Bakin böyle sanki yapılan yanlısı savunuyorum gibi oluyor ama emin olun amacım o değil sadece durumu çözmek ve konu sahibine yardımcı olmak istediğimden yazıyorum benim de başıma geldiğini yazmıştım daha önceki mesajlarda yine genelleme yaparak konuşuyosunuz gold üyelik almis kadınlarla birlikte olmuş diyosunuz gold üyelik nedir tam olarak bilmeden yorum yapıyoruz ben buna kızıyorum kaldı ki her insan her erkek her kadın aynı değil bırakın kendileri özelde konuşup karar versinler en iyi kararı konu sahibi hemcinsim verecektir esini esn iyi taniyan olarak ama böyle genellemeler insanin aklını karışıyorKonu sahibi seviyor olabilir ama eşi gerçekten sevse o sitesiye para ödeyip Gold üyelik başka kadınlarla yazısmazdı, o yazışmalar yakalanmasaydı fiiliyata dökülecekti ki daha önce oradaki kadınlarla birlikte olmuş yani bu iş bu kadar basit değil..
Diger konu aldatma olmuyor o zman kadın sadece iç geçirmiş adamı stalklamis keşke burda yazdıklarınızı orda da aynı şekilde savunsaydiniz
Peki öyle olsun sizle aynı düşünüyorum ama saygı duyuyorum düşüncelerinle kizdirdiysam kusura bakmayınBen oraya bişey savunmak zorunda değilim nerde ne yazacağıma karışamazsınız bu bir.
Orda bir kadına destek mesajı da atmadım farkındaysanız öyle yapmış olsam bir derece haklı olabilirdiniz ama yorum beğenmekten bu çıkarımı yapamazsınız bu iki.
Ve evet ordaki olay aldatma değil. Görüp beğenmekle bir siteye üye olmak, gold için para vermek, kadınlarla konuşmayı aynı tutuyorsanız algılarınızda problem var demektir bence sağduyulu bir şekilde iki konuyu tekrar okuyun hala sapla sapan karışıyor çünkü.
Buraya yazarak konuyu her yoruma acik hale getiriyor konu sahibi kafası karısacaksa konu acmazdı..Bakin böyle sanki yapılan yanlısı savunuyorum gibi oluyor ama emin olun amacım o değil sadece durumu çözmek ve konu sahibine yardımcı olmak istediğimden yazıyorum benim de başıma geldiğini yazmıştım daha önceki mesajlarda yine genelleme yaparak konuşuyosunuz gold üyelik almis kadınlarla birlikte olmuş diyosunuz gold üyelik nedir tam olarak bilmeden yorum yapıyoruz ben buna kızıyorum kaldı ki her insan her erkek her kadın aynı değil bırakın kendileri özelde konuşup karar versinler en iyi kararı konu sahibi hemcinsim verecektir esini esn iyi taniyan olarak ama böyle genellemeler insanin aklını karışıyor
Peki öyle olsun sizle aynı düşünüyorum ama saygı duyuyorum düşüncelerinle kizdirdiysam kusura bakmayın
Ya yazmayayım dedim ama yine tutamadım kendi ağzınizla soylemissiniz yüzde 90 diye niye bu iki insan bizim gibi yüzde 10 lük dilimde olmasın ki biz bu iki insanı tanımıyoruz bile evet sizin dediğiniz gibi tekrar yapabilir ama benim dediğim gibi bundan sonra eşine sadık biri olursa konu sahib daha mutlu olmayacak mi bence çok daha mutlu olacak çünkü o eşini seviyor tıpkı benim eşimi sevdiğim gibi umut az da olsa bence üzerine gidilmeli ve şans verilmeli diyorum ben deSiz bişey yaşamış affetmişsiniz ve mucize eseri mutlusunuz inşallah hep böyle devam eder sizin adınıza sevindim. Ama demek ki şans da varmış ki eşiniz durup düşünebilmiş neye önem vermesi gerektiğini bilmiş. Malesef bu tip durumlarda %90 yine aynısı oluyor yüz bulan tekrar yapıyor sadece erkekler değil kadınlar da böyle. O yüzden şimdi boşanma desek ve aynı şey olsa daha kötü olacak. En doğru karar bence boşanmak. İyi günler dilerim.
