İlk gebeliğim olduğu için heyecan oranım birhayli fazla :) Sağlık ocağında 5 haftalık dedikleri için keseyi görebilmek adına randevumu 13 şubata aldım. Sizce daha erkene alıp gitmelimiyim ? :) hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Allah'ın izniyle :)
4 gün gecikti test yaptılar dün sonuçlar bugün cıktı.Beta testi 960 cıktı . 5 haftalık dediler bende ayın 13 üne aldım randevuyu 6 haftayı atlatalım diye .Hepize hayırlı olsun canım .Çok heyecanlı bir şey Rabbim isteyen herkese versin ..:)Canım hayırlısı olsun bence biraz bekle hemen gitme derim kese yok bebek yok diyip 1 hafta sonra gel diyorlar adetin den kaç gün geçti kan verdin
Ben de 1 gün geçti yaptım 80 çıktı bugun 5 gün geçiyor işte tekrar kan verdim sonuç bugün çıkmamış bakalım yarın nasıl olucak sonuç 14 şubata randevu aldım bende4 gün gecikti test yaptılar dün sonuçlar bugün cıktı.Beta testi 960 cıktı . 5 haftalık dediler bende ayın 13 üne aldım randevuyu 6 haftayı atlatalım diye .Hepize hayırlı olsun canım .Çok heyecanlı bir şey Rabbim isteyen herkese versin ..:)
aynı o vakit günlerimizBen de 1 gün geçti yaptım 80 çıktı bugun 5 gün geçiyor işte tekrar kan verdim sonuç bugün çıkmamış bakalım yarın nasıl olucak sonuç 14 şubata randevu aldım bende
İnşalah canım ben ilk gebeligimde duymamıştım rabbim inşallah duyurur. Hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinaynı o vakit günlerimizdoğru karar o zaman umarım kalp seslerinide duyarız :)
Merhaba arkadaşlar,bugün kan testi yaptırdım 64,83 çıktı sizce hamile miyim ?? Yardım edin lütfen çok heyecanlıyım
Evet canım Hamilesin daha yeni oluşuyor ondan adetinden kaç gün geçti hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar,bugün kan testi yaptırdım 64,83 çıktı sizce hamile miyim ?? Yardım edin lütfen çok heyecanlıyım
Inşallah hamileyimdir canım. En son 5 ocakta adet oldum hala daha da olmadım. Bi de benim düzensizdir normalde max 18-20 günde bir adet olurdum.BÜYÜK olasıklıkla evet canım :)
Hayırlısı olsun inşallah..
Inşallah öyleyimdir :) şimdi ne yapmam gerekir acaba çok bilgisizim bu konuda :/Evet canım Hamilesin daha yeni oluşuyor ondan adetinden kaç gün geçti hayırlısı olsun
kan testi yaptır canımkızlarr merhaba, 5 ocakta adet oldum. 19 ocak yumurtlama günümdü ve devamlı eşimle ilişkiye girdik. çocuk istiyoruz ancak 1 şubattan beri bende kahverengi azar azar bi lekelenme geliyor 4ve 5 şubatta pembemsi bi azar akıntı var bu nedir? bende üstüne görme olayını mı yaşayacağım yoksa adet mi görüyorum. hiç bir şekilde ağrım gögüs şişkinliğim yok ancak bi kaç gündür baş dönmesi ve çok nadir mide bulantım oluyor.
canım hayırlı olsun 5 in üstü hamile diye biliyorum sonuç kağıdındada yazan o :)Merhaba arkadaşlar,bugün kan testi yaptırdım 64,83 çıktı sizce hamile miyim ?? Yardım edin lütfen çok heyecanlıyım
Inşallah canım hamileyimdir inşallah :)canım hayırlı olsun 5 in üstü hamile diye biliyorum sonuç kağıdındada yazan o :)
bir kaç güne tekrar yaptırırsın kan testini sanırım bi kaç katına çıkıcaktır. tekrar hayırlı olsun..:)Inşallah canım hamileyimdir inşallah :)
Teşekkür ederim :) Pazartesi yine test yaptırırım artık ama nasıl sabredeceğim o güne kadar bilemedimbir kaç güne tekrar yaptırırsın kan testini sanırım bi kaç katına çıkıcaktır. tekrar hayırlı olsun..:)
1 hafta sonra tekrar kan ver canım yükselişine baktır bakalımInşallah öyleyimdir :) şimdi ne yapmam gerekir acaba çok bilgisizim bu konuda :/
cidden sabretmek çok zor bende ultrason için 13 ünü beklıcem keseyi görmek için nasıl geccek bılmıyorum :) Rabbim bize sabır versin :)Teşekkür ederim :) Pazartesi yine test yaptırırım artık ama nasıl sabredeceğim o güne kadar bilemedim
Bakalım nasıl sabredeceğim :/1 hafta sonra tekrar kan ver canım yükselişine baktır bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?