Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

kızlarr mrblar bende aranıza bugun katılıyorum 31 agustos annesi olarak..ve cok tuhaf duygular ıcındeyım oylee asırı sevınemıorum tedırgınım sızde e aynı durumlar var mı

Biz de goremedik henuz keseyi tekrar tahliller ve beta hcg istedi sali gidiyorum doktora insallah bu kez goruruz keseyi

Keşke yardimci olabilsem ama hiçbir fikrim yok biraz bekle adet olmazsan tekrar kan testi yaptır belki değerin yükselir allah yardimcin olsun bizide bilgilendir
çok saol canım tabi bilgilendirirm rabbim senin de bebişini kucağına almayı nasip etsin bize de bu duyguları yaşatmayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş sende dua et olur mu

Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı??

Bende sevinemiyorum halaa inanamıyorum çünkü bazen unutuyorum anlık olarak hamile olduğumu çif çizgiyi görmekle bitmiyormuş anladım kese görüncekmi telaşı kalbi atacakmı telaşı düşecekmi telaşı hep br telaş yani Allah yardımcımız olsun

sordum yok hamilelik dedi ama inanmadım geçen ayda yok demişti ama sonuç <2ydi
anlamadım ya
Canım seni üzmek istemem ama 5 altı gebelik yoKtur demek kendini zihnini rahatlat ve çalışmalara devam et inşaallah birdahaki aya hamile kalırsın

Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı??
Canım benim ağrıyor belim Ama bende öyle akıntı yok yaa bu bir sorunmu acaba

normal bir gebelik testi aldım 5 gün önceki ilişkimden şüpheleniyordum çift çizgi çıktı çok silik bir çizgi idi yani 5 gün öncesini bile doğru veriyor testler dr gittim hamileyim :)

normal bir gebelik testi aldım 5 gün önceki ilişkimden şüpheleniyordum çift çizgi çıktı çok silik bir çizgi idi yani 5 gün öncesini bile doğru veriyor testler dr gittim hamileyim :)
İlişkinden nasıl şüphelendin canım çok merak ettim yaaa

amin nnn suan kese gözükene kadar tam rahatlıymıcam sanırım garip duygular içindeyim (

benimde kasıklarım belim az da olsa agrıyor sürekli uyku halındeyım ve calısıyorum bende sürekli wc ye gidiyorumbisey olucak diye ödüm kopuyor.

aminnnnnn aynı dıyguları paylasıyoruz elimden geldiği kadar olumsuz seyler okumamaya çalışıyorum saglıklı kucagımıza alabilsekkk nasıl gecicek bu 9 ayyyyy allahımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…