- 30 Ocak 2019
- 104
- 69
- 28
- 31
Sen nasıl soyliyecegim edeceğim diye sakın dert yanma üzülmede.. Bırak o düşünsün. O utansın. . İçimden çok ağır şeyler söylemek geçiyor fakat işte.. Olduğu gibi herşeyi dik durarak açıkla.. O adam ne çocuğunu ne seni hakediyor.. Allaha havale et.Merhaba hanımlar, dünden beri çok kötüyüm( 7 aydır evliyiz severek evlendik. Her şey çok iyiydi bir sıkıntımız yoktu taki düne kadar. Dün eşim vardiyadayken faceden mesaj attı kadının biri mesajda eşimin arkadaslık sitelerine takıldığı onu uyarmasına rağmen devam ettiğini, bana üzüldüğü içinde linki gönderdiğini yazmış ben tabi şok oldum hiç beklemiyordum nerden tanıdığını beni nerden bulduğu sordum. Bunlar biz evlenmeden çok önce s.. ile başlayan arkadaslık sitesinde arkadas olmuşlar nolarını vermişler ama ileri gitmemişler öyle bitmiş. Kadın noyu silmemiş sürekli facde tanıyor olabileceği kişilerde çıkıomuş bakmış evlenmiş old. Görmüş o arkadaslık sitesinde de görünce bana yazmış. İnanın dünyam başıma yıkıldı önce inkar etti eski hesaptı dedi . Yeminler etti ağladı. Tabi ben inanmadım teli kurcaladım maillerine baktım silşnmişlerde o sitenin gold üyeliğini satın almış sonra itiraf etti arada girdiği ama sadece öylesne sohbet ediyormuş! Reelde görüşmüyormuş ! Ben şu an 5 haftalık hamileyim planlayarak oldu çünkü çok seviyorsum birbirimizi ya da ben öyle sanıyordum boşanmaya kararlıyım fakat çok ağrıma gidiyor bn haftaya bebişimizin kalbini duyacaz diye heyecandan bekleyemezken adam sohbet sitelerinde fink atıyormuş ağlamaktan gözlerim şişti hala nasıl yapar onu düşünüyorum boşamaya kaarrlıyım fakat bu durumu nasıl atlatıcam (
Serdar Ortaç şarkı sözlerinden beter. Bu nasıl bir yorumdur yaBu konuya yazılan en anlamsız yorum cok çirkin.
Ne yaptiniz pekiEski esimde aynisini yapmisti.bende yeni hamileydim.konusmak ne demek o zaman bende konusayim madem ileri gitmeden.saka gibi
Bosandim tabi ki.ben hamileyken baskasi ile konusma ihtiyacı duyan bir erkekle ne hayat yasayacagim ne cocuk buyutecegim ne paylasacagim diyip gittim.kizimda dogdu tek basimada buyuttum tekrarda evlendim.Ne yaptiniz peki
Aklımda kaldı valla açıkçası ne yapacağınızı çok merak ediyorum yapılan yorumlardan sonra kafanızda birşey şekillendi mı eşinizle konuştunuz mu çok merak ediyorum sizin için sakıncası yoksa bizle de paylaşabilir misiniz lütfen iyi akşamlarMerhaba hanımlar, dünden beri çok kötüyüm( 7 aydır evliyiz severek evlendik. Her şey çok iyiydi bir sıkıntımız yoktu taki düne kadar. Dün eşim vardiyadayken faceden mesaj attı kadının biri mesajda eşimin arkadaslık sitelerine takıldığı onu uyarmasına rağmen devam ettiğini, bana üzüldüğü içinde linki gönderdiğini yazmış ben tabi şok oldum hiç beklemiyordum nerden tanıdığını beni nerden bulduğu sordum. Bunlar biz evlenmeden çok önce s.. ile başlayan arkadaslık sitesinde arkadas olmuşlar nolarını vermişler ama ileri gitmemişler öyle bitmiş. Kadın noyu silmemiş sürekli facde tanıyor olabileceği kişilerde çıkıomuş bakmış evlenmiş old. Görmüş o arkadaslık sitesinde de görünce bana yazmış. İnanın dünyam başıma yıkıldı önce inkar etti eski hesaptı dedi . Yeminler etti ağladı. Tabi ben inanmadım teli kurcaladım maillerine baktım silşnmişlerde o sitenin gold üyeliğini satın almış sonra itiraf etti arada girdiği ama sadece öylesne sohbet ediyormuş! Reelde görüşmüyormuş ! Ben şu an 5 haftalık hamileyim planlayarak oldu çünkü çok seviyorsum birbirimizi ya da ben öyle sanıyordum boşanmaya kararlıyım fakat çok ağrıma gidiyor bn haftaya bebişimizin kalbini duyacaz diye heyecandan bekleyemezken adam sohbet sitelerinde fink atıyormuş ağlamaktan gözlerim şişti hala nasıl yapar onu düşünüyorum boşamaya kaarrlıyım fakat bu durumu nasıl atlatıcam (
