Takıntılı mıCok takintilisiniz
Eee?Takıntılı mı
Ne eee? Ben sordum eee si sizde
Bana gore oyle sanane?Ne eee? Ben sordum eee si sizde
Bu nasıl terbiyesizce bir üslüptur??? Takıntı mı diye sordum sadece... arkadaşınızın neden sizinle resim paylaşmadığı şimdi ortaya çıktı. Azıcık üslup deyip sizi kendinizle başbaşa bırakıyorumBana gore oyle sanane?
Arkadaşlar ben büyük teyzemle konuşmuyorum beni öyle çok üzdü ki..Ne terbiyesizliğim kaldı ne bencilliğim her şeyi başıma kalktı. BeBe gebeligimin ilk basinda mahkemede sahitlik için aradi bende stresli ortamda kalmak istemiyorum dedim o da sinirlendi ve 3ay beni arayip sormadi. Şimdi de ailem o bebek doğunca gelir bilmem ne diyor. Ben istemiyorum onun yanimda olmasini o kadar dengesiz ki tahmin edemezsiniz bir ani bir anını tutmuyor. Komşularina da ayni hakaretleri yapmis onlarda beni aradı konuşmuyoruz dedi. Ama ailem ben küçüğüm diye ara konus falan diyor ben istemiyorum sizce ne yapmalıyım.
Mahkemede sahitlik istemis alt tarafi
Ameliyata gel ignenin ipligin ucundan tutarsin,kalp durursa ellerinden oper calistiriverirsin dememis ki
Gorusmeyin bence de,teyzenizin bebeginize gelmek istemesi tamamen annenizin hatri icindir zaten
Verilen cevaplar isine gelmediginden strese girmemek icin okumamaya karar vermistirKonuyu açıp gidiyorsun, cvb vermeyeceksen neden milleti yoruyorsun
Aramayın ! sizi mutsuz eden, sinirlerinizi bozan ve size faydası olmayan insanı ne diye hayatınıza dahil edeceksiniz? Daha çok sinir olmak için mi? Herkes yerinde sağolsunArkadaşlar ben büyük teyzemle konuşmuyorum beni öyle çok üzdü ki..Ne terbiyesizliğim kaldı ne bencilliğim her şeyi başıma kalktı. BeBe gebeligimin ilk basinda mahkemede sahitlik için aradi bende stresli ortamda kalmak istemiyorum dedim o da sinirlendi ve 3ay beni arayip sormadi. Şimdi de ailem o bebek doğunca gelir bilmem ne diyor. Ben istemiyorum onun yanimda olmasini o kadar dengesiz ki tahmin edemezsiniz bir ani bir anını tutmuyor. Komşularina da ayni hakaretleri yapmis onlarda beni aradı konuşmuyoruz dedi. Ama ailem ben küçüğüm diye ara konus falan diyor ben istemiyorum sizce ne yapmalıyım.
Yorumları okusa strese girer, erken doğum falan yapar Allah korusun.Konuyu açıp gidiyorsun, cvb vermeyeceksen neden milleti yoruyorsun
problem teyzenin neresinde tam olarak? en zor anında yeğeni saçma sapan yüz üstü bırakmış o da onu silmiş haklı olarak.nerde sorun var burda?Ben anlamadım çoğunluk konusahibinin üstüne gitmiş. Kimi kedi köpek de doğuruyor demiş kimisi de takıntılısın demiş. Bir sürü hakaret duydum, komşularıyla da kavgalı diye açıklamış zaten. Şahitlik ister yapar ister yapmaz belli ki teyze problemli biri
kimsenin kaprisini cekmek zorunda deilsinArkadaşlar ben büyük teyzemle konuşmuyorum beni öyle çok üzdü ki..Ne terbiyesizliğim kaldı ne bencilliğim her şeyi başıma kalktı. BeBe gebeligimin ilk basinda mahkemede sahitlik için aradi bende stresli ortamda kalmak istemiyorum dedim o da sinirlendi ve 3ay beni arayip sormadi. Şimdi de ailem o bebek doğunca gelir bilmem ne diyor. Ben istemiyorum onun yanimda olmasini o kadar dengesiz ki tahmin edemezsiniz bir ani bir anını tutmuyor. Komşularina da ayni hakaretleri yapmis onlarda beni aradı konuşmuyoruz dedi. Ama ailem ben küçüğüm diye ara konus falan diyor ben istemiyorum sizce ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?