hamileyim acil bişi danışmam lazım

escape09

sadece ben ve sen(:
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
84
0
86
41
Aydın
kızlar ii akşamlar 21 haftalık hamileyim ilk bebiişim o yüzden tedirginim bugün farkında olmadan 2 bardak çamurlu damacana su içtim:(:( nasıl bakmadım ya offf bişi olurmu bebişime araştırdım bişi bulamadım sizlere danışmak istedim ne olur bşi söleyin tşk ederim

yok be canım bence stress yapma. bişey olmaz allahın izniyle... kendi kendine dert edip bebişini stresse sokma. rabbim korur onu direk ona gitmez zaten. yogurt falan yeee belki faydası olur. saglıkla kavuşasın bebegine...

olmaz bişey Allahın izniyle sandığımızdan daha güçlü bebişler :49:

inşallah birşey olmaz canım.ama sen dr git kan ve idrar tahlili yaptır istersen.en azından için rahat eder.bu arada damacana ve su sebilleri bakteri yuvası zaten.ben hep 5 lt su alıyorum.

yediğimiz yeşilliklerden ya da dışarıda atıştırdığımız salata ve yemeklerden de aynı çamuru alıyoruzdur merak etme.

inşallah birşey olmaz canım.ama sen dr git kan ve idrar tahlili yaptır istersen.en azından için rahat eder.bu arada damacana ve su sebilleri bakteri yuvası zaten.ben hep 5 lt su alıyorum.

yediğimiz yeşilliklerden ya da dışarıda atıştırdığımız salata ve yemeklerden de aynı çamuru alıyoruzdur merak etme.

kızlar ii akşamlar 21 haftalık hamileyim ilk bebiişim o yüzden tedirginim bugün farkında olmadan 2 bardak çamurlu damacana su içtim:(:( nasıl bakmadım ya offf bişi olurmu bebişime araştırdım bişi bulamadım sizlere danışmak istedim ne olur bşi söleyin tşk ederim

Allah aşkına!!
kimileri gerçekten sırf soru sormak için soruyor yani pes diyorum.
ben saçımı boyadım,içki içtim,ilaç kullandm ve bebeğim gayet sağlklı...
tabi hepsini gebeliğimi bilmeden yapmışım.
2 bardak çamurlu su içmişsiniz ve bunun için bir telaşa düşmüşsünüz.
ayıp valla..

tşkler hepinize ilk bebek işte ne yaparsın bazı anne adayları benim gibi pinpirik oluyor bende gebeliğimi bilmeden çok şey yapmışım...

Back
X