Acaba kadınla hala görüşüyor olabilir mi ben o kadın sizi düşünüp de bu kadar ugarastigina pek inanamadım da hani kadın birakmak istemeyip ayrılın diye falan yapmış olabilir mi tabi öylede olsa değişen bı durum yok da olabilir mi acaba diye geçti aklımdanKonuşmları görmedim kimlerle ne konuştu bilmiyorum sadece sitede onlineymış o kadın görüp mesaj yazmış evlisn karına methiyeler düzüyorsun burda işin ne diye kadın ekran görüntüsü attı bana sonra kapatmış hemn hesabı. Ama bir kaç girdiğini itiraf etmek zorunda kaldı
boşanır çocuğu da aldırırdım henüz vakit varken.
gaddarca gelebilir ama böyle adamdan da baba olmaz.
Sanada bravo karnında o minik mucize olursa bu kadar rahat konuşabilirmisin merak ettim doğrusu
konuşabilirim bu da sizi ilgilendirmez
Kadınlar sevmezse aldatırmış, ama erkekler severse de aldatırmış. Çünkü erkekler başka yerleriyle düşünüyor, kadınlar duygularıyla..Anlaşılan konu sahibi kararını vermiş cevap yazmadığına göre hayırlısı olur inşallah hakkında ama biz de merak ettik doğrusu ne yapacağınızı ben yine de tek kalemde silip atmamanizi öneririm hem bebek için hem de eger seviyorsanız ve ne olursa olsun sevildiginizi düşünüyorsanız ( kimse bana seven yapmaz felan demesin seven insan da hata yapabiliyor benim eşim gibi )
gercekten ne bicim benzetme yapmis döl falan igrenc ya o masum bebegin ne sucu var kürtaj cinayettirBekarsiniz galiba. Bunun bir önemi yok. O bebek annenin de bebeği.
Baba sapık , pedefoli falan değil ki bu kadar ağır cümleyi haketsin.
O bir melek , ve anneler ister doğursun ister dogurmasin buna önem vermezler.
allah yardimcin olsun canim verdigin her karar hayrina olsunDün baya detaylı konuştuk her şeyi ağlayarak anlattı. Geçmişten gelen bir alışkanlığımış ilk tanıştığımızda söylemek istemiş fakat ben bu tarz şeylere çok karşıyım hem bastan uyardığım için kaybetmek istemediği için söyleyememiş. Bu tarz şeyin aldatma olabileceği düşünmemiş kimseye nosunu falan vermemiş reelde görüşmemiş güya. Dün aldım telini elime tüm banka hesaplarını mailleri hepsini inceledim. Açık bulamadım sadece facebookta 2 kadını takip ettiğini telegram diye bir şey ordada birkaç kadın nosu buldum üzerine tıkladığımda silinen diye çıktı. Onlarıda önceden eklemiş. Konuşmalar faln yok ortada. Boşanmayı araştırdım 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyormuş kişi eşim boşanmak istemiyor artı o sitedeki hesabını kapattığı içinde artık kimle ne konuştu hepsi gitti. Elimde delil yok mahkemeye sunacağım.
Evden ayrılamadım çünkü kapıyı kitledi çıkamadım şu an işte eşyalarımı topluyorum otele yerleşecem artık benden ona eş olamayacağımı anlasın istiyorum. Elimde delillerde yok en sonunda pes ettirip boşanmaya ikna etmekten baska bir çarem yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?