Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Arkadaşlar bu son adet tarihine gore hesaplanan değer gebelik haftasi olarak geçiyor bebeğin haftasi değil bebeğin haftasi fetus yaşı diye geçiyor ama genelde pek kullanılmıyor doğum zamanını hesaplarken filanda son adet tarihi(SAT) kullanılıyorTE="bussso, post: 38496727, member: 647162"]Ben de aynı durumdayım.
Okuduklarımdan hareketle gebelikte ilk haftanın aslında gebe olunmayan regl haftası olduğunu, ikinci haftanın da yumurtlamaya kadar olan yine gebe olunmayan hafta olduğunu öğrendim. Kan testinde çıkan hafta sayısı ise döllenmenin olduğu zamandan itibaren olan. Dolayısıyla kandan çıkan değer + 2 hafta = gebelik süresi (tıbben geçerli olan)
Yanlışsam lütfen düzeltin.[/QUOTE]
Arka

Ben 10+1 günlük hamileyim bulantim ve kusmam var 7 kilo verdim 10 haftada doktorlar bebegin sağlıklı olduğunu söylüyor ama bende kusunca rahatsız hissediyorum kendimi bebekte benden etkileniyo gibi geliyo umarım 12. Haftadan sonra geçer

Cnm ben laboquickin erken gebelik testini yapmıştım 5. günden itibaren doğru sonuç verir demesine rağmen ben garanti olsun diye 10 gun yaptim negatif cikti sonra adetim 2 gun gecikince normal gebelik testi yaptim pozitif simdi 5 haftalik hamileyim

bu duyguları bende yasadım emın ol haak veriyorum sana insalla allahım isteyen herkeze nasip etsin güzel haberini bekliyoruz.

Süper çok sevindim senin adına :) O zaman bu bana bir umut oldu. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım ve halen bir belirti yok regl olma yönünde :) Bekleyeceğim artık ne yapayım sabır :)

Benim nabzımda yükselme var. İlk dönemlerinde olup aynı sıkıntıyı yaşayan var mıdır?

Kızlar adete 4 gün var şmdi çok az pembe kıntım olmuş fark ettim adet mi olcam dersiniz sağ kasıkta sürekli bacağa vuran gerginlik solda batmalar sık idrara çıkma belirtilerim vardı?lütfen yaa adet olmiyim adet sancmda yok hiç ama

Meraba herkese :) bende 1 eylül annesi olabilirmisim kismetse Dr öyle söylemişti hepinize hayirli olsun Rabbim sağlıkla kucaklatimiza elmayi nasip eylesin :)

Ben istanbuldayim ne guzel paylasimlar oluyor burda iyiki acmisim topici aslinda ne cok konusacak sey var simdi ve sonrasinda... benm diktorla ilgili mesajima pek yorum yapan olmamis ama ben gene de soyliim muhtemelen doktor degistiricem.. icimin rahat edecegi aklimin kalmayacagi huzurlu olacagim bi doktorla herseyyy cok daha harika olacak kizlar saka maka ben hala inanamiyorum sizde durumlar nasil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…