Hamileyim aldatılıyorum:((

Sen nasıl soyliyecegim edeceğim diye sakın dert yanma üzülmede.. Bırak o düşünsün. O utansın. . İçimden çok ağır şeyler söylemek geçiyor fakat işte.. Olduğu gibi herşeyi dik durarak açıkla.. O adam ne çocuğunu ne seni hakediyor.. Allaha havale et.
Seni kaybettikten sonra para verip gold paket aldığı o flört sitelerinde boğulsun.. Allah yardımcın olsun kardeşim..

Daha eşine kocalık yapıp sahip çıkamazken sosyal medyada bilmem ne sitelerinde ilah mı oluyor bu sümsükler! Bir de böyle adamlara yazan kadınlar oluyordur yoksa neden gold üyelik alsın.
Allah kadınlarımıza da erkeklerimize de akıl,beyin sağlığı nasip etsin diğer türlü cidden çok zor.
Eski çalışanlarımızdan birisi o arkadaş sitelerinden bir kadınla tanıştıktan sonra kadının yaşadığı yere gidiyor bir süre de beraber yaşıyorlar her şey iyi güzel hanım arkadaş evliymiş tabi.Eş kişisi yurt dışında çalışmasından mütevellit rahat takılıyorlar.Derken eş geliyor ve gayet güzel bir şekilde(!) basılıyorlar.Gazetede haber olmuşlardı.
Dilerim bu akılsız insanlar,kendi cezalarını kendisi versin.
Başkalarına zarar veremeden hak ettikleri pislik içinde boğulsunlar.

Eski esimde aynisini yapmisti.bende yeni hamileydim.konusmak ne demek o zaman bende konusayim madem ileri gitmeden.saka gibi

Ne yaptiniz peki
Bosandim tabi ki.ben hamileyken baskasi ile konusma ihtiyacı duyan bir erkekle ne hayat yasayacagim ne cocuk buyutecegim ne paylasacagim diyip gittim.kizimda dogdu tek basimada buyuttum tekrarda evlendim.
Guvensizlik fena bir sey ben kaldiramam.kaldi ki ben yapsaydim o kalirmiydi yanimda?
Isteyen sans verir ama yine yasar aynisini ben sans verdim o kaybetti der.isteyen benim gibi saniye durmaz
Isteyen görmezden gelir devam eder.
Ama o ortamda olan cocuga olur.

Aklımda kaldı valla açıkçası ne yapacağınızı çok merak ediyorum yapılan yorumlardan sonra kafanızda birşey şekillendi mı eşinizle konuştunuz mu çok merak ediyorum sizin için sakıncası yoksa bizle de paylaşabilir misiniz lütfen iyi akşamlar

Acaba kadınla hala görüşüyor olabilir mi ben o kadın sizi düşünüp de bu kadar ugarastigina pek inanamadım da hani kadın birakmak istemeyip ayrılın diye falan yapmış olabilir mi tabi öylede olsa değişen bı durum yok da olabilir mi acaba diye geçti aklımdan

bence ilk kararınız boşanma olmamlı ...insanlar hata yapabılırler evliliğiniz tam oturmamışta olabılır ona bır şans verın boşanmak zaten elınızde ıstersenız yıne boşarsınız...

İşte bu maymun iştahlılık. Sadık kalmayı beceremeyen açgözlü herifler evlenmesin ya. Üstüne bir de çocuk. Pes..

Anlaşılan konu sahibi kararını vermiş cevap yazmadığına göre hayırlısı olur inşallah hakkında ama biz de merak ettik doğrusu ne yapacağınızı ben yine de tek kalemde silip atmamanizi öneririm hem bebek için hem de eger seviyorsanız ve ne olursa olsun sevildiginizi düşünüyorsanız ( kimse bana seven yapmaz felan demesin seven insan da hata yapabiliyor benim eşim gibi )

Dün baya detaylı konuştuk her şeyi ağlayarak anlattı. Geçmişten gelen bir alışkanlığımış ilk tanıştığımızda söylemek istemiş fakat ben bu tarz şeylere çok karşıyım hem bastan uyardığım için kaybetmek istemediği için söyleyememiş. Bu tarz şeyin aldatma olabileceği düşünmemiş kimseye nosunu falan vermemiş reelde görüşmemiş güya. Dün aldım telini elime tüm banka hesaplarını mailleri hepsini inceledim. Açık bulamadım sadece facebookta 2 kadını takip ettiğini telegram diye bir şey ordada birkaç kadın nosu buldum üzerine tıkladığımda silinen diye çıktı. Onlarıda önceden eklemiş. Konuşmalar faln yok ortada. Boşanmayı araştırdım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş kişi eşim boşanmak istemiyor artı o sitedeki hesabını kapattığı içinde artık kimle ne konuştu hepsi gitti. Elimde delil yok mahkemeye sunacağım.
Evden ayrılamadım çünkü kapıyı kitledi çıkamadım şu an işte eşyalarımı topluyorum otele yerleşecem artık benden ona eş olamayacağımı anlasın istiyorum. Elimde delillerde yok en sonunda pes ettirip boşanmaya ikna etmekten baska bir çarem yok .

Kadınlar sevmezse aldatırmış, ama erkekler severse de aldatırmış. Çünkü erkekler başka yerleriyle düşünüyor, kadınlar duygularıyla..

ger
Bekarsiniz galiba. Bunun bir önemi yok. O bebek annenin de bebeği.

Baba sapık , pedefoli falan değil ki bu kadar ağır cümleyi haketsin.

O bir melek , ve anneler ister doğursun ister dogurmasin buna önem vermezler.
gercekten ne bicim benzetme yapmis döl falan igrenc ya o masum bebegin ne sucu var kürtaj cinayettir
ama tabi tecavüze ugrayanlar icin söyleyemem o bambaska bi durum
hata yapilir önemli olan tekrarlamamak ama onunda garantisi yok malesef
adam eliyle yuvasini bozuyo yazik degermi oyle sitedeki o,,pulara tertemiz karin dururken

allah yardimcin olsun canim verdigin her karar hayrina olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…