Hamileyim ama akrabam beni mahvediyor..

Ben anlamadım çoğunluk konusahibinin üstüne gitmiş. Kimi kedi köpek de doğuruyor demiş kimisi de takıntılısın demiş. Bir sürü hakaret duydum, komşularıyla da kavgalı diye açıklamış zaten. Şahitlik ister yapar ister yapmaz belli ki teyze problemli biri

Mahkemede sahitlik istemis alt tarafi
Ameliyata gel ignenin ipligin ucundan tutarsin,kalp durursa ellerinden oper calistiriverirsin dememis ki
Gorusmeyin bence de,teyzenizin bebeginize gelmek istemesi tamamen annenizin hatri icindir zaten

Konuşmak,görüşmek istemediğiniz bir insanla kimsenin zoruyla konuşma mecburiyetinde de değilsiniz.

Ben avukatim, isim bu tabi yapmak zorundayim diyeceksiniz ama 8,5 aylik hamileyken bir arkadasimin abisinin durusmasina girip babalar gibi savunma yaptim. Ustelik benimle birlikte ortagim da girdi durusmaya, yani gitmesem kimse magdur olmayacakti. Karnim o kadar burnumdaydi ve yaz gunu o cubbenin icinde ne kadar bunaldigimi tahmin bile edemezsiniz ama hatir diye bir sey var. İnsan sevdigi insanlar icin fedakarlik yapmali.

Ustelik sizin bahsettiginiz sey sadece sahitlik ve fiziksel bir zorlugu da yok. Ne demek stresli ortama girmek istemedim teyzenizin ihtiyaci olmasa hamile yegenini aramazdi heralde, bu kadar prenses olmayin.

Ha ayrica 43 gunluk bebegimle baska birisinin hatrina ucakla is icin sehir degistirdim, isimi halledip geri dondum.

2. hamileligimde de yuruyemez haldeyken kisin ortasinda doguma 2 gun kala birine hayirli olsun ziyaretine gittim, mutlu olsun diye.

Lutfen bu prenses sendromundan cikin. Tek hamile de degilsiniz, en kiymetlisi sizin cocugunuz da degil, hamilelik hastalik hic degil.

Son düzenleme:

Yalanci sahitlik yapmaya mi zorladi sizi?

Eger oyle degilse teyzenizi ihtiyaci oldugu bir zamanda yalniz biraktiginiz icin bence siz onun hayatini mahvetmişsiniz, o sizin değil.

Ayrica hic hamile kalmadim ama hamileligin dogal bir surec oldugunu biliyorum ve 9 ay boyunca stresten uzak yasamanin mumkun olmadigini dusunuyorum. Keske teyzeniz icin 5 dakikacik strese katlansaymissiniz.

Aramayın ! sizi mutsuz eden, sinirlerinizi bozan ve size faydası olmayan insanı ne diye hayatınıza dahil edeceksiniz? Daha çok sinir olmak için mi? Herkes yerinde sağolsun

Actiginiz baslik bile ne kadar abartili ya. "Hamileyim ama akrabam beni MAHVEDIYOR" mahvettigide bir mahkemede sahitlik istemis sizde Kabul etmeyince kusmus ve bir daha aramamis yaziik size.

Aman ne hassassınız yahu. Dünyadaki tek hamile siz değilsiniz.
Ne kadınlar var hamileyken çalışıp oradan oraya koşturan.
Bu kırılganlıkla nasıl annelik yapıp koruyup kollayacaksınız bilmem.
Teyzenizin bir isteğine yardım etmemişsiniz -ki haklı mı haksız mı bilmiyoruz- şimdi de aramadı bebeğimi görmesin diyorsunuz..

problem teyzenin neresinde tam olarak? en zor anında yeğeni saçma sapan yüz üstü bırakmış o da onu silmiş haklı olarak.nerde sorun var burda?

kimsenin kaprisini cekmek zorunda deilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…