- 22 Temmuz 2013
- 8
- 2
- 88
Yani benim hcg 282.33 değer 5 di ama 4.4 bilmiyorum Dr. Sormadan mi canımbenm beta hcg 4.4 çıktı bu ne demek oluyor olumlu mu olumsuz mu yardım edin
kızlarr mrblar bende aranıza bugun katılıyorum 31 agustos annesi olarak..ve cok tuhaf duygular ıcındeyım oylee asırı sevınemıorum tedırgınım sızde e aynı durumlar var mı[/QUOTE olmaz mı bende öyle korkuyorum vücudum da garip şeyler oluyor sanki siz keseyi görebildiniz mi
sordum yok hamilelik dedi ama inanmadım geçen ayda yok demişti ama sonuç <2ydiYani benim hcg 282.33 değer 5 di ama 4.4 bilmiyorum Dr. Sormadan mi canım
Keşke yardimci olabilsem ama hiçbir fikrim yok biraz bekle adet olmazsan tekrar kan testi yaptır belki değerin yükselir allah yardimcin olsun bizide bilgilendirsordum yok hamilelik dedi ama inanmadım geçen ayda yok demişti ama sonuç <2ydi
anlamadım ya
Insallah bende cumartesi gidicem belki görür sabirsizlaniyorummBiz de goremedik henuz keseyi tekrar tahliller ve beta hcg istedi sali gidiyorum doktora insallah bu kez goruruz keseyi
çok saol canım tabi bilgilendirirm rabbim senin de bebişini kucağına almayı nasip etsin bize de bu duyguları yaşatmayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş sende dua et olur muKeşke yardimci olabilsem ama hiçbir fikrim yok biraz bekle adet olmazsan tekrar kan testi yaptır belki değerin yükselir allah yardimcin olsun bizide bilgilendir
Hayırlı olsun, tedirginlik olmaz mı fenalardayım ben deee :)kızlarr mrblar bende aranıza bugun katılıyorum 31 agustos annesi olarak..ve cok tuhaf duygular ıcındeyım oylee asırı sevınemıorum tedırgınım sızde e aynı durumlar var mı
Canım seni üzmek istemem ama 5 altı gebelik yoKtur demek kendini zihnini rahatlat ve çalışmalara devam et inşaallah birdahaki aya hamile kalırsınsordum yok hamilelik dedi ama inanmadım geçen ayda yok demişti ama sonuç <2ydi
anlamadım ya
Canım benim ağrıyor belim Ama bende öyle akıntı yok yaa bu bir sorunmu acabaKızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı??
Doktora gidince sorucam canım, salı kese için gidicem? Sen de gözüktü mü canım?Canım benim ağrıyor belim Ama bende öyle akıntı yok yaa bu bir sorunmu acaba
Ben adetime 5 gün kala laboquick in erken gebelik testini yapmıştım ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç verdiğini iddia ediyorlar paketinde ben 10. gün yapmama rağmen negatif çıktı hiç beklemiyordum adetim 2 gün gecikince normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim 318 çıktı
İlişkinden nasıl şüphelendin canım çok merak ettim yaaanormal bir gebelik testi aldım 5 gün önceki ilişkimden şüpheleniyordum çift çizgi çıktı çok silik bir çizgi idi yani 5 gün öncesini bile doğru veriyor testler dr gittim hamileyim :)
amin nnn suan kese gözükene kadar tam rahatlıymıcam sanırım garip duygular içindeyimBende sevinemiyorum halaa inanamıyorum çünkü bazen unutuyorum anlık olarak hamile olduğumu çif çizgiyi görmekle bitmiyormuş anladım kese görüncekmi telaşı kalbi atacakmı telaşı düşecekmi telaşı hep br telaş yani Allah yardımcımız olsun
olmazmı :)kızlarr mrblar bende aranıza bugun katılıyorum 31 agustos annesi olarak..ve cok tuhaf duygular ıcındeyım oylee asırı sevınemıorum tedırgınım sızde e aynı durumlar var mı
benimde kasıklarım belim az da olsa agrıyor sürekli uyku halındeyım ve calısıyorum bende sürekli wc ye gidiyorumbisey olucak diye ödüm kopuyor.Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı??
aminnnnnn aynı dıyguları paylasıyoruz elimden geldiği kadar olumsuz seyler okumamaya çalışıyorum saglıklı kucagımıza alabilsekkk nasıl gecicek bu 9 ayyyyy allahımmm :)Bende sevinemiyorum halaa inanamıyorum çünkü bazen unutuyorum anlık olarak hamile olduğumu çif çizgiyi görmekle bitmiyormuş anladım kese görüncekmi telaşı kalbi atacakmı telaşı düşecekmi telaşı hep br telaş yani Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?