Sizi rahatsız eden kimseyle konuşmak iletişim kurmak zorunda değilsinizArkadaşlar ben büyük teyzemle konuşmuyorum beni öyle çok üzdü ki..Ne terbiyesizliğim kaldı ne bencilliğim her şeyi başıma kalktı. BeBe gebeligimin ilk basinda mahkemede sahitlik için aradi bende stresli ortamda kalmak istemiyorum dedim o da sinirlendi ve 3ay beni arayip sormadi. Şimdi de ailem o bebek doğunca gelir bilmem ne diyor. Ben istemiyorum onun yanimda olmasini o kadar dengesiz ki tahmin edemezsiniz bir ani bir anını tutmuyor. Komşularina da ayni hakaretleri yapmis onlarda beni aradı konuşmuyoruz dedi. Ama ailem ben küçüğüm diye ara konus falan diyor ben istemiyorum sizce ne yapmalıyım.
Kendin karar ver kocaman kadinsin yakinda anne olucaksin hala annen yada babana gore davranmamalisinzArkadaşlar ben büyük teyzemle konuşmuyorum beni öyle çok üzdü ki..Ne terbiyesizliğim kaldı ne bencilliğim her şeyi başıma kalktı. BeBe gebeligimin ilk basinda mahkemede sahitlik için aradi bende stresli ortamda kalmak istemiyorum dedim o da sinirlendi ve 3ay beni arayip sormadi. Şimdi de ailem o bebek doğunca gelir bilmem ne diyor. Ben istemiyorum onun yanimda olmasini o kadar dengesiz ki tahmin edemezsiniz bir ani bir anını tutmuyor. Komşularina da ayni hakaretleri yapmis onlarda beni aradı konuşmuyoruz dedi. Ama ailem ben küçüğüm diye ara konus falan diyor ben istemiyorum sizce ne yapmalıyım.
Mahkeme kadar ciddi bir konuda yedi yabancı bile şahitliğime ihtiyacı varsa ordan çıkıp doğuma bile gidecek olsam giderdim. Dünyadaki tek hamile gibi davranmışsınız. İhtiyacı olan bir insana (üstelik akrabanız, hatta anne yarınız)yardım etmemek çok ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?