- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.151
- 373
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
eşinizle ne kadar sağlam iletişiminiz varmış. karısı 2 aylık hamile haberi yokbiz eşimle böyle bi haber alabilmek için ne kadar çırpınıyoruz. sizdeki bu hevessizlik, sıradan bişeymiş gibi davranma eşe bile haber vermeme
eşine bari söyleseydin. bende etrafa söylememiştim ilk aydan hamile kalınca...
1.5 yaşındakiyle birlikte büyürler. Allah sağlık sıhhat versin.
Yok canım aldırmayı düşünmüyorum buna hakkım yok diye düşünüyorum iki evladım var onlara çok sevinmiştim ama buna şoktayım ve hiç sevinmiyorum haksızlık yaptığım içinde üzülüyorumBÖYLE KAZAYLA HAMİLE KALMAYI ÇOKKKKK İSTERDİM.böyle kalmak en süperi bence daha cabuk adpte olurum.bir evladım var kızım.ikinci kez anne olmak için cannnnnn atıyorum zamanıda geldi yaşımd 34 ama su an maddi sıkıntımız var yapamam ama su borc bitsin bir araba alayım hemen hemen ısık hızıyla allahın izniyle istiyorum.yüce rabbim herkeze nasip etsin.cokkkk guzel duygu.lütfen aldırmayın böyle olması gerekiyormus annesi o su an herseyi hissediyor.ben cok hasaasım bebek ve cocuk konusunda lütfennn üzmeyin.bu sene bir gebelik yasadım ikinciyi nasip dedik basına geçtik borcu bosver dedik.ama kısmet 7 haftalıkken gelişmedi.ben ilk kalp atımı için gittigimde hungur hungur agladım elim ayagım bosaldı doktor sakin olun ilk bebekmi dedi sasırdı hayır dedim.
Bildiğim ve korktuğum bi süreç doğumlarım çok zor oluyorŞu an şok zamanı.. korkmak alisamamak normal.. zamanla geçecek.. 2 çocuğunuz var bildiginiz bi süreç.. sakin olup olumlu düşünün..
Rabbim sanada tüm isteyenlerede çifter çifter versin inşallah.Biz burda ölüyoruz evladınız olsun diye.. Görüyorsun burada benim gibi yüzlerce kadın var... Birkere olmuş pozitif düşün içindeki miniğin herşeyden haberi var.. Lütfen onu üzme..
Rabbim sanada tüm isteyenlerede çifter çifter versin inşallah.Biz burda ölüyoruz evladınız olsun diye.. Görüyorsun burada benim gibi yüzlerce kadın var... Birkere olmuş pozitif düşün içindeki miniğin herşeyden haberi var.. Lütfen onu üzme..
Bildiğim ve korktuğum bi süreç doğumlarım çok zor oluyordaha dogumda cektiklerimi unutamadan tekrar kalinca korkuyorumda
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versincanım benımde9 yaşında bir kızım var 1 yıldır halaa hamile kalamadım ,
bende oyle bir anda kalarım inşallah ,
içinden gelmeyen gebeliğin takvimi geliyorsa o içinden geliyordur sen rahat olrabbim başka dert vermesin ama bana göre büyük derdim var
hamileyim planlı bi gebelik değil korunduğum halde kaldım ve hala kimseye söyleyemedim çünkü kendim bu fikre alışamadım yani hiç istemediğim beklemediğim bi zamanda kaldım.
Kendimi alıştırmaya çalışıyorum olmuyor daha eşime bile söylemedim içimden gelmıyor bana hamile muamelesi yapmasını bile kaldıramam. Bi kızım var 5 yaşında bide bi oğlum var 1.5 yaşında üçüncüye kendimi hiç hazır hissetmıyorum önemlimimide aldım hap kullanıyordum ama kaldığım ay ishal olmuştum galiba etkisi olmadı ve hemen kaldım
Benim gibi bu durumu yaşıyan varmı ?
İlerleyen aylarda heyecanlanırmıyım ?bebeğede haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama elimden bişe gelmıyor farklı hissedemıyorum
25 yasindayim calismiyorum evet korkumda dogumum nasil olacagi ben ilk iki dogumumu almanyada yaptim ama bu ani oldugu icin burda olmak zorunda ve burda dogum yapanlarin hikayesini duydukca ürküyorum ben normal dogum yaptim ama dogumlarim cok zor oluyor 18 saat sanca cekiyorum özele gitsem benle ugrasmazlar hemen keserler diyorum devlete gitsem buranin devlet dogum hastanesi cok kötü inanin mecba gibi yani hiç bi yönden rahat degilimkaç yaşındasınız,çalışıyor musunuz? hani sizi kokutan başka sebepler mi var diye spruyorum..ya da maddiyat falan gibi.ya da eşinizle aranız nasıl?
tek korkunuz doğum yöntemiyse hastaneyse o zamana kadar bir çözüm bulunur:)25 yasindayim calismiyorum evet korkumda dogumum nasil olacagi ben ilk iki dogumumu almanyada yaptim ama bu ani oldugu icin burda olmak zorunda ve burda dogum yapanlarin hikayesini duydukca ürküyorum ben normal dogum yaptim ama dogumlarim cok zor oluyor 18 saat sanca cekiyorum özele gitsem benle ugrasmazlar hemen keserler diyorum devlete gitsem buranin devlet dogum hastanesi cok kötü inanin mecba gibi yani hiç bi yönden rahat degilim
Zorla yaptırmıyorlar ama buluyorlar yaptırcak birşey kalbi atmıyor derler suyun az derler derlerde derlertek korkunuz doğum yöntemiyse hastaneyse o zamana kadar bir çözüm bulunur:)
yani illa normal doğum isteyene zorla sezeryan yaptırmıyor kimse korkmayın..hangi şehirdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?