Hamileyim aldatılıyorum:((

Bakin böyle sanki yapılan yanlısı savunuyorum gibi oluyor ama emin olun amacım o değil sadece durumu çözmek ve konu sahibine yardımcı olmak istediğimden yazıyorum benim de başıma geldiğini yazmıştım daha önceki mesajlarda yine genelleme yaparak konuşuyosunuz gold üyelik almis kadınlarla birlikte olmuş diyosunuz gold üyelik nedir tam olarak bilmeden yorum yapıyoruz ben buna kızıyorum kaldı ki her insan her erkek her kadın aynı değil bırakın kendileri özelde konuşup karar versinler en iyi kararı konu sahibi hemcinsim verecektir esini esn iyi taniyan olarak ama böyle genellemeler insanin aklını karışıyor

Diger konu aldatma olmuyor o zman kadın sadece iç geçirmiş adamı stalklamis keşke burda yazdıklarınızı orda da aynı şekilde savunsaydiniz

Ben oraya bişey savunmak zorunda değilim nerde ne yazacağıma karışamazsınız bu bir.
Orda bir kadına destek mesajı da atmadım farkındaysanız öyle yapmış olsam bir derece haklı olabilirdiniz ama yorum beğenmekten bu çıkarımı yapamazsınız bu iki.
Ve evet ordaki olay aldatma değil. Görüp beğenmekle bir siteye üye olmak, gold için para vermek, kadınlarla konuşmayı aynı tutuyorsanız algılarınızda problem var demektir bence sağduyulu bir şekilde iki konuyu tekrar okuyun hala sapla sapan karışıyor çünkü.

Peki öyle olsun sizle aynı düşünüyorum ama saygı duyuyorum düşüncelerinle kizdirdiysam kusura bakmayın

Buraya yazarak konuyu her yoruma acik hale getiriyor konu sahibi kafası karısacaksa konu acmazdı..

Peki öyle olsun sizle aynı düşünüyorum ama saygı duyuyorum düşüncelerinle kizdirdiysam kusura bakmayın

Siz bişey yaşamış affetmişsiniz ve mucize eseri mutlusunuz inşallah hep böyle devam eder sizin adınıza sevindim. Ama demek ki şans da varmış ki eşiniz durup düşünebilmiş neye önem vermesi gerektiğini bilmiş. Malesef bu tip durumlarda %90 yine aynısı oluyor yüz bulan tekrar yapıyor sadece erkekler değil kadınlar da böyle. O yüzden şimdi boşanma desek ve aynı şey olsa daha kötü olacak. En doğru karar bence boşanmak. İyi günler dilerim.

Ya yazmayayım dedim ama yine tutamadım kendi ağzınizla soylemissiniz yüzde 90 diye niye bu iki insan bizim gibi yüzde 10 lük dilimde olmasın ki biz bu iki insanı tanımıyoruz bile evet sizin dediğiniz gibi tekrar yapabilir ama benim dediğim gibi bundan sonra eşine sadık biri olursa konu sahib daha mutlu olmayacak mi bence çok daha mutlu olacak çünkü o eşini seviyor tıpkı benim eşimi sevdiğim gibi umut az da olsa bence üzerine gidilmeli ve şans verilmeli diyorum ben de

Bu yorumu yazmak cesaret ister ama gerçekten kendi adıma teşekkür ederim .
Bendeki de cahil cesareti zaten

Az önce eşim "memleketime tayin isteyelim" dedi, "boşanır gidersin" dedim...."çocuklar ne olacak" dedi..."onlarıda götüreceksin, sana bekar hayatı sunamam" dedim....

Şoka girdi resmen...

Konu sahibide eşine "bebeği aldıracam, bende o sitelerde takılacam" desin de adamın aklını başından alsın bence...bakalím bir daha o sitelere giriyor mu?

Genelleme yapma diyorsun fakat kendin genelliyorsun "bekar bosa der, evliler evli kal der"

Bir kadin aldatinca, ister 10 cocuk olsun, hic kimse erkege demez "af et, cocuk var ortada, bir sans daha ver". Kadin "sadece" 1 defa aldatsa dahi. Ama erkek ille 2 defa aldatmasi lazim kadinin bosanmasi icin. Niye?

Ve nereden biliyorsun bosandiktan sonra daha mutlu olmayacagini? Nice kadin var bu platformda, cocuklu, cocuksuz ikinci evliliklerinde cok mutlu olan. Ve sana sana saygi duymayan birini sevmeyin diyenlerdenim. Konu sahibini evliligin basindan beri aldatiyor. Bu mu sevgi? Bu mu saygi?

Ha bide evet, kürtaj olabilir konu sahibi. Böyle biri ile ben olsam cocuk büyütmek istemezdim.

Bakın ben sizi anlıyorum da işte siz kendiniz yaşadığınız içşn böyle düşünüyorsunuz ya tam tersi olsaydı? O zaman eminim buraya gelip boşan diyecektiniz. Daha mutlu olup olmayacağı da belirsiz. Siz olmuşsunuz unutabilmişsiniz ama bazı kadınlar eşi bişe yapmasa bile sürekli şüpheyle yaklaşıyor affettikten sonra eskisi gibi olmuyor. Bu kadının da psikolojisine bağlı.sizin dediğiniz ihtimal çok çok düşük ama ortada bir aldatma varken boşan deniliyorsa abes bişey söyleniyormuş gibi karşılanmamalı. Üstelik erkekler kendi aralarında ikinci şansın ihtimalini bile konuşmazlar böyle bir durumda nedense şans kadından bekleniyor acı olan bu.[/QUOTE]

aldatmaya meyilli belliki daha seneniz dolmadan aldatmak aciklanamaz affedilemez ,,, ne anliyorlar anlamiyorum bok var sanki evde karin var insan yüzüne bakarken utanmazmi

karar senin icinden nasil geliyorsa öyle davran ,,,, verecegin karari iyice düsün hesapla evlenmek ne kadar kolaysa bosanmak okadar zor

Bildiğim kadarıyla gold üyelik sohbeti, göz kırpma gibi hamleleri sınırsızlaştıran özellik.
Yani bir iki kesmemiş adam özgürce önüne gelene asılmak istemiş bunun için para ödemiş oluyor.
Çok üzgünüm ama gerçek bu

Bu arada boşanın demiyorum da ben sadece eğer bir daha asla güvenemem unutmam bunu diyorsanız
devam etseniz de boş.
Çünkü o içinizdeki şüphe tüm ilişkiye yansıyacak.
Ota b.ka tartışıp birbirinizi yıpratacaksınız.
En acısı bunlara seyirci bir yavrunuz olacak.
Artık saygı duyamadığınız birini sevseniz de yürümüyor.

Sonuçta o adamın "dölünden" olan çocuğu da insan istemiyor bence. Çok arada bir durum Allah yardımcınız olsun

Evliler bekarları geçti artık, daha beter kudurdular, Allah bunları ıslah etsin. Bu evli adamlardaki azgınlık bekar adamlarda yok. Evinde karin var ne güzel mutlu bir evliliğin var , Allah sana bebek nasip etmiş. Ne nankör bu adamlar ya hiç birşeyin kıymetini bilmiyorlar. Allah sana sabır versin canım.

Sonuçta o adamın "dölünden" olan çocuğu da insan istemiyor bence. Çok arada bir durum Allah yardımcınız olsun

Bekarsiniz galiba. Bunun bir önemi yok. O bebek annenin de bebeği.

Baba sapık , pedefoli falan değil ki bu kadar ağır cümleyi haketsin.

O bir melek , ve anneler ister doğursun ister dogurmasin buna önem vermezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…