Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

kızlarr merhaba, 5 ocakta adet oldum. 19 ocak yumurtlama günümdü ve devamlı eşimle ilişkiye girdik. çocuk istiyoruz ancak 1 şubattan beri bende kahverengi azar azar bi lekelenme geliyor 4ve 5 şubatta pembemsi bi azar akıntı var bu nedir? bende üstüne görme olayını mı yaşayacağım yoksa adet mi görüyorum. hiç bir şekilde ağrım gögüs şişkinliğim yok ancak bi kaç gündür baş dönmesi ve çok nadir mide bulantım oluyor.

Selam arkadaşlar... Dün itibarıyla beta-hcg 960 çıktı .İlk gebeliğim olduğu için heyecan oranım birhayli fazla :) Sağlık ocağında 5 haftalık dedikleri için keseyi görebilmek adına randevumu 13 şubata aldım. Sizce daha erkene alıp gitmelimiyim ? :) hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Allah'ın izniyle :)

Canım hayırlısı olsun bence biraz bekle hemen gitme derim kese yok bebek yok diyip 1 hafta sonra gel diyorlar adetin den kaç gün geçti kan verdin

Canım hayırlısı olsun bence biraz bekle hemen gitme derim kese yok bebek yok diyip 1 hafta sonra gel diyorlar adetin den kaç gün geçti kan verdin
4 gün gecikti test yaptılar dün sonuçlar bugün cıktı.Beta testi 960 cıktı . 5 haftalık dediler bende ayın 13 üne aldım randevuyu 6 haftayı atlatalım diye .Hepize hayırlı olsun canım .Çok heyecanlı bir şey Rabbim isteyen herkese versin ..:)

Ben de 1 gün geçti yaptım 80 çıktı bugun 5 gün geçiyor işte tekrar kan verdim sonuç bugün çıkmamış bakalım yarın nasıl olucak sonuç 14 şubata randevu aldım bende

Ben de 1 gün geçti yaptım 80 çıktı bugun 5 gün geçiyor işte tekrar kan verdim sonuç bugün çıkmamış bakalım yarın nasıl olucak sonuç 14 şubata randevu aldım bende
aynı o vakit günlerimiz doğru karar o zaman umarım kalp seslerinide duyarız :) bu arada bakalım kaç çıkıcak sonuçların :)

Merhaba arkadaşlar,bugün kan testi yaptırdım 64,83 çıktı sizce hamile miyim ?? Yardım edin lütfen çok heyecanlıyım

kan testi yaptır canım

Teşekkür ederim :) Pazartesi yine test yaptırırım artık ama nasıl sabredeceğim o güne kadar bilemedim
cidden sabretmek çok zor bende ultrason için 13 ünü beklıcem keseyi görmek için nasıl geccek bılmıyorum :) Rabbim bize sabır versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…