- 20 Aralık 2014
- 60
- 70
- 88
- 35
Cnm ben laboquickin erken gebelik testini yapmıştım 5. günden itibaren doğru sonuç verir demesine rağmen ben garanti olsun diye 10 gun yaptim negatif cikti sonra adetim 2 gun gecikince normal gebelik testi yaptim pozitif simdi 5 haftalik hamileyimİnsan olumsuz sonuç öıkacak diye korkuyor. Burda hep okuyordum korkuyorum yaptırmaya diye. Diyordum ki neden korkuyor ki yaptırsın öğrensin. Öyle olmuyormuşHaftasonunun geçmesini bekleyeceğim hala olmaz isem pazartesi kan vereceğim artık. Dua edin benim için hayırlısıyla olsun.
19 unda 318, 22 sinde 900 çıktı... 900 çıktığı gün 4 hafta 2 gunluktu keseyi gördü doktorumipekakinsinost: 38512382 .!.:Kızlar merhaba kanda hcg değerleriniz nasıl başladı ve ne kadar yükseldi. Yazar mısınız rica etsem?
bu duyguları bende yasadım emın ol haak veriyorum sana insalla allahım isteyen herkeze nasip etsin güzel haberini bekliyoruz.İnsan olumsuz sonuç öıkacak diye korkuyor. Burda hep okuyordum korkuyorum yaptırmaya diye. Diyordum ki neden korkuyor ki yaptırsın öğrensin. Öyle olmuyormuşHaftasonunun geçmesini bekleyeceğim hala olmaz isem pazartesi kan vereceğim artık. Dua edin benim için hayırlısıyla olsun.
ben 21 ınde 282.33 du gözünüz aydın hamilesiniz dediler baska kan testi istemediler bu cumartesi tekrar gidicem19 unda 318, 22 sinde 900 çıktı... 900 çıktığı gün 4 hafta 2 gunluktu keseyi gördü doktorum
Süper çok sevindim senin adına :) O zaman bu bana bir umut oldu. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım ve halen bir belirti yok regl olma yönünde :) Bekleyeceğim artık ne yapayım sabır :)Cnm ben laboquickin erken gebelik testini yapmıştım 5. günden itibaren doğru sonuç verir demesine rağmen ben garanti olsun diye 10 gun yaptim negatif cikti sonra adetim 2 gun gecikince normal gebelik testi yaptim pozitif simdi 5 haftalik hamileyim
Amin işallah. Allah da senin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu duyguları bende yasadım emın ol haak veriyorum sana insalla allahım isteyen herkeze nasip etsin güzel haberini bekliyoruz.
amin insallah bende cok kaygılanıyorum hamile kalmak işin en kolay tarafı herhalde bisey olucak diye ödüm kopuyorAmin işallah. Allah da senin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben dikkat etmedim ama stresten olabilir? Herkes diken üstün de bu endişelerle nasıl başedeceğiz bakalımBenim nabzımda yükselme var. İlk dönemlerinde olup aynı sıkıntıyı yaşayan var mıdır?
istanbulBuarada hangi şehirlerdensiniz? Ben istanbul
Çok sevindim bende 2 eylül annesinin ınsallahhh aminMeraba herkese :) bende 1 eylül annesi olabilirmisim kismetse Dr öyle söylemişti hepinize hayirli olsun Rabbim sağlıkla kucaklatimiza elmayi nasip eylesin :)
Çok sevindim bende 2 eylül annesinin ınsallahhh amin
benm beta hcg 4.4 çıktı bu ne demek oluyor olumlu mu olumsuz mu yardım edinkan testin de yanılma olmaz diye düsünüyorum ama degerin kaçtı ..umut hep var hiç beklemediğin anda gerçekleşir sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?