Bendeki de cahil cesareti zatenBu yorumu yazmak cesaret ister ama gerçekten kendi adıma teşekkür ederim .
Peki boşa gitsin diyen arkadaşım boşandıktan sonra ne yapılacağı il e ilgile de akıl verirmisin konu sahibine ortada bir bebek var bebekten kurtul diyenlerdenseniz bilemiycem tabi ve belli ki konu sahibi eşini seviyor seviyoruz birbirimizi diyor bundan sonra hayatında çok mu daha mutlu olacak öyle herkesi akşam haberlerinde izlediğimiz üçüncü sayfa haberdeki gibi değerlendirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum konu sahibi bayan belli ki arafta kalmış ve yardim istior yorumlarınızı aa bu zaten böyledir bunlar böyleler gibi genellemelere yapmamainiz oneririm
Ya yazmayayım dedim ama yine tutamadım kendi ağzınizla soylemissiniz yüzde 90 diye niye bu iki insan bizim gibi yüzde 10 lük dilimde olmasın ki biz bu iki insanı tanımıyoruz bile evet sizin dediğiniz gibi tekrar yapabilir ama benim dediğim gibi bundan sonra eşine sadık biri olursa konu sahib daha mutlu olmayacak mi bence çok daha mutlu olacak çünkü o eşini seviyor tıpkı benim eşimi sevdiğim gibi umut az da olsa bence üzerine gidilmeli ve şans verilmeli diyorum ben de
aldatmaya meyilli belliki daha seneniz dolmadan aldatmak aciklanamaz affedilemez ,,, ne anliyorlar anlamiyorum bok var sanki evde karin var insan yüzüne bakarken utanmazmiMerhaba hanımlar, dünden beri çok kötüyüm( 7 aydır evliyiz severek evlendik. Her şey çok iyiydi bir sıkıntımız yoktu taki düne kadar. Dün eşim vardiyadayken faceden mesaj attı kadının biri mesajda eşimin arkadaslık sitelerine takıldığı onu uyarmasına rağmen devam ettiğini, bana üzüldüğü içinde linki gönderdiğini yazmış ben tabi şok oldum hiç beklemiyordum nerden tanıdığını beni nerden bulduğu sordum. Bunlar biz evlenmeden çok önce s.. ile başlayan arkadaslık sitesinde arkadas olmuşlar nolarını vermişler ama ileri gitmemişler öyle bitmiş. Kadın noyu silmemiş sürekli facde tanıyor olabileceği kişilerde çıkıomuş bakmış evlenmiş old. Görmüş o arkadaslık sitesinde de görünce bana yazmış. İnanın dünyam başıma yıkıldı önce inkar etti eski hesaptı dedi . Yeminler etti ağladı. Tabi ben inanmadım teli kurcaladım maillerine baktım silşnmişlerde o sitenin gold üyeliğini satın almış sonra itiraf etti arada girdiği ama sadece öylesne sohbet ediyormuş! Reelde görüşmüyormuş ! Ben şu an 5 haftalık hamileyim planlayarak oldu çünkü çok seviyorsum birbirimizi ya da ben öyle sanıyordum boşanmaya kararlıyım fakat çok ağrıma gidiyor bn haftaya bebişimizin kalbini duyacaz diye heyecandan bekleyemezken adam sohbet sitelerinde fink atıyormuş ağlamaktan gözlerim şişti hala nasıl yapar onu düşünüyorum boşamaya kaarrlıyım fakat bu durumu nasıl atlatıcam (
Yalnız bayana helal olsun demek geldi içimden..
İstese banane ne yaparsa yapsın diyebilirdi.
Sizi ve doğacak bebeğinizi düşünmüş gözünüzü açmıs.
Sonuçta o adamın "dölünden" olan çocuğu da insan istemiyor bence. Çok arada bir durum Allah yardımcınız olsun
Ne çirkin bir yorum, hiçbir bebek bu ifadeyi haketmiyor..Sonuçta o adamın "dölünden" olan çocuğu da insan istemiyor bence. Çok arada bir durum Allah yardımcınız olsun
Bu konuya yazılan en anlamsız yorum cok çirkin.Sonuçta o adamın "dölünden" olan çocuğu da insan istemiyor bence. Çok arada bir durum Